Skip to Content

Een warme trui meer of minder

Ok, het opruimvirus heeft me te pakken gekregen. Ik werd de afgelopen periode zo jaloers van al die mensen die de lockdown aangrepen om lekker hun huis te ruimen. De Marie Kondo in mij schreeuwde ook om rust en ontspullen. Maar helaas was de realiteit anders. Thuiswerken, thuis lesgeven, een lichaam wat niet meewerkt door ziekte, huishouden, koken en 2 dochters die beide op hun eigen manier nogal intensief aanwezig zijn. Maar nu krijgt mijn dochter voor haar zevende verjaardag binnenkort een coronaproof kamer en MOET ik wel ruimen op de bovenverdieping. Onder andere in onze kleding kast. Een warme trui meer of minder… geen probleem toch?

Een warme trui meer of minder

Een warme trui meer of minder

Nou dat had ik verkeerd gedacht. Mijn eigen kledingkast had ik binnen no time gehalveerd! Dat voelde zo goed. En omdat mijn man nog meer thuis moet werken en ik hem ken, dacht ik zijn deel ook even te kunnen doen. Maar de paniek die ik zag in zijn ogen toen ik 5 vuilniszakken met kleding had gevuld, dat had ik niet verwacht. Wat maakt een warme trui meer of minder nou uit? Er zijn er nog steeds vele over om aan te trekken. Bij elke trui had hij wel een herinnering en verhaal. Ik herken dat wel, maar we kunnen niet jaren kledingstukken bewaren alleen daarom.

Een warme trui meer of minder is dan ook een stukje verwerking en loslaten. En dat is natuurlijk weer zo goed aan ontspullen en opruimen. Ik heb hem de dag erna even alleen zijn gang laten gaan en we zijn eruit gekomen. Trots staan er 12 vuilniszakken met oude kleding van ons en grotendeels onze meiden klaar om naar een kringloop winkel gebracht te worden. Daar mogen ze nieuwe verhalen en herinneringen gaan maken bij andere mensen.

opruimen kasten kleding

Toch een beetje schuldig

Toch bleef die blik me bij toen ik vroeg wat het nou uitmaakt een warme trui meer of minder? Nu we consuminderen en ontspullen ben ik gaan kijken voor een mooie trui van kwaliteit. Een trui die lekker zit, mooi is, bij veel outfits past en lang mee kan gaan. Ik kwam dan ook uit bij Hemd voor Hem. Daar heb ik ook onder andere zijn favoriete boxers vandaan. Ik heb gekozen voor een Tommy Hilfiger trui van katoen / kasjmier in de kleur camel. Ik hou zo van die aardetinten, en mijn man ook!

Zoals ik gewend ben verloopt het bestellen vlekkeloos en wordt het pakket snel bezorgd. Het is prima verpakt en de trui is erg mooi in het echt. Ik ga het leuk inpakken en ik hoop dat ik nu een blije blik zie met een verse nieuwe trui. Een warme trui meer of minder, in ons geval zijn het er heel veel minder. Maar een erg mooie kwalitatieve trui meer op de plank! Bij Hemd voor Hem hebben ze nog veel meer mooie truien, de moeite waard om eens te kijken.

Ga jij voor veel of kwaliteit?

Lees ook deze blogs:

Footer3
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.