Ik ga naar de geweldige Monster Jam in december.

Nog eventjes en dan is hier in Nederland de geweldige Monster Jam! Brute motoren, gigantische auto’s en gave stunts. Het wordt echt een geweldige dag. Mijn kinderen kunnen niet wachten tot het december is. Wij gaan er met zijn vieren naar toe. Ga jij ook?

geweldige monster jam

De geweldige Monster Jam

Zaterdag 3 en zondag 4 december is het in Gelredome te Arnhem. Voor families, fans en sensatiezoekers van alle leeftijden. Dus ook voor jou. Geniet van brullende motoren, stuntende auto’s en races. Vooraf is er een FMX freestyle motorcross. Iets wat je zeker moet zien. Laat al je verwachtingen thuis en neem al je vrienden mee naar dit onvergetelijke spektakel! Je moet naar deze geweldige Monster Jam!

Bekijk de trucks van dichtbij!

Van tevoren is er gelegenheid om alle trucks van heel dicht bij te bekijken. Hou je camera gereed, want zo dichtbij ben je nog nooit eerder geweest. Vraag om handtekeningen, bekijk de wagens en neem die foto die je altijd al had willen nemen! Hier moet je wel apart tickets voor kopen, maar dat mag de pret niet drukken!

FMX Freestyle motorcross © 2022 FMS, Deelnemers ondervoorbehoud

Wij zijn bij de geweldige Monster Jam!

Mijn zoon had al eerder de wagens op televisie gezien en wilde er ontzettend graag naar toe. Dit jaar mag ik hem verrassen en gaan wij met het hele gezin. Ik weet zeker dat mijn kinderen hun ogen uitkijken. Hun favoriet is Scooby-Doo, dus die willen we zeker even opzoeken. En als hij aan de beurt is, zitten wij op de tribune om hem aan te moedigen. Welke wagen is jullie favoriet?

Heb jij al tickets gekocht?

Zien we jou ook zondag 4 december bij de geweldige Monster Jam? Zou tof zijn als je ons gedag zwaait. Komt zondag 4 december jou niet uit? Gelukkig kan je ook zaterdag 3 december gaan. Tickets bestel je gemakkelijk online. Zo weet je zeker dat je jouw tickets op tijd binnen hebt! Laat jij mij weten welke dag je er bent? Wie weet zien we je daar!

SCOOBY-DOO and all related characters and elements are trademarks of and © Hanna-Barbera (2022)

This is As Big As It Gets! THIS. IS. MONSTER JAM

Dit is tot stand gekomen in samenwerking met @MonsterJam

Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.