101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit

Naar de wc gaan wordt zoveel leuker met dit boek. En met “101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit” kan je trots zijn dat je meer dan één missie hebt volbracht.

Naar de wc gaan is nooit meer saai

Als ik naar de wc ging, deed ik mijn ding en was ik binnen no time weer terug. Nu blijf ik toch even wat langer zitten. De oorzaak? Dit boek! “101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit” zorgt ervoor dat ik even nog iets lees of even dat spelletje speel. En voor je het weet hou je de wc langer bezet dan je had verwacht. Naar de wc gaan is opeens ontzettend leuk.

101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit

‘101 dingen om te doen’ is voor iedereen

De adviesleeftijd is 8+ en dat is ook wel terecht. Je moet wel goed kunnen lezen om het boek te begrijpen en de spelletjes te kunnen spelen. Voor mijn kinderen maakt dit trouwens niet uit. Die vinden het heerlijk om naar de plaatjes te kijken en lachen zich rot om de leuke tekeningen die erin staan. Iedereen heeft dus lol en blijft langer hangen op de wc.

Hersenkrakers, poep-puzzels, onderbroekenlol en knutselen

Leg ook maar gelijk een pen bij dit boek, want er staan ook puzzels in die je zeker wil maken. Hoopjes poep samenvoegen door lijnen of Sudoku met poep. Het houd je in ieder geval op het toilet. Maar dan is de vraag? Lees je elke beurt maar 1 ding of ga je kris kras door het boek? Ik ben echt die laatste. Van bladzijde 49 naar bladzijde 2. Lekker zelf kiezen wat ik wil doen. Daar hou ik van en met dit boek kan dat gewoon! En het fijne is. Dit boek is leuk voor iedereen! Ik weet zeker dat jouw gasten hem er ook bij gaan pakken wanneer ze gebruik maken van jou toilet.

‘101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit’ of daarbuiten

Hoewel het voor de wc is bedoeld, kan je dit boek ook prima buiten de wc lezen. ‘101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit’ is ook prima te lezen in je bed of lekker op de bank. De spelletjes zijn ook super om te doen op vakantie of tijdens die lange reis. Kort gezegd, dit boek kan overal en altijd. Hoewel dat niet in de titel staat. Leg jij dit boek op jouw wc? Hou er dan rekening mee dat je langer weg blijft dan normaal!

101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit

9789048319282 | februari 2021 | 176 pagina’s | Veltman Uitgevers

Meer informatie vind je hier

Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.