Skip to Content

Kip van het spit laten bezorgen in Utrecht

Sinds drie jaar is Alan & Pim’s kiprestaurant te vinden aan het Brusselplein in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een prachtige locatie vol sfeer en smaakvolle gerechten. Middenin het bekende winkelgebied. En met een (rookvrij!) terras aan de grote fontein op het plein. Hopelijk kunnen we daar dit voorjaar weer genieten van de kip van het spit, maar… tot die tijd kun je de kip take away lekker thuis laten bezorgen.

Kip van het spit laten bezorgen

Waar ken ik Alan & Pim’s kip van het spit van?

Alweer wat jaartjes geleden, ik meen in 2015, had je Alan en Pim’s heerlijke kiprestaurant in Rotterdam. Ook al veranderde het later in Alan Bar & Bistro, de kip bleef. Maar daarnaast kwamen veel andere soorten gerechten. Menigeen genoot er van een gezellig avondje uit. De tijd van avondjes uit is niet meer en ook Alan Bar & Bistro is gesloten. Maar in Utrecht heeft men geluk! Daar kun je de kip van het spit van Alan & Pim’s laten bezorgen!

Biologische kip van Tante Door

Je kunt de kip van het spit 7 dagen per week laten bezorgen. De kipgerechten worden altijd vers bereid. Bij het thuisbezorgen plaats je jouw bestelling online. Ik zou zo vroeg mogelijk bestellen, want vanwege de lockdown zijn de kipgerechten nog meer in trek dan voorheen!

Kiprestaurant Alan & Pim’s werkt met biologische kip van Tante Door. Tante Door is het enige 100% antibiotica vrije pluimveeconcept in Nederland. Daarnaast is Tante Door het eerste pluimveeconcept in Nederland dat volledig is overgestapt op coccidiostaticum vrij voer. Je kunt Tante Door zelfs via een webcam in haar stal volgen!

Welke gerechten kip van het spit kun je kiezen om te laten bezorgen?

De gerechten die je kunt laten bezorgen zijn: snacks, kip van het spit, sides, sauzen, salades, kipburgers, kindermenu’s en desserts. Als snack kun je bijvoorbeeld kiezen uit Kipbitterballen met mosterd of Borrelpootjes van Tante Door. Ik heb zelf trek in een kip van het spit, van de vijf smaken, zou ik gaan voor Kip Alan & Pim’s gekruid (met paprikapoeder, kurkuma, oregano en peterselie). Met de Verse frieten van Friethoes (mag ik ook patat zeggen?) en Maïskolf! Mijn zoontje gaat Kippeling met friet en appelmoes kiezen. Hij is gek op kibbeling, dus ik ben benieuwd hoe hij op het verschil in inhoud zal gaan reageren 😉

Kip van het spit laten bezorgen

Zullen we nog ruimte over hebben voor het dessert? Moet dan echt gaan kiezen tussen de Cheesecake of Brownie? Ik zou ze allebei wel willen na de kip van het spit!

Footer3
Delicia
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.