Skip to Content

Voetbal: PSV – Feyenoord, een topper in de vrouwenvoetbal!

Voetbal: PSV – Feyenoord is een topper in vrouwenvoetbal wat zeer binnenkort plaatsvindt in Eindhoven! Deze belangrijke match is onwijs leuk om te bezoeken met je gezin. De sfeer is goed, de wedstrijd spannend en er is ook een bijzonder afscheid. Vrouwenvoetbal is hot, en niet zonder reden. Ze spelen goed, de wedstrijden zijn spannend en jij kan er ook bij zijn op zondag 27 november!

Voetbal: PSV - Feyenoord
Voetbal: PSV – Feyenoord

Topwedstrijd in Eindhoven

Wij gaan voor MamaScrapelle naar de topper in het voetbal: PSV – Feyenoord op 27 november! Deze topwedstrijd in het vrouwenvoetbal is een super leuk gezinsuitje en wordt gespeeld in het Philips-Stadion om 14.30 uur. Hiermee is er tijdens de WK-periode toch eredivisie-voetbal voor jong en oud! Tijdens deze wedstrijd wordt afscheid genomen van de legendarische 91-voudig international van de Oranje Leeuwinnen, sluitpost van PSV en Europees kampioen: keepster Sari van Veenendaal.

Een zondag goed besteed wat ons betreft. Een gezellige sfeer, een toffe wedstrijd en ook nog eens een bijzonder afscheid. Wij hebben zin om hier als gezin heen te gaan en het mee te maken. Het Philips-Stadion is goed bereikbaar voor zowel de trein als het openbaar vervoer.

Winnen kaarten voor Voetbal: PSV – Feyenoord

En het leukste is… Daar kun jij bij zijn bij de wedstrijd voetbal: PSV – Feyenoord! We willen er met zijn alle écht een voetbalfeest van maken de 27e. Via MamaScrapelle mogen we maar liefst 10 kaartjes weggeven! Geef onder deze blog of op social media aan met wie jij graag zou willen gaan en hoeveel kaartjes je zou willen winnen.

Wat mag je verder doen?

Winnen

  • Gefeliciteerd allemaal!

Succes en tot dan bij de wedstrijd voetbal: PSV – Feyenoord?!

winnen Voetbal: PSV - Feyenoord
Footer 6 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kimi Palm

Saturday 19th of November 2022

Graag 2 kaartjes voor mijn dochter, ze is groot fan van Kika van Es de ( PSV ) Oranje Leeuwin.

anne uithoorn

Thursday 17th of November 2022

Dit zou echt super gaaf zijn om erbij te mogen en ze LIVE te mogen aanmoedigen

Diana van Os

Wednesday 16th of November 2022

Wauw wat een super leuke winactie ik wil ook heel graag 2 kaartjes winnen voor mijn 2 zoons die psv fan zijn

An Haas

Monday 14th of November 2022

Ik wil heel graag 2 kaartjes Win en zodat ik met mijn dochter Lieve van 9 naar de PSV vrouwen kan gaan kijken. Lieve vindt de vrouwen sowieso beter spelen dan de mannen 🙈. En ze heeft echt supergoed geholpen toen ik 2 onverwachte ziekenhuis opnames had.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.