Glitter Dots van Crayola – een knutselset met glitters

Knutselen en versieren met glitters wordt dit najaar nog leuker voor kind en ouder met de Glitter Dots van Crayola. De Glitter Dots zijn kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters en kunnen met elkaar gemixt worden voor de meest kleurrijke glittercombinaties. En dat zonder dat je als moeder helemaal gek wordt van de glitters om zelf deze glitter lijmbollen te maken. Ze zijn kant en klaar!

Verschillende oppervlakten versieren met Glitter Dots van Crayola

Glitter Dots van Crayola

De Glitter Dots van Crayola zijn te gebruiken op diverse oppervlaktes, of je nu een creatie wilt maken op hout of papier de glitters blijven plakken. Er zijn zes verschillende Glitter Dots sets verkrijgbaar. Maak een glitterige sleutelhanger, een mozaïek creatie of een unieke sticker met glitters. De Glitter Dots zijn ook in drie losse kleurensets te koop, verkrijgbaar vanaf €7,99.

Om de herfstvakantie vandaag maar meteen goed in te luiden gingen wij aan de slag met de Glitter Dots van Crayola. Ik had hiervoor een houten doosje apart gehouden voor dochterlief, maar die wilde hem natuurlijk wel eerst even schilderen. Het buurmeisje kwam ook gezellig spelen en die ging aan de slag met een klein canvas schilderijtje. Omdat de Glitter Dots niet goed bleven zitten aan het canvas gaven we die ook een likje verf, waarna het wel beter bleef zitten.

De meiden vonden het geweldig om met die kleine balletjes in de weer te gaan. Al werd er wel wat gemopperd dat er geen roze was en geen paars. Aan mengen van kleuren werd niet gedacht, maar dat is wel mogelijk om nog mooiere effecten te krijgen.

Enthousiaste mama!

Deze mama werd zelf in elk geval ook enthousiast van de glitter dots van Crayola, en zette gelijk wat op het decemberlijstje van dochterlief om nog veel meer mooie kunstwerken mee te kunnen maken. Ik was met name enthousiast over het feit dat je geen glittertroep overhoudt, maar wel duidelijk iets glitterigs moois maakt. Niet meer dagenlang overal glitters tegenkomen is een verademing met een creatieve dochter!

Sommige dots bleven niet heel lekker zitten, daar kun je een klein beetje lijm er aan toevoegen en dan blijft het goed plakken! Dit was vooral nodig op het Canvas Doek, en bij een paar bolletjes op het houten kistje.

Glitter dots van Crayola zijn verkrijgbaar in zes verschillende sets, van glitterige sleutelhangers tot glimmende stickers. Kneed de dots in de juiste vorm, meng eventueel verschillende kleuren Glitter Dots door elkaar, laat je glitterwerk een paar uur uitharden en klaar is je sprankelende creatie!

Glitter Dots – Magical Mozaïken

In deze set zitten drie unieke sjablonen. Kneed de dots en vul de vorm van een schattig dier met verschillende kleuren Glitter Dots. Bij de set worden maar liefst 42 Glitter Dots geleverd, meer dan genoeg voor de drie sjablonen. Wanneer de dots na een aantal uur zijn uitgehard klik je de bijgeleverde tafelstandaardjes in de sjabloon en kun je jouw eigen gemaakte glitter mozaïek tentoonstellen! Een ideaal knutselproduct voor de fijne motoriek met een vrolijk resultaat.

Glitter Dots – Sleutelhangers

Maak met deze glitter dots van Crayola set jouw eigen sleutelhanger met glitters. In de set zitten drie verschillende figuurtjes met elk een gesp en een draagkoord. Vul de vormpjes van de sleutelhanger met de Glitter Dots, laat deze uitharden en klik daarna het afdekplaatje erop om jouw creatie te beschermen. De hanger is kleurrijk af te maken door deze te versieren met de meegeleverde kralen.

Glitter Dots – Sticker Effects met sjablonen

Maak een keuze tussen één van de 12 sjablonen, van bloemen tot vlinders. Plaats deze op een van de 16 stickers en vul de sjabloon met de Glitter Dots. Na het uitharden is de sticker klaar voor het versieren van wat je maar wil!

Glitter Dots – Losse kleuren sets

Glitter Dots van Crayola

De losse sets glitter dots van Crayola zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurenpaletten; klassieke kleuren, tropische kleuren en felle kleuren. De Glitter Dots zijn te gebruiken met de sjablonen van bijvoorbeeld de Mozaïek set, of los om je kleurplaat of fotolijstje meer te laten stralen.

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.