GLAM GOO – Maak modieus slijm en draag ze voor een unieke look!

Maak modieus slijm met de Glam Goo™ Slijmpakketten! Geef je slijm een eigen look en versier het. Bewaar het vervolgens in je coole modeaccessoires en draag ze! Begin met fluweelslijm (met liefde gemaakt!) en meng er de slijmdecoraties van je keuze door zoals glanspoeder of sprankels. Kneed het slijm met je handen om het minder plakkerig te maken (Pro-tip!). Zodra je slijm er supercool uitziet, voeg je het toe aan je accessoires. Daarna kan je ze dragen voor een unieke look!

GLAM GOO Te gek slijm

Dochterlief gilde het uit na het kijken van dit filmpje. Ja dat wil ik ook! Ze is dan ook dol op slijm maken en speelt er nog steeds graag mee. Haar enorme Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton is al lang opgemaakt en we zijn wel toe aan een nieuwe modieus slijm uitdaging 😉 Dit persbericht kwam als geroepen, want mama had er nog nooit van gehoord, maar zij wel!

Creëer slijmmode voor je innerlijke prinses met het Glam Goo™ Modieuze sieradenpakket!

glam goo modieus slijm

Het Glam Goo™ Modieuze sieradenpakket bevat alles om super modieus slij te maken! Het Modieuze sieradenpakket is inclusief 6 draagbare slijmaccessoires (een hoofdband, 2 ringen, 2 oorsieraden en een halsbandje).

Inhoud: 1 doorzichtig slijm groot, 1 doorzichtig slijm klein, 1 fluweelslijm klein, 5 sprankels, 3 glanspoeders en 1 geurtje.

Adviesprijs Jewel Fashion Pack € 44,99   

Voel je helemaal ‘glam’ met het Glam Goo™ Glam Luxe pakket!

glam goo modieus slijm

Het Luxe pakket wordt geleverd met een luxe tasje, BFF-halsketting (2 helften) en hartvormige ring, inclusief houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur.

Je kunt ook glam-slijm toevoegen aan de BFF-halsketting, een hartvormige ketting in twee helften om met je BFF te delen, of aan de hartvormige ring. Mix en match accessoires en modieus slijm om jouw look elke dag weer anders te maken!

Adviesprijs Deluxe Pack € 32,99                         

Maak Modieus Slijm met een Galactisch glitterpakket

glam goo modieus slijm
  • Het Galactisch glitterpakket wordt geleverd met twee draagbare slijmaccessoires (hemelse halsketting en galactische ring).
  • Inclusief houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur.
  • Vul de inbegrepen hemelse halsketting en galactische ring met modieus slijm dat elke dag perfect bij je outfit past.

Zeemeerminnendromen-pakket

glam goo modieus slijm
  • Het Zeemeerminnendromen-pakket wordt geleverd met twee draagbare slijmaccessoires (halsbandje van schelpen en zeemeerminnenring met parel).
  • Inclusief houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), 3 sprankels, 2 glanspoeders en 1 geur
  • Vul het inbegrepen halsbandje van schelpen en de zeemeerminnenring met parel met modieus slijm dat elke dag perfect bij je outfit past.
  • Perfect voor bij een zeemeerminnenfeestje!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.