Baby born – een wereld voor poppenmoeders met zoveel leuks

De wereld van BABY born wordt groter en groter. In het nieuwe interactieve bedje wordt BABY born heerlijk wakker. In de volledig uitgeruste badkamer voor de baby staat alles klaar om fris aan de dag te beginnen: een lekker gevuld badje, potjes crème, tandenborstel, washandjes en shampoo. Hup, tijd om een outfit uit te zoeken! In een coole “leren” jasje, hippe legging en een mooi paar sneakers, is BABY born klaar om op de scooter met helm de stad in te gaan!

Samen de dag starten

Ik zie het helemaal voor me. Je dochter die eerst voor haar kleine BABY born zorgt. In bad, haartjes wassen en goed afdrogen en natuurlijk aankleden. Vervolgens is je dochter zelf aan de beurt en wil ze ook baby zijn. Mama mag de haren wassen en afdrogen en het liefst wordt ze natuurlijk ook nog aangekleed. Het kan zo maar de waarheid zijn bij sommige mensen thuis. Al is een baby op een scooter nou weer niet een dochter op een scooter haha. Maar die wereld van BABY born is nu eenmaal anders dan de werkelijkheid en fantasie is super goed voor kinderen!

Een echte meisjesdroom

Baby born

Vroeger speelde ik veel met poppen en barbies. Ik vond het heerlijk om ze te vertroetelen, andere kleren aan te doen en thee met ze te drinken. Mijn moeder had zelf een pop gemaakt voor mij en en ik had een BABY born die kon plassen en de ogen konden dicht geloof ik. Maar dat was het wel. Het leek mij heerlijk om later een dochter te hebben en dat die net zo met poppen in de weer zou zijn.

Baby born

Nu geeft ze niet echt om poppen, tenzij er iets is wat haar echt interesseert omdat het bijvoorbeeld iets met dolfijnen, L.O.L. zeemeerminnen, paarden of Unicorns te maken heeft!. Zoals de nieuwe BABY born Animal Friends! De komst van een prachtige Unicorn staat in de planning. Heerlijk zacht, met prachtige kleurrijke manen. De Unicorn komt met een zadel zodat ze er samen op uit kunnen gaan. Klaar voor de wereld van BABY Born? Ik denk dat deze zeker op haar verlanglijstje komt te staan!

Baby born

Nieuwe familieleden van BABY born

Ook breidt de wereld van BABY born uit met nieuwe familieleden. Van oudere broertjes en zusjes tot en met de komst van de BABY born soft touch 36 cm voor de allerkleinste poppenouders.

Make up Pop BABY born

Baby born

De Sister Styling Head met een nieuw gezicht, accessoires, spelden en hoog kwalitatief haar geeft uren lang speelplezier. Tenzij je dochter een loedermoeder heeft zoals mijn dochter. Voor haar zeemeerminnenfeestje ging ik de schminck oefenen op haar pop. Sja ik had nog nooit met sjablonen gewerkt en zo’n hoofd was toch een beetje dan het gevoel dat ik op een echt gezicht aan de slag ging. Afijn je voelt hem al aankomen. Ik krijg de schminck er niet meer af. Al van alles geprobeerd, dus tips hoeven niet haha. Dochterlief was in eerste instantie boos, maar nadat ik van haar en haar vriendinnen prachtige zeemeerminnen had gemaakt was ze gelukkig niet boos meer.

Dus die pop die zullen we maar op haar verlanglijstje zetten 🙂 En dan mag mama er niet meer aankomen. Belooft!

Hieronder wat affiliatelinks voor Baby born producten naar de site van Bol.

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.