De leukste persoonlijke cadeautjes voor een geweldige kerst!

Kerstcadeautjes bedenken kan altijd erg lastig zijn. Zeker als die persoon niet zo goed weet wat ze willen hebben. Je wil ze toch verrassen. Ik weet dat persoonlijke cadeautjes kunnen zorgen voor een geweldige kerst. Wil je weten hoe? Ik geef je graag een paar tips!

geweldige kerst met kerstballen
foto van yoursurprise.nl

Geweldige kerst met cadeautjes

Wij vieren kerst altijd met cadeautjes. Mijn kinderen genieten van de groeiende stapel onder de kerstboom en ook bij mijn ouders thuis liggen er cadeautjes. Wij trekken altijd lootjes en kopen voor dat echtpaar een cadeautje. Regelmatig is er wel iemand die niks weet. Dit jaar weet ik wel wat ik diegene als kerstcadeau ga geven!

Kerstballen met foto

Zo had ik eerst een strakke boom met twee kleuren en niet teveel tierelantijntjes. Sinds de kinderen er zijn veranderd onze kerstboom steeds meer in een bonte verzameling van herinneringen. Herkenbaar? Er hangt namelijk iets in van hun eerste kerst, een zelfgekozen kerstbal en een naam met kerstbal. Dit jaar komt er een kerstbal met foto bij. Hoe leuk is dat?

Maak het persoonlijk met een foto!

Persoonlijk cadeautjes doen het altijd goed. Ook met kerst. Wil jij zorgen voor een geweldige kerst? Zorg dan voor een leuk, persoonlijk cadeautje. Er eentje laten maken met een foto erop is dan ook echt een goed idee! Gepersonaliserende cadeaus kan je makkelijk online maken. Er is zoveel keus! Ook met kerst, dus waar ga jij voor?

Een geweldige kerst met cadeaus

Zo heb je een schattige sneeuwbol waar je een foto in kan doen. Of ben je meer van de chocola en ga je iemand verrassen met een gepersonaliserende adventkalender van Milka? Alles kan en alles is mogelijk! Zo kan je zelfs een naam zetten op een Toblerone! Of wat dacht je van een borrelplankje met naam en natuurlijk inhoud! Een lekkere wijn, stukje kaas en snacks. Super leuk om te geven!

Nog meer tips!

Maar er is natuurlijk nog veel meer aan cadeautjes voor een geweldige kerst. Ik ben zo enthousiast dat ik ze voor jullie op een rijtje heb gezet. Wat dacht je van:

  • een kerstboompje met gepersonaliserende pot
  • een wijnborrelpakket, waarvan de glazen beschreven zijn met eigen tekst
  • een persoonlijke babydeken
  • sokken met foto
  • bonbons met foto
  • wiskey glazen met naam en natuurlijk een lekkere wiskey
  • sieraden met naam of foto
  • een lekkere warme badjas met naam
  • Een voorleesboek met naam en foto!

Kort gezegd, er zijn zoveel leuke, persoonlijke cadeautjes te vinden. Er zit vast wel iets tussen dat leuk is voor een geweldige kerst! Ik ben dan ook erg benieuwd voor welke jij gaat deze kerst. Laat je het hieronder weten?

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.