Horlogebandjes voor de Samsung Galaxy 4 44mm

Na 2 jaar wachten en twijfelen ben ik dan afgelopen week toch overstag gegaan met de aankoop van een smartwatch. Ik heb flink wat research gedaan op internet en kwam tot de conclusie dat de Samsung Galaxy 4 het beste horloge voor mij zou zijn. Ik koos de 44mm een mooi model voor mijn brede pols en ben er echt heel blij mee. Ik kan snel zien wie er appt, ik kan de tijd zien en natuurlijk worden mijn lichaamsactiviteiten bijgehouden en word ik extra getriggerd om te bewegen. Ik krijg zelfs complimenten als ik na een tijdje stilzitten ga bewegen haha. Maar 1 ding vond ik maar saai, altijd maar hetzelfde bandje om je pols. Ik wilde andere horlogebandjes voor de Samsung Galaxy 4.

smartwatchbandjes

Horlogebandjes Samsung Galaxy 4

Een saai zwart rubberen bandje was meegeleverd. Bah dat kon toch anders. Immers was een van de redenen dat ik twijfelde dat ik graag armbanden draag dat vind ik veel leuker staan om mijn pols en dan heb je zo’n saai zwart rubberen bandje. Nee dat moest echt anders. Ik ging op zoek naar leuke horlogebandjes voor de Samsung Galaxy 4 en stuitte op de website van Smartwatchbanden.nl .

En wat blijkt de keuze is reuze! Niet alleen voor Samsung Galaxy Watches, maar ook voor als je een FitBit, Apple Watch of andere Smartwatch hebt kun je hier horlogebandjes halen.

Sport bandjes en Nylon bandjes

Een van de redenen dat ik koos voor een Smart Watch is dat ik mezelf weer heb ingeschreven bij een sportschool. En sja die prestaties wilde ik wel gaan bijhouden natuurlijk! Je kunt zelfs met zo’n slim horloge je lichaamsvet en spieren opmeten. Maar sporten is natuurlijk niet lekker met een stalen bandje om. Daarom koos ik voor twee sport en nylon horlogebandjes voor de Samsung Galaxy 4. Zo kan ik ook lekker afwisselen en dat vind ik erg leuk.

Stalen bandjes en Milanese horlogebandjes Samsung Galaxy 4

Ik hou van bling bling, iedereen die mij een beetje kent weet dat. En ik ben dol op kleurtjes. Ik koos dan ook nog voor wat stalen bandjes en Milanese horlogebandjes voor mijn Samsung Galaxy 4. Daarbij koos ik ook voor een extra toolkit waarmee je heel gemakkelijk de stalen bandjes een stukje kleiner kan maken als dit nodig mocht zijn.

Leren bandjes en Accessoires

Om al die Samsung Galaxy Watch bandjes steeds te veranderen is op zich een makkelijke klus. Er zitten handige pinnetjes bij die je kunt indrukken om zo te wisselen. Je kunt zelfs kiezen voor een blingbling rand. Bij nader inzien vond ik die toch wat te nep, maar voor een fout feest is dat wel een toffe extra accessoire.
En aangezien ik zoveel aan het ontdekken ben met de smartwatch koos ik ook voor een extra oplader. Dan kan ik er altijd een in mijn handtas bij me hebben! Want ik wil natuurlijk geen stappen missen ­čÖé

Heb jij ook meerdere Horlogebandjes voor de Samsung Galaxy 4 of een ander soort smartwatch? Kijk zeker even op de site van smartwatchbanden als je net als ik wel van een beetje afwisseling houdt!

smartwatchbandjes
Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.