L.O.L Surprise! Fashion Show: een nieuwe look voor de modeshow

L.O.L Surprise! neemt de catwalk over: nieuwe ‘Fashion Show’-poppen stelen de (mode)show en Missy Frost is gekroond tot Speelgoed van het Jaar. Kinderen krijgen de regie over hun eigen modeshow en worden aangemoedigd om creatief aan de slag te gaan met haarstijlen en outfits. De nieuwe L.O.L Surprise! Fashion Show-poppen zijn nu verkrijgbaar. Vier nieuwe looks, met ontzettend veel mogelijkheden (in totaal 320 looks!) voor kinderen om te creeëren wat ze mooi vinden!

groep

L.O.L Surprise! Fashion Show

Maak kennis met de L.O.L. Surprise OMG Fashion Show Style Edition! Deze OMG-modepoppen maken graag stijlvol plezier met hun vriendinnen en laten zien wie ze zijn op de catwalk. De set geeft kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit los te laten op heel veel verschillende outfits en haarstijlen. In totaal zijn er wel maar dan 320 combinaties samen te stellen. Zo zijn er twee verschillende modepoppen (Missy Frost en La Rose), waarbij outfits kunnen kunnen worden gepimpt, verwisseld en omgekeerd. De andere twee poppen in de nieuwe lijn zijn ‘hair’ dolls (Lady Braids en Twist Queen) en hier ligt de nadruk sterker op de kapsels van de poppen. Het uitbrengen van de poppen gaat gepaard met de release van de energieke popsong ‘Fashion Show’, die nu te beluisteren is op Spotify.

De L.O.L. Surprise! Fashion Show-poppen hebben een adviesprijs van €46,99 per stuk en zijn nu verkrijgbaar bij onder andere Intertoys, Dreamland, Toychamp en Bol.com. 

Missy Frost & La Rose 

Missy Frost is niet te missen op de catwalk dankzij haar schitterende outfit en haar glanzende, ijsblauwe haardracht. Datzelfde geldt voor La Rose, die direct alle aandacht naar haar toe trekt met haar roze outfit. Samen vormen ze de modepoppen in deze collectie en ze dromen ervan om op de cover van het prestigieuze Fashion B.B.-magazine te schitteren. Kinderen kunnen hen helpen om deze droom realiteit te laten worden door hun looks te transformeren, kledingstukken om te keren en unieke kleurencombinaties samen te stellen.

Lady Braids & Twist Queen

Krullend haar, golvend haar, stijl haar of toch één of meerdere vlechten? Of misschien wel een combinatie? Lady Braids en Twist Queen zijn gezegend met perfect haar om creatief mee aan de slag te gaan en nieuwe haarstijlen uit te proberen. Deze Hair Dolls worden geleverd met W.O.W. Magic Mousse en verschillende stylinghulpmiddelen, zodat kinderen binnen het half uur een kapsel kunnen creëren die helemaal klaar is voor de catwalk. Combineer deze unieke haarstijlen met in het oog springende mode en gedetailleerde accessoires om de look helemaal af te maken. 

Missy Frost & Lady Braids

missy frost

Missy Frost is fenomenaal, fantastisch en klaar voor haar modetransformaties! Ze heeft jouw hulp nodig om op de cover van het tijdschrift Fashion B.B. te komen. Creëer 320+ looks voor op de catwalk met de transformerende mode van Missy Frost! Maak jij haar lange rok korter, keer je hem om voor een andere kleur of doe je allebei? Zoek je vibe en laat die catwalk oplichten!

Missy Frost heeft een heel mooi gezichtje, perfect gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Elke LOL Surprise OMG Fashion Show Style Edition-pop is inclusief transformerende mode, glamoureuze accessoires, kledinghanger, poppenstandaard, haarborstel en paspop!

L.O.L Surprise! Fashion Show

Lady Braids is fenomenaal, fantastisch en klaar voor haar haartransformaties! Ze heeft jouw hulp nodig om op de cover van het tijdschrift Fashion B.B. te komen.

Met de gloednieuwe W.O.W. Magic Mousse en de stylinghulpmiddelen kun je binnen 30 minuten kapsels creëren voor op de catwalk, zoals gedraaide vlechten, wafeltjeshaar, krullen, golfjes, recht haar of meer. Allemaal zonder hitte. De mogelijkheden om het haar van je pop te stylen zijn eindeloos! Zoek je vibe en laat die catwalk oplichten!

Lady Braids heeft een heel mooi gezichtje, haar dat perfect geschikt is om te stylen en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Elke OMG Fashion Show Hair Edition-pop is inclusief haartransformerende magische mousse, haarstyling-hulpmiddelen om eenvoudig wafeltjes, krullen, golfjes of recht haar te maken, spectaculaire mode en accessoires met veel details!

LaRose

L.O.L Surprise! Fashion Show

LaRose is fenomenaal, fantastisch en klaar voor haar modetransformaties! Ze heeft jouw hulp nodig om op de cover van het tijdschrift Fashion B.B. te komen.

Creëer 320+ looks voor op de catwalk met de transformerende mode van LaRose! Maak jij haar lange rok korter, keer je hem om voor een andere kleur of doe je allebei? Zoek je vibe en laat die catwalk oplichten!

LaRose heeft een heel mooi gezichtje, perfect gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Elke LOL Surprise OMG Fashion Show Style Edition-pop is inclusief transformerende mode, glamoureuze accessoires, kledinghanger, poppenstandaard, haarborstel en paspop!

twist queen

Twist Queen is fenomenaal, fantastisch en klaar voor haar haartransformaties! Ze heeft jouw hulp nodig om op de cover van het tijdschrift Fashion B.B. te komen.

Met de gloednieuwe W.O.W. Magic Mousse en de stylinghulpmiddelen kun je binnen 30 minuten kapsels creëren voor op de catwalk, zoals gedraaide vlechten, wafeltjeshaar, krullen, golfjes, recht haar of meer. Allemaal zonder hitte. De mogelijkheden om het haar van je pop te stylen zijn eindeloos! Zoek je vibe en laat die catwalk oplichten!

Twist Queen heeft een heel mooi gezichtje, haar dat perfect geschikt is om te stylen en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Elke OMG Fashion Show Hair Edition-pop is inclusief haartransformerende magische mousse, haarstyling-hulpmiddelen om eenvoudig wafeltjes, krullen, golfjes of recht haar te maken, spectaculaire mode en accessoires met veel details!

L.O.L. Surprise! Fashion Show in Speelgoed van het Jaar

Onlangs werd de L.O.L. Surprise! Fashion Show Missy Frost-pop uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar binnen de ‘Poppen’-categorie. Een deskundige vakjury heeft de pop onder de loep gelegd en deze op basis van verschillende pijlers beoordeeld: originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met de categorie en duurzaamheid. Ook is Missy Frost was in de race voor de publieksprijs.

Milaan Fashion Week

Mode en L.O.L. Surprise! zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast liefde voor stijl en kleding draagt het merk uit dat iedereen volledig zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen zijn eigen, unieke stijl moet kunnen laten zien. Om deze kernwaarden te vieren was L.O.L. Surprise!  – samen met Rainbow High – ook vertegenwoordigd op de Milaan Fashion Week. De twee jonge, talentvolle modeontwerpers Francesca Cottone en Casa Preti lieten hier ontwerpen zien die zijn geïnspireerd zijn op de populaire poppencollecties. 

L.O.L Surprise! Fashion Show

Minipop L.O.L Surprise! Fashion Show

L.O.L Surprise! Fashion Show brengt ook weer nieuwe mini poppen! Deze bolletjes blijven ook onwijs populair bij mijn dochters. Het openmaken is een feestje en het is telkens een verrassing van wat er in zit. Tip: check echt alle papiertjes goed, zo kan er een miniscuul klein armbandje inzitten! Ook gebruikt mijn oudste dochter de papiertjes nog later om mee te knutselen en spelen. Zo is het een dekentje voor een mini, of ze knipt er een rokje uit voor een fashion pop die ze zelf tekent.

Ja want deze nieuwe collectie L.O.L Surprise! Fashion Show stimuleert haar tot ook zelf ontwerpen! Ze krijgt zin om zelf haar eigen outfits te maken En doet dit dan ook al tekenend en knutselend. En gebruikt dan weer de leuke kleurige verpakkingspapiertjes uit de L.O.L. minipoppen. De combinatie van grote en kleine poppen is ook gewoon erg leuk. Het verrijkt haar spel, soms zijn het de kindjes, soms ook niet. Deze bolletjes zijn ook leuke schoencadeautjes. Leuk van prijs en de kinderen zijn wel even zoet met uitpakken en vervolgens spelen.

Verzamel ze alle 12

Fashion Week is nu elke week met de geheel nieuwe LOL Surprise Fashion Show Dolls! Deze B.B.’s hebben de meest felle designermode; en het is tijd om je te kleden om indruk te maken.Vind zowel ontwerpers als modellen in deze stijlvolle crew, klaar om de catwalk op te gaan in de meest fantastische outfits en oogverblindende accessoires ooit. Bovendien zijn deze B.B.’s in onze milieuvriendelijke papieren bal ook beter voor het milieu! Pak 8 stijlvolle verrassingen uit, voer of baad je B.B. voor een waterverrassing! Zal je pop huilen, spugen of rinkelen? Verzamel alle 12 Fashion Show Dolls en leid de weg over de catwalk.

Creatief feestje met L.O.L Surprise! Fashion Show

L.O.L Surprise! Fashion Show is een geweldig creatief feestje! De vele mogelijkheden zorgen voor weer een ander spel dan bij de eerdere L.O.L poppen. Tegelijk is de kwaliteit en speelplezier weer helemaal gelijk. Wat is dit toch mooi gemaakt. Het uitpakken is altijd een feestje en iets waar kinderen wel even zoet mee zijn. Wij hebben Missy Frost gekregen en er zit een boekje bij met outfit inspiratie erbij in een boekje. Ik ben ook erg benieuwd naar de varianten met nieuwe haaritems. Dus ik denk dat die op het verlanglijstje komen voor de feestdagen

Mijn oudste en jongste dochter zorgen goed voor Missy Frost. Ze zijn heel secuur en voorzichtig met de kleding. Leuk is ook dat naast de standaard die er altijd bij zit, nu ook een paspop erbij zit. Zo kan je alvast wat mooie outfits uitlichten. Mijn oudste dochter gebruikt die paspop om haar eigen kleding hierop te ontwerpen. Ik ben inmiddels als moeder ook echt wel fan van deze poppen omdat ik zie wat het doet voor de zelfexpressie van mijn introverte dochter. En dit keer sluit het ook nog eens perfect aan bij haar creatieve fase waar ze in zit. Plus dat haar motiveert tot kledingontwerpen. Heel tof!

Meer L.O.L

Bij MamaScrapelle zijn we gek op alles van L.O.L.! Lees vooral onze andere blogs ook.

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.