Calvin Klein pride collection – een cadeau voor hippe papa’s

Het regenboog virus is niet tegen te houden in een huishouden met kinderen. En dat vind ik prima. Ik hou van kleuren, geloof ook wel in de kracht van kleuren. We nemen allemaal anders kleuren waar, maar het heeft effect op hoe we ons voelen. Tegelijk staat de regenboog natuurlijk symbool voor een community waarin mensen zichzelf mogen en kunnen zijn ongeacht hun geaardheid en seksuele voorkeur. Het staat symbool voor kracht en vrijheid. Ook de papa in ons huis is niet veilig voor het regenboog virus… Deze blog is voor jullie trotse regenboog papa’s met een cadeautip voor de Calvin Klein pride collection.

Deze blog is voor jullie trotse regenboog papa’s

Daar gaat hij weer, met een prinsessen kroontje op zijn hoofd, theedoek om zijn nek als superheld en met een 6 jarige meid die maar wild blijft roepen: Kom op paardje, sneller! Tegelijk hangt daar een kleine meid van 1,5 aan zijn broekriem omdat ze ook groot wil zijn en mee wil doen. Natuurlijk hoor je af en toe een zucht en steunend geluid, hij is ook de jongste niet meer. En de explosieve energie van onze meiden is lastig bij te benen. Maar deze blog is voor jullie trotse regenboog papa’s! Alleen maar positiviteit.

Want deze papa hier doet alles met trots. Kroontjes dragen, haren laten kammen, poepluiers verschonen en onder gesmeerd worden door eten. Hij kan en is zichzelf als papa zijnde en zo zou elke papa zich mogen en moeten voelen. Iedereen is weer anders maar het belangrijkste is dat er liefde en aandacht is. En dan maakt de geaardheid, afkomst, gezinssamenstelling en welke kleur je hebt niet zoveel uit, toch?

Calvin Klein pride collection

Omdat deze blog voor jullie trotse regenboog papa’s is. Vonden wij het hier in huis tijd om het nog kleuriger te maken en papa in het regenboogje te zetten. Zoals het wel vaker gaat met het ouderschap, je cijfert jezelf en je eigen verzorging een beetje weg. Zo belangrijk is het dus ook om even af en toe jezelf of een andere ouder te verwennen. De papa in ons huis had wel wat mooie verse nieuwe boxers verdient. Leuk voor hem, en voor mama natuurlijk ook. We kozen de Calvin Klein pride collection.

Calvin Klein pride collection

Bij Hemd Voor Hem hebben ze echt een compleet en tof aanbod van onder andere ondergoed. Waar wij normaal voor merkloos en goedkoper gaan, zo feestelijk is het om eens voor duurder en merk te gaan. Je merkt echt verschil in kwaliteit. En zo kwamen dus ook de regenboog trunks de Calvin Klein pride collection voorbij. Ze hebben een speciale pride lijn uitgebracht om het belang van de regenboog community te onderstrepen. Wij vinden dit ook belangrijk en tegelijk zijn het gewoon hele leuke boxers.

Deze blog is voor jullie trotse regenboog papa’s. Wees een trotse papa, wees jezelf en straal! En voor iedereen met een trotse papa in huis, vergeet niet om hem af en toe in het zonnetje te zetten. Iedereen kan wel eens een warm gebaar gebruiken. Woorden en liefde zijn het belangrijkste, maar soms is iets tastbaars met een leuk strikje erom ook heel fijn. En voor degene die met een trotse papa in huis leven is het ook leuk om die poezelige billetjes in een frisse mooie boxer te zien natuurlijk.

Neem eens een kijkje bij Hemd Voor Hem en verras iemand. Ga jij ook voor de Calvin Klein pride collection ?

Footer2 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.