Skip to Content

Een mysterieus cadeau voor de echte voetballiefhebber

Zoek je nog een leuk cadeau voor een echte voetballiefhebber? Dan is Mystery United een leuk idee! Ik had er nog nooit van gehoord. Mijn zoon kwam met dit concept aanzetten toen hij zijn sinterklaas verlanglijstje maakte. Het concept is simpel; je bestelt blind een pakketje waar een voetbalshirt in zit. Welk shirt, van welke club waar ter wereld? Dat weet je pas zodra het pakketje binnen is. De voorpret bij mijn zoon is groot, dus ik bestelde zo’n mystery box voor hem. En niks zeggen hoor: deze voetballiefhebber weet nog van niks over dit cadeau!

Een tof cadeau voor de voetballiefhebber

Op de site van Mystery United staan verschillende boxes waar je uit kunt kiezen. Kindermaten en shirts voor keepers bijvoorbeeld. Maar voor de voetballiefhebber zijn er ook mystery sjaals van voetbalclubs en zelfs mystery tickets voor voetbalwedstrijden om cadeau te geven. Dat laatste heeft mijn zoon gelukkig nog niet ontdekt, anders weet ik zeker dat hij dat ook graag wil!

Ik bestel een classic box, voor mijn 12 jarige zoon een maat M. Beetje ruim vindt hij wel fijn. Gelukkig onderschepte ik het cadeau-pakketje toen hij nog net niet thuis was van school, anders had hij als echte voetballiefhebber aan de doos al wel gezien wat er in zou zitten.

Het shirt

Alhoewel: door de doos weet je wel dat je een mystery box cadeau krijgt, maar dat zegt de voetballiefhebber natuurlijk nog niets over het shirt zelf. Ik heb stiekem vast gekeken en was blij verrast. Er zit een mooi shirt is, van een totaal onbekende club. In ieder geval onbekend voor mij. Op het shirt staan Griekse letters, dus ik weet in welke hoek ik het moet zoeken. Gelukkig zit er een kaartje bij, wat vertelt dat het gaat om een voetbalclub uit Cyprus.

Cadeau voor de voetballiefhebber

Hoe mijn zoon het shirt gaat vinden, dat kan ik nu nog niet zeggen. Maar het idee van het mysterieuze shirt spreekt voor hem enorm tot de verbeelding. Hij heeft het er regelmatig over, het lijkt hem gewoon erg grappig om een shirt te hebben van een totaal onbekende club. In het geval van het shirt wat hij krijgt zijn er sowieso 2 pluspunten: deze kleuren vindt hij mooi, en ik denk dat hij de Griekse letters bijzonder vindt.

voetbalshirt

Een echt verrassing cadeau dus voor voetballiefhebbers, en in mijn geval voor een puberzoon waarvoor het toch best lastig is om steeds een leuk cadeau te bedenken. Mocht je het nu toch lastig vinden dan kun je natuurlijk altijd online een shirt uitkiezen van de favoriete club van je kind!

Lees ook deze blogs je kleine voetballiefhebber

Footer1
Anouk
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.