Leuke mannentruien, ben je al klaar voor een kouder klimaat?

Warm hè? Haha hoe vaak heb jij dat al deze zomer gezegd? Want we hebben volgens mij echt de warmste en zonnigste zomer sinds tijden. Gek misschien om al aan de herfst en de winter te denken. Maar toch ook weer niet, want juist als je buiten de seizoenen kleding koopt ben je vaak goedkoper uit ivm aanbiedingen. Daarbij heb je alle keuze want er is niks uitverkocht. En liever voorbereid dan rillend van de kou nog een trui moeten zoeken. Leuke mannentruien of -vesten vinden kan best een uitdaging zijn. Of niet?

leuke mannentruien
Pexels: Photo by Mikhail Nilov

Seizoenenkasten

Is Marie Kondo al langs geweest in jouw huis? Dan is de kans groot dat jouw kledingkast flink is uitgedund. Bij de minimalistische manier van leven heb je maar enkele kledingsetjes die je combineert. Je werkt met laagjes die je aantrekt of juist uit. Dat ligt aan de temperatuur. Het lijkt mij heerlijk een lege kledingkast, maar voor mij en mijn man is dit niet helemaal haalbaar. Hij heeft meerdere leuke mannentruien en wisselt graag af in zijn stijl van kleding.

Wel probeer ik seizoenskasten in huis te maken. Ook voor de kinderen. Bij het wisselen van koude seizoenen naar warme en vice versa ga ik onze kleding door. Tegenwoordig doe ik wel veel weg en koop ik minder. Door de inhoud van onze kasten te wisselen voelt het elke keer weer als nieuw omdat er items zijn die je dan weer ziet. Zeker met deze zomer heb ik nog geen trui of vest aangeraakt. Ik ben wel al bezig met bepaalde warm weer kleding uit te zoeken en hou mijn ogen nu open voor leuke mannentruien.

opruimen kasten kleding

Leuke mannentruien

Ja ik koop ook kleding voor mijn man. Hij kan dit prima zelf, en hij doet dit ook zelf. Maar ik ben de online shoppingqueen thuis en weet altijd leuke items te spotten. Zou hou ik bijvoorbeeld graag de webshop Hemd voor Hem in de gaten. En op het moment hebben ze een leuke sale (graag gedaan). Deze webshop is echt geheel gericht op mannen, kleding en cadeau items. Maar ook ondergoed en sokken vind je hier. En dus leuke mannentruien! Van dure merken tot het leuke Jack and Jones wat qua prijs betaalbaarder is.

De smaak en stijl van mezelf en mijn man wisselen best wel merk ik. Soms hebben we zin in nettere kleding en soms juist meer uitgesproken. Ook speelt het weer mee, en nu met de idioot hoge gasprijzen verwacht ik dat we behoefte gaan krijgen aan dikkere wollen truien. Maar een vest kan ook erg fijn zijn. lekker warm en je trekt het makkelijk aan en uit. Ik denk dat ik dit jaar een paar leuke mannentruien en een paar warme vesten aan onze garderobe ga toevoegen.

En jij?

Ik ben benieuwd, werk jij met seizoenskasten? En waar koop jij leuke mannentruien? En denk je ook al na over de seizoenen die weer gaan wisselen? Of laat je het gewoon op je afkomen? Ik ga in ieder geval langzaam aan beginnen en dit keer enkele kwaliteit items aanschaffen. Minder spullen maar betere kwaliteit! Maar eerst een ijsje in de zon eten 🙂

ijsje
Pexels: Photo by Key Notez
Footer3
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.