Koningsdag, hangt bij jullie de vlag uit?

Meer dan ooit kijken we reikhalzend uit naar feest, plezier en iets buiten de woonkamermuren doen. Vroegâh was Koningsdag (Koninginnedag) een dag waarin vele mensen samenkwamen en feest vierden. Hoe vier jij Koningsdag?

koningsdag 2021

Koningsdag Verkleden

Uiteraard kunnen we ons geheel in dit thema verkleden. Scoor die oranje trainingsbroek, zoek je oranje shirt en je hebt vast nog wel ergens een sjaal of bril liggen. Misschien zelfs een mooie pruik. En anders zijn de online bestelmogelijkheden tegenwoordig meer dan voldoende vertegenwoordigd. Dit jaar krijgt de papa des huizes hier, vader van mijn dochters, een toepasselijke Koningsdag cadeau! Een setje rood-wit-blauwe boxers van Calvin Klein. Als klein gebaar in deze gekke tijd. En het is gewoon fijn om even fris ondergoed te hebben met de lente ook voor de deur.

Deze trunks, zoals ze officieel heten, zijn favoriet bij mijn man. De stof is elastisch en zacht. Er zitten pijpjes aan waardoor er geen irritatiepunt in de liezen zit. En zoals gezegd, de lente staat voor de deur. Een witte boxer is dan fijn voor onder lichte broeken. Tegelijk is de combinatie van rood-wit-blauw een leuke knipoog naar Koningsdag. Het setje kan je vinden bij Hemd voor Hem. Net zoals vele andere toffe cadeautips voor hem en haar! De kwaliteit is altijd goed en de levering verloopt snel en netjes. Lees vooral onze andere blogs hiervan.

Koningsdag Knutselen en koken

Helaas kunnen we niet van onze oude troep af, om vervolgens weer nieuwe oude troep te kopen waar we heel blij mee zijn. Ook kan je lekker in het thema Koningsdag gaan koken. Bak eens een smaakvolle cake en gebruik oranje glazuur als topping. Of versier wat mandarijntjes. Een glas oranje ranja of verse jus erbij en klaar is het!

Molen maken koningsdag

Zigg Zagg

Zigg Zagg is het officiële Koningsspelen Koningsdag 2023 lied. Bereid je voor op een hoop fleurigheid en snelle moves. Hier in huis staat het al non-stop aan. De officiële videoclip is vrolijk. Daaronder deel ik de stap voor stap dansmoves en apart nog de lyrics. Vergeet geen grote kan oranje ranja te maken. De suikers zijn erg welkom want het niveau ligt hoog.

Koningsdag

Hoe gaat dit jaar jouw Koningsdag eruit zien? Ga jij je man, papa, opa of een andere man verrassen met een leuk rood-wit-blauw trunks setje? Even laten zien dat je aan ze denkt en fijn fris ondergoed voor de lente die komt? Of ga je ook lekker zelf verkleden in het oranje met oranje eten en drinken erbij? Laat het ons weten in een reactie of tag ons op Social media. Fijne Koningsdag!

Footer2
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.