Skip to Content

Dance Dance Dance poppen van L.O.L. Surprise – een swingend feestje

Gedaan met wachten, want het langverwachte vervolg van de Remix Series uit de L.O.L. Surprise! trilogie is hier! L.O.L. Surprise! staat te trappelen om samen met jou moves te remixen en de ultieme Dance Dance Dance te creëren! Iedereen danst mee, terwijl je dansmoves uitpakt en combineert zoals je zelf wilt. Nu de ultieme L.O.L. Surprise!-muziek er is, kan je nog maar één iets doen: Stap op de dansvloer en ga helemaal los! Lees snel meer voor de winactie met de L.O.L. Surprise Dance Dance Dance poppen!

L.O.L. Surprise Dance Dance Dance

Onze dochter viert gewoon heel lang haar verjaardag. Een van de weinige voordelen van corona laten we maar zeggen. Verspreid je cadeautjes krijgen is eigenlijk best wel leuk en als er dan ook nog een gave L.O.L. Surprise Dance Dance Dance bal binnenkomt ja dan wil je die direct uitpakken natuurlijk!

Dance poppen

Krijg jij ook maar niet genoeg van dansen? De Dance Dance Dance poppen van L.O.L. Surprise! ook niet! Ze staan helemaal klaar om op te treden en hun dansmoves te laten zien in de ultieme L.O.L. Surprise!-danswedstrijd! Elke pop heeft 8 verrassingen, waaronder een blacklight en een eigen danskaart met een holografische illustratie die je een unieke dansmove laat zien. Help je poppen hun eigen unieke dansmove uit te pakken, zoals ‘Wheels on the Coupe’, ‘Vogue it BB’ of ‘Runway Surprise’ en laat ze dan schitteren op een echt ronddraaiende dansvloer, zodat je ze kunt zien bewegen!

Bovendien kun je alle dansvloeren uit de Dance Dance Dance-serie aan elkaar koppelen en tegelijkertijd laten ronddraaien. Verzamel alle fantastische moves om je eigen choreografieën samen te stellen! Schijn het inbegrepen blacklight op je pop om verrassingen te laten oplichten! Dat is dus echt een heel gaaf effect!

In stijl de dansvloer op

De DJ van de REMIX stond al klaar en de andere L.O.L. Surprise poppen verwelkomden de L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance dame met veel plezier. De muziek ging aan, de danskunsten werden vertoond en natuurlijk werd er ook samen gedeeld. Wat is het toch gezellig met al die poppen bij elkaar!

Ideaal om te gebruiken bij leuke slaapfeestjes waarbij de meiden in het donker kunnen spelen met de zaklampen gericht op de L.O.L. Surprise Dance Dance Dance poppen. Wat een boel gezelligheid zal dat opleveren!
Natuurlijk zet je dan ook een gezellige discolamp neer en laat je de vriendinnen ook hun felgekleurde kleren aanhebben voor een kleine disco in huis!

OMG Modepoppen

Pak de L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance OMG-modepoppen uit met 15 verrassingen. B-Gurl tilt breakdancen naar een hoger niveau met haar powermoves en sublieme gevoel voor mode. Niemand doet ‘The Robot’ zoals Virtuelle. Miss Royale steelt de show met haar Vogue-dans. Vlieg met Major Lady en haar pop/rock-stijl. Ze hebben een verbluffend mooi gezichtje, prachtig haar en hun eigen fenomenale stijl. Pak de tv-verpakking uit, waarin elk personage echt beweegt op het geperforeerde ‘dansscherm’ als je de bovenkant verwijdert en aan het lipje trekt.

Iedere pop heeft ook zijn eigen unieke dansmove waar je zeker mee schittert op de dansvloer! Daarbovenop zitten er bij deze poppen een heleboel blacklight-verrassingen, een fantastische kledinghoes en een hoedendoos. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De verpakking wordt ook een herbruikbare speelset waar ze hun moves keer op keer kunnen laten zien.

Op stap met de Dance Machine


Een ritje maken in stijl en klaar zijn om te schitteren op de dansvloer? Dat kan met de L.O.L. Surprise! Dance Machine met exclusieve pop, verrassend zwembad en dansvloer! De Dance Machine is het meest modieuze voertuig voor je OMG-modepoppen en gewone poppen. De stoelen zijn verstelbaar, zodat er plek is voor poppen van alle formaten. Bovendien is er een exclusieve pop inbegrepen: Dancebot! De Dance Machine heeft een stijlvolle metallic-blauw-paarse lak, zodat je Dance Dance Dance-poppen en OMG-modepoppen er superstoer uitzien als ze naar hun volgende danswedstrijd rijden! Deze 3-in-1-speelset kan transformeren in een: auto, verrassend zwembad en dansvloer/chillplek. Mogelijkheden genoeg met de Dance Machine.

L.O.L. TikTok Dance Academy!


Vandaag wordt de L.O.L. TikTok Dance Academy gelanceerd! Hier kan je terecht om dansjes te leren van je favoriete Belgische en Nederlandse TikTokkers. Dit zijn onder andere Meisje Djamilla, Maude Van Der Vorst, Ella Kasumovic, Hailey Bonduwe, Luna Dupont, Yara De Smedt en Jessie Selis! Zit jouw favoriet er tussen? Ga dan zeker naar de website om het te checken! Wil jij ook de beste TikTok danser(es) worden? Of ben je die al? Toon dan je dansmoves en win een VIP L.O.L Surprise! Dance-pakket! Meer info zal op de website verschijnen die op 17 maart online komt.

Deze serie is perfect te combineren met de Remix serie! Daar schreven we eerder al een blog over.

Winactie L.O.L. Surprise Dance Dance Dance pop

Namens MGA Entertainment mag ik maar liefst 2 L.O.L. Surprise Dance Dance Dance poppen weggeven!

Gefeliciteerd Inge Bergsma-Kiezebrink en Angelique Van Hoewijk-Verhage

Footer4
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Caroline Van Asbroeck

Tuesday 20th of April 2021

Onze dochter is gek op LOL. De reden waarom ik dan ook graag een kansje wil wagen met deze wedstrijd. :)

Nicole Wanten

Tuesday 20th of April 2021

Voor mijn kleindochtertje die ik volgende week voor de eerste keer in een jaar weer mag zien

M. van Meegen

Sunday 18th of April 2021

yay, ik doe graag mee.

A.Louwsma

Saturday 17th of April 2021

Oh, super, voor mijn kleine lieve vriendinnetje...

Suzanne

Saturday 17th of April 2021

Ik doe graag mee voor mijn nichtje, die is echt helemaal fan van LOL.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.