De LOL Surprise OMG -poppen veroveren de wereld een musthave voor meiden

Tijd om te shinen!  De nieuwste fashionpoppen zijn er! De LOL Surprise OMG ™-poppen stelen de show samen met hun immens populaire jongere zusjes.  Fans vinden de nieuwste L.O.L poppen in winkels over het hele land.


LOL Surprise OMG Fashion pop

De nieuwe LOL Surprise OMG -fashionpoppen hebben hun meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoutste schoenen bij zich. De L.O.L fans kunnen ze ontdekken in de gloednieuwe verpakking. Eentje waar ik als voorstander van minder plastic afval erg blij mee ben..

Zoals de fans het gewend zijn, is het uitpakken ook deze keer natuurlijk een feestje!  De 23 centimeter grote nieuwe LOL Surprise OMG -poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise!.  In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G. -serie maken fans kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN! En terecht want ze zien er fantastisch uit! Dag barbie hallo O.M.G!

Fashion en uitpakken in een nieuw jasje

Bij de O.M.G.-poppen draait alles rond fashion, en de bekende L.O.L. Surprise!-uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. Nu lijkt het wel alsof de poppen gaan winkelen in de meest stijlvolle shops! De nieuwe LOL Surprise OMG -poppen zitten in een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset, waar de O.M.G.-pop haar outfits kan showen en haar modieuze accessoires kan rocken. Schuif de verpakking uit elkaar om het silhouet van de pop te ontdekken, haar biografie te lezen en natuurlijk ook de eerste set verrassingen te vinden!

Recycleerbare verpakking

De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen enzovoort!  Als fans de verpakking van de LOL Surprise OMG verder openen, komen ze bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete fashion mag aantrekken.  Elke pop heeft een originele, unieke volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering!

Ik stel je voor aan LOL Surprise OMG

 LOL Surprise OMG

In de doos van elke LOL Surprise OMG -pop vinden fans 20 verrassingen – en zodra ze alle verrassingen hebben uitgepakt, kunnen ze de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset.  Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar.

De LOL Surprise OMG Big Sisters hebben hun meest slayende outfits bij en pakken alles grootser aan. Online zijn ze te koop of in de stenen winkel.

Kijk ook deze blogs van LOL Surprise

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.