Skip to Content

Baby Annabell is een Little Sweet princess

Mijn poppennmoeder thuis had al twee baby Annabell poppen. Toen we hoorden dat er een prinsessen versie van Annabell uit kwam wilden we die wel graag hebben. Want welke prinsessenmoeder wil nou geen mooie prinses als pop hebben? Een match made in heaven!

baby annabel little sweet princess
Little sweet princess met haar pony

Baby Annabell

Een hele lijn aan poppen voor elke leeftijd. Zo kan je dit merk het beste omschrijven. Poppen met een zacht lijfje en zachte vinylhoofden. Zo heb je de volledige zachte poppen voor baby´s en een grote Annabell van 54 centimeter voor de grotere kinderen. Voor ieder wat wils. Mijn poppenmoeder thuis is dol op poppen en toen ze de Little Sweet Princess zag was ze gelijk verliefd. “Mama, nu heb ik ook een babyprinses!

De doos is al een feestje

Zodra we de doos zien, hoor ik al een zachte “whoo” naast mij. Op de verpakking staat baby Annabell, little Sweet Princess al afgebeeld op ware grote. Daarnaast is hij lekkere roze met veel foto’s en versieringen. Echt het bekijken waard en dat doet Isabel dan ook. “Mama, kijk wat ze allemaal kan!”. Zodra we de doos open maken zien we haar liggen. “Daar ben je eindelijk, lieve prinses!”

“Ze vindt mij lief!”

Haar jurk is fantastisch en haar schoentjes maken het helemaal af. Goud met glitters, echt iets voor een prinses. Er zit ook een kroontje bij en een kammetjes met spiegeltje op de achterkant. Snel haal ik batterijen uit de kast, want we willen weten wat baby Annabell allemaal kan. Zodra ik haar aan zet, maakt ze een geluidje en als Isabel haar kust worden haar wangen rood. Ze kan zelfs een kusje terug geven! “Mama, ze vindt mij lief!”

Een prinses met een sweet little princess

Isabel trekt gelijk ook haar prinsessenjurk aan. “Nu zijn we allebei een prinses!”. Voorzichtig kamt ze haar haren, die er trouwens fantastisch uitzien! Dit is poppenhaar zoals ik het graag zou zien. Baby Annabell sweet little princess heeft namelijk lekker dik haar. Geen kalen plekken of vreemde verdeling. Daardoor kan je er alle kanten mee uit. Vlechten, draaien of speldjes erin. Het kan allemaal!

Baby Annabell gaat overal mee naar toe

Isabel is verliefd en neemt haar overal mee naar toe. Zelfs in bed ligt ze naast haar. Baby Annabell maakt namelijk schattige slaapgeluidjes en doet haar ogen dicht. Zo lief. Het jurkje is makkelijk uit te trekken, dus heeft ze in de avond een eenhoorn onesie aan. Goed genoeg voor prinsessen, toch? En ook haar schoenen zijn makkelijk aan en uit te doen. Alleen haar kroontje is wat moeilijker vast te maken, maar wat geeft dat? Ze straalt zelf al één en al prinses uit!

Wij zijn helemaal blij met deze lijn en kijken uit naar de volgende baby Annabell. Welke pop is favoriet bij jullie? Wil je meer lezen over baby Annabell? Klik dan hier

Prinses op het witte paard   

Baby Annabell en haar witte pony zijn onafscheidelijk. Deze Little Sweet Pony heeft ook een afmeting van 36 cm en bevat een zadel met poppenhouder en een hoofdstel. Om qua stijl te matchen met de prinses draagt de pony een kroontje waar zijn oren sierlijk achter vandaan komen. Deze oren zien er niet alleen schattig en elegant uit, maar kunnen ook geluidseffecten inschakelen. Door in het rechteroor te knijpen begint de pony te hinniken en het linkeroor brengt geluiden van trappelende hoefjes ten gehore als hier in wordt geknepen.   

Een extra kledingset: Little Sweet Set

Om een goede prinses te zijn is voorbereiding essentieel en daarom oefent Baby Annabell alvast voor haar nieuwe rol. De additionele Little Sweet-kledingset stoomt Baby Annabell helemaal klaar voor het prinsessenschap met een schattige jurk en tule rok.

Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.