Skip to Content

Monster Jam in december eindelijk weer terug in Nederland!

Na een tijd afwezig te zijn is Monster Jam eindelijk weer terug in Nederland. Zaterdag 3 en zondag 4 december kan je weer genieten van races, donuts en ongelofelijke stunts die de zwaartekracht tarten. Voor welke monstertruck kom jij uit je stoel? En het mooie is jij kan vier kaarten winnen! Hoe? Lees dan snel verder!

Monster Jam

Monster Jam 2022

Door corona zijn ze twee jaar lang niet in Nederland geweest, maar eindelijk zijn ze weer terug. Het is het meest spectaculaire evenement op vier wielen. Geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs. Voor iedereen die het geweldig vindt om deze wagens weer te zien. Dit keer is het evenement te vinden op zaterdag 3 december en zondag 4 december in het Gelredome in Arnhem.

Ga naar de Pit Party

Voor het evenement kan je terecht bij de Monster Jam Pit Party. Hier kan je de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij bekijken. Daarnaast krijg je de kans om de coureurs en crew te ontmoeten en om handtekeningen te verzamelen. Stel gerust vragen, want je krijgt overal antwoord op. Zo kom jij meer te weten over deze geweldige wagens. Hier krijg je ongeëvenaarde toegang tot deze technische hoogstandjes! Daar wil je toch bij zijn? Voor dit event heb je wel aparte kaartjes nodig.

el toro loco

Een geweldige show!

Na de pit party is het tijd voor het echte werk wat Monster Jam je kan bieden. Zie de motoren vliegen en springen tijdens de race. Geniet van de ongelooflijke stunts die ze uitvoeren en de show die ze laten zien. Naast de Monster trucks is er ook een spectaculaire show met BMX freestyle motorcrossers die zeker niet onder doen voor de grote trucks. Monster Jam® is een gezellige familiedag voor alle leeftijden. Of je nu een echte sensatiezoeker bent, enorm fan van de monster trucks of graag een onvergetelijke dag wil beleven met je kinderen – iedereen is welkom.

This is as big as it gets.
This. Is. MONSTER JAM!

Bestel nu je kaartjes!

Ik zag dat de kaartjes voor Monster Jam als warme broodjes over de toonbank gaan, dus wees er snel bij. Ga snel naar Monsterjam.nl en bestel alvast tickets voor de beste plaatsen. Tot 20 augustus krijg je in de voorverkoop namelijk mooie kortingen. Op plaatsen in de categorieën 1-3 € 10,00 en voor categorie 4 tickets € 5,00 korting per stuk. Ook zijn er voordelige 4-Packs beschikbaar vanaf € 75,00. Zeker het bekijken waard.

Winactie vier kaartjes voor Monster Jam

winactie

Wij mogen vier Cat. 1 tickets weggeven t.w.v. € 50,00 per ticket, voor de Monster Jam® show van zondagmiddag 4 december om 13.00 uur.

Deze zijn niet inwisselbaar voor geld of in te ruilen voor een ander ticket. De toegangstickets zijn alleen geldig op deze datum.

  • Gefeliciteerd Riggie!

Je kan Monster Jam® natuurlijk ook op socials volgen voor al het laatste nieuws:

  • Instagram: @MonsterJam
  • Facebook: /MonsterJam
  • Tiktok: @MonsterJam
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Monique

Wednesday 14th of September 2022

Wow weet niet of de win actie nog loopt. Maar zou echt een te gekke dag worden. Geweldige dag voor me kids maar ook voor een mama zoals ik! Even lekker een dagje vol snelheid en stunts. Love it

Ineke

Tuesday 30th of August 2022

Wauw, leuk! Dit zouden mijn dochters geweldig vinden, dus willen wij wel een gezellig familieuitje van maken!!

Tamara

Friday 26th of August 2022

Jaaah! Hier wordt al even gewacht op dat Monster Jam weer terug is! Onze zoon Thijs heeft de gehele verzameling Hotwheels Monster Trucks een kijkt al heel vaak filmpjes van eerdere Monster Jams terug. Dan hoor ik hem roepen: "Die heb ik"! En dan komt hij mijn zijn Monster Truck aangelopen en laat hij zien dat hij het hetzelfde is als op tv. Graag zouden wij Monster Jam eens samen met hem in het echt willen bekijken.

Merle Koster

Wednesday 24th of August 2022

Wat cool! Ik zou graag gaan met mijn zoons!

Mark

Friday 19th of August 2022

Gaaaaaaaaf! Zou er met mijn gezin heen gaan!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.