Voetbal: PSV – Feyenoord, een topper in de vrouwenvoetbal!

Voetbal: PSV – Feyenoord is een topper in vrouwenvoetbal wat zeer binnenkort plaatsvindt in Eindhoven! Deze belangrijke match is onwijs leuk om te bezoeken met je gezin. De sfeer is goed, de wedstrijd spannend en er is ook een bijzonder afscheid. Vrouwenvoetbal is hot, en niet zonder reden. Ze spelen goed, de wedstrijden zijn spannend en jij kan er ook bij zijn op zondag 27 november!

Voetbal: PSV - Feyenoord
Voetbal: PSV – Feyenoord

Topwedstrijd in Eindhoven

Wij gaan voor MamaScrapelle naar de topper in het voetbal: PSV – Feyenoord op 27 november! Deze topwedstrijd in het vrouwenvoetbal is een super leuk gezinsuitje en wordt gespeeld in het Philips-Stadion om 14.30 uur. Hiermee is er tijdens de WK-periode toch eredivisie-voetbal voor jong en oud! Tijdens deze wedstrijd wordt afscheid genomen van de legendarische 91-voudig international van de Oranje Leeuwinnen, sluitpost van PSV en Europees kampioen: keepster Sari van Veenendaal.

Een zondag goed besteed wat ons betreft. Een gezellige sfeer, een toffe wedstrijd en ook nog eens een bijzonder afscheid. Wij hebben zin om hier als gezin heen te gaan en het mee te maken. Het Philips-Stadion is goed bereikbaar voor zowel de trein als het openbaar vervoer.

Winnen kaarten voor Voetbal: PSV – Feyenoord

En het leukste is… Daar kun jij bij zijn bij de wedstrijd voetbal: PSV – Feyenoord! We willen er met zijn alle écht een voetbalfeest van maken de 27e. Via MamaScrapelle mogen we maar liefst 10 kaartjes weggeven! Geef onder deze blog of op social media aan met wie jij graag zou willen gaan en hoeveel kaartjes je zou willen winnen.

Wat mag je verder doen?

Winnen

  • Gefeliciteerd allemaal!

Succes en tot dan bij de wedstrijd voetbal: PSV – Feyenoord?!

winnen Voetbal: PSV - Feyenoord
Footer 6 nieuw
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

4 reacties

  1. Ik wil heel graag 2 kaartjes Win en zodat ik met mijn dochter Lieve van 9 naar de PSV vrouwen kan gaan kijken. Lieve vindt de vrouwen sowieso beter spelen dan de mannen 🙈. En ze heeft echt supergoed geholpen toen ik 2 onverwachte ziekenhuis opnames had.

  2. Wauw wat een super leuke winactie ik wil ook heel graag 2 kaartjes winnen voor mijn 2 zoons die psv fan zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.