Oranje outfit voor de koningsspelen een blog met knutseltips

Op 22 april 2022 worden dit jaar de koningsspelen gevierd. Sommige scholen bestellen van te voren gave pakketten zodat de kinderen van die school een ontbijt krijgen, kleding en feest en Fun pakket bijvoorbeeld. Na 2 keer koningsspelen weet ik dat de school van onze dochter niet iets besteld als dezelfde shirts voor iedereen dus ging ik op zoek naar supergave oranje outfit voor de koningsspelen! Die vond ik bij Bulbby

Oranje outfit voor de koningsspelen

oranje outfit voor de koningsspelen

Al die kinderen helemaal in het oranje vind ik er altijd super gezellig uit zien. Bij Bulbby hebben ze een heel assortiment speciaal voor koningsdag. Want je oranje outfit voor de koningsspelen kan je natuurlijk ook aan doen op koningsdag waar Bulbby unieke artikelen voor heeft ontworpen. Van oranje shirts, een oranje kookschort tot aan oranje tasjes met naam er is een groot assortiment in Koningsdag kleding en andere oranje items. De oranje kleding is er voor heren, dames, kinderen en baby’s!
Wil je voor een grote groep oranje kleding met naam bestellen? Neem dan contact op met info@bulbby.com voor een staffelkorting. 

De Oranje outfit voor de koningsspelen van dochterlief

Dochterlief heeft samen met mij achter de laptop haar eigen oranje outfit voor de koningsspelen bij elkaar ontworpen. Een koningsdag t-shirt voor als het net als vorig jaar heerlijk weer wordt. Een Oranje Sweater voor als het toch wat kouder is en een petje zodat de zon niet in haar ogen schijnt. Daaronder een donkere legging ( niet van Bulbby) zodat je de grasvlekken niet zo erg ziet 😉 Nu nog wat sportieve schoenen en ze is er klaar voor!

Kinderen voor Kinderen Fit top 10

Kinderen voor Kinderen heeft dit jaar weer het Koningsspelen lied gemaakt. Je kunt hem zien via onderstaande link. Net als vorig jaar hebben ze ook een filmpje opgenomen met dansles en zangles. Ik vind het een erg leuk filmpje waar verschillende dansmoves in voorkomen! Dat wordt oefenen! Het Kinderen voor Kinderen liedje wordt bij veel scholen gebruikt als warming-up om de Koningsspelen te starten.

Koningsspelen tips

Natuurlijk heb ik ook nog wat leuke tips voor je! Want ik weet dat er ook veel gastouders en pedagogigsch medewerkers mijn blog lezen en daar worden de Koningsspelen misschien wel op een andere manier of helemaal niet gevierd. Maar dat wil niet zeggen dat jullie er niet ook aandacht aan kunnen geven natuurlijk!

Eigen koningsspelen

Maak gewoon je eigen koningsspelen! Heb je gave stapstenen in huis dan maak je een wandelparcours compleet met de wobbel en een kruiptunnel bijvoorbeeld. Doe spelletjes als zakgooien, zaklopen en koekhappen. Of kijk eens rustig bij Bol naar andere straatspelletjes die je kunt kopen. Met al die oranje outfits voor de koningsspelen is het een bonte boel op de sportvelden!

Aan de knutsel voor de Koningsspelen

Op de site van Koningsspelen kun je leuke DIY pakketten downloaden om een kleurplaat te maken, een kroontje, vlieger of medaille bijvoorbeeld.

Schmincken voor bij de oranje outfit voor de koningsspelen

oranje outfit voor de koningsspelen

Op Pinterest kun je veel schminck voorbeelden vinden zoals deze oranje schminck om je oranje outfit voor de koningsspelen compleet te maken. Dit was overigens mijn eerste schminkontwerp nadat ik vorig jaar mijn koffer vol schminck had gekocht. Oordeel niet 😉

Knutselen

Altijd leuk om een bosje bloemen te knutselen van de handjes en voeten. De oudere kinderen kunnen een gouden kroontje knutselen vol met juwelen 😉 Of misschien juist een gouden medaille voor hun deelname aan jullie eigen variant van de Koningsspelen.

oranje outfit voor de koningsspelen

Heb jij al een oranje outfit voor de koningsspelen?

Footer4
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

4 Responses

  1. wat een leuk gebaar, verras kleindochter lise maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar
    oma lies zou haar graag willen verrassen, die leuke outfit zal ze graag willen passen

  2. Wat een ontzettend leuk,ook hier doe ik dolgraag aan mee
    Ik zou graag ons dochtertje willen verrassen leuke shirtjes

  3. Helemaal leuk! Ik doe mee voor mijn zoontje. Zijn lievelingskleur is oranje dus ik denk dat hij het altijd zal willen dragen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.