Skip to Content

Baby born soft touch sister, een droom voor poppenmama’s en papa’s

Is jouw zoon of dochter ook zo dol op poppen, maar wil je iets anders dan een baby? Dan zijn de zussen van baby born een mooie optie. Hier thuis mochten we de baby born soft touch sister van Zapf Creations testen.

baby born soft touch sister

Baby born sister zit in een mooie showcase

Sommige poppen wil je gelijk uit de verpakking trekken, maar naar baby born soft touch sister bleven we toch wel even kijken. De verpakking is erg mooi en je kan goed zien wat er allemaal bij zit. Maar na een tijdje willen ze toch echt die pop voelen en alles eruit halen wat erbij hoort. Uhh jongens, het moet nog op de foto!

een pop in een doos

Alles moet in het haar

Voor ik het weet is alles uit de doos en zijn ze met zijn tweeën de pop aan het “mooi maken”. Het arme kind krijgt alle speldjes die erbij horen in haar haren en armbanden om haar pols. Gelukkig is het een pop. Baby born soft touch sister heeft mooie lange haren die je wel wil kammen. Ze wordt geleverd met doorzichtige elastiekjes die vrij stevig om haar haren zit. Verder heeft ze een pony en een lief vlechtje boven op haar hoofd.

baby born soft touch sister

Al snel ziet ze eruit alsof ze drie uur heeft hardgelopen. Die meerdere elastiekjes in haar haren is niet echt een succes, dus die haal ik eruit. Het haar maak ik weer netjes zodra de kinderen slapen. Een pop kan je niet met lelijke haren laten zitten. Tip: Koop andere elastiekjes voor haar haren. Helaas moet ze twee staarten houden! Wanneer je het los laat hangen, zie je de vele kale plekken en daar wordt ze niet mooier van.

haren van pop

Ze kan zelfstandig staan!

Ja, echt! Baby born soft touch sister kan zelfstandig staan. Meisjes van drie vinden dit nog wel lastig, maar grote jongens van dik 6 kunnen haar prima neerzetten. Dankzij de beweegbare knieen kan ze overal worden neergezet. Super leuk! Al snel staat ze tussen de dino’s en wordt ze aangevallen, maar gelukkig red de politie haar. Haar poppenmoeder is het er niet mee eens en besluit haar in bad te doen.

baby born soft touch sister

Badderen, aankleden en huilen maar!

Baby born soft touch sister is geschikt om in bad te doen. Ze bevat geen stoffen onderdelen. Wel moet je opletten dat ze aan alle kanten kan gaan lekken. Dit staat wel goed beschreven in het boekje, dus lees dat even door voordat je haar na het afdrogen op de bank zet. Anders heb je een natte plek! Gelukkig wil ik alles weten en lees ik zo’n boekje door. Na het badje hebben we haar goed afgedroogd en laten uitlekken. Na een tijdje konden we haar weer aankleden en was het tijd om te drinken. Is haar buikje gevuld met water? Dan kan je de pop door in haar buik te knijpen laten huilen! Dat moesten we testen. Het is een beetje lastig, maar als ze genoeg gevuld is en je hard knijpt zie je inderdaad een traan!

Baby en de Baby born soft touch sister kunnen kleding delen

Het mooie van deze zus is dat je haar de kleding van baby born gewoon aan kan doen. Heb je spullen en een baby born thuis? Dan kan je die ook gebruiken voor baby born soft touch sister! Super handig. Dan hoef je niet allemaal nieuwe kleren aan te schaffen. Ik zie het als een grote plus. De kleren die ze aan heeft zijn van goede kwaliteit. De kwaliteit die ik gewend ben van baby born. Baby born soft touch sister heeft ook nog schoenen die ze aan en uit kan trekken. Echte stevige stappers!

baby born soft touch sister

Baby born soft touch sister is een blijvertje

Zowel broer als zus zijn blij met deze pop. Ze ziet er mooi uit en komt met een leuk extraatje. Hier gaan mijn kinderen nog veel leuke speeluren mee beleven! Ze is een mooie aanvulling op de poppenverzameling bij ons thuis.

Er zijn 2 zussen en 1 broer beschikbaar in deze nieuwe serie poppen van Baby Born.

Al eerder verscheen er een blog over Baby Born online je leest hem hier

Nieuw is Baby Annabel sweet little princess

Lees hier ook de Baby Born bad recensie

Nog een paar leuke producten voor de Baby Born:

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.