Skip to Content

Speciale herinneringen verdienen een mooie plek in huis

Ik ben dol op foto’s. Foto’s brengen zoveel mooie en speciale herinneringen naar boven. Maar waar hang je ze op in je huis? Ik vertel waar mijn foto’s hangen.

Foto’s afgedrukt op canvas

Er zijn zoveel foto’s van speciale herinneringen die een plekje in mijn huis verdienen. Maar de mooiste foto’s laat ik afdrukken op canvas. Je kan zelf je formaat kiezen en is makkelijk op te hangen. Inmiddels heb ik al 4 foto’s laten afdrukken. Dat kan heel handig bij Albelli een foto op canvas afdrukken. Sommige canvassen zijn vervangen en andere hangen nog op een mooie plek. Het laten afdrukken van je foto’s op canvas is super makkelijk en niet te duur. Maar waar hang je ze dan op?

foto van pexels.com
foto van pexels.com

Wat zijn mooie plekjes?

Afdrukken van speciale herinneringen mogen gezien worden, dus verdienen ze een plekje waar ze echt tot hun recht komen. Zo vind ik boven mijn bank een mooie plek. De muur waar hij hangt heeft één kleur en de foto krijgt de aandacht die hij verdient. Daarnaast valt in de ochtend het zonlicht op de canvas waardoor het lijkt of de foto straalt. Zo ontzettend mooi.

Een andere mooie plek in het trapgat. Het trapgat? Ja, het trapgat. Daar loop je altijd langs. Het hangt dan niet altijd in het zicht, maar zodra je naar boven gaat zie je weer die foto. Zorg er wel voor dat er voldoende verlichting is. Anders verdwijnt hij in het donker. Ik vind het helemaal mooi als er meerdere hangen. Zo hebben wij twee foto’s van onze kinderen aan de muur bij de trap hangen. Ik vind het nog steeds een mooi gezicht met speciale herinneringen.

De muur bij de eettafel is ook altijd een goede plek voor een mooie foto. Vooral als er niet teveel om heen hangt. Het liefste niks. Zo krijgt die foto de aandacht die hij verdient.

Meer plekken voor speciale herinneringen

In de hal hangen ook vaak foto’s. Sommige mensen hebben een lijst vol verschillende foto’s, maar één grote foto past hier ook mooi. Hang hem niet naast de kapstok, want daar valt hij niet op. Kies ook hier een muur waar verder niks hangt. Zo kan iedereen jouw foto zien zodra ze jouw huis binnen komen.

Boven het dressoir is ook een ontzettende mooie plek. Bij meerdere mensen heb ik dat gezien. Een mooie houten kast en dan die foto erboven. Speciale herinneringen verdienen een mooi plekje. Kijk bij het zoeken naar de plek of er voldoende licht is en of het de aandacht krijgt die de foto verdient.

Maar ook je slaapkamer kan een geweldige plek zijn om jouw foto op te hangen. Zeker als er licht op die muur valt. Vanuit je bed terug denkend aan die ene speciale herinnering.

speciale herinneringen
foto van pexels.com

Mijn speciale herinneringen

Maar wat is dan die speciale herinnering? Is het een foto van jullie trouwdag? De geboorte van jullie kinderen? Of die vakantie op dat mooie eiland? Dat kan voor iedereen anders zijn. Daarom vertel ik je welke foto’s ik op canvas heb laten drukken. Sowieso heb ik een mooie foto van mijn gezin laten afdrukken. Eigenlijk heb ik er drie. De eerste foto was met onze zoon. Toen onze dochter volgde hebben we een foto laten maken met ons vieren. Die moest natuurlijk ook afgedrukt worden. We vervingen de oude foto met de nieuwe foto.

De laatste keer heb ik een mooie foto op canvas gekregen van Stichting Droomdag. Deze stichting had voor ons een droomdag georganiseerd met een fotoshoot. Die foto van ons gezin heeft nu een mooi plekje gekregen in onze woonkamer. Hij staat voor kracht en overwinning. Er is geen kankercel meer te vinden in mijn lichaam.

Deze blog is tot stand gekomen middels een betaalde samenwerking met Albelli.

Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.