Oranje outfit voor de koningsspelen van bulbby winactie

Op 12 april 2019 worden dit jaar de koningsspelen gevierd. Sommige scholen bestellen van te voren gave pakketten zodat de kinderen van die school een ontbijt krijgen, kleding en feest en Fun pakket bijvoorbeeld. Na 2 keer koningsspelen weet ik dat de school van onze dochter niet iets besteld als dezelfde shirts voor iedereen dus ging ik op zoek naar supergave oranje outfit voor de koningsspelen! Die vond ik bij Bulbby

Oranje outfit voor de koningsspelen

Al die kinderen helemaal in het oranje vind ik er altijd super gezellig uit zien. Bij Bulbby hebben ze een heel assortiment speciaal voor koningsdag. Want je oranje outfit voor de koningsspelen kan je natuurlijk ook aan doen op koningsdag in Amersfoort waar Bulbby unieke artikelen voor heeft ontworpen. Van oranje shirts, een oranje kookschort tot aan oranje tasjes met naam er is een groot assortiment in Koningsdag kleding en andere oranje items. De oranje kleding is er voor heren, dames, kinderen en baby’s!
Wil je voor een grote groep oranje kleding met naam bestellen? Neem dan contact op met info@bulbby.com voor een staffelkorting. 

Koningsdag Amersfoort 2019

Dit jaar wordt Koningsdag gevierd in Amersfoort. Aangezien Bulbby ook gevestigd is in Amersfoort vonden ze dat ze voor dit jaar speciale Koningsdag Amersfoort artikelen moesten ontwerpen! Voor Amersfoort hebben zij shirts, sweaters, kookschorten en petten ontworpen. Je kan ze zelf personaliseren door een van de designs te kiezen en een naam of tekst erbij te zetten!

De Oranje outfit voor de koningsspelen van dochterlief

Dochterlief heeft samen met mij achter de laptop haar eigen oranje outfit voor de koningsspelen bij elkaar ontworpen. Een koningsdag t-shirt voor als het net als vorig jaar heerlijk weer wordt. Een Oranje Sweater voor als het toch wat kouder is en een petje zodat de zon niet in haar ogen schijnt. Daaronder een donkere legging ( niet van Bulbby) zodat je de grasvlekken niet zo erg ziet 😉 Nu nog wat sportieve schoenen en ze is er klaar voor!

Kinderen voor Kinderen Pasapas

Kinderen voor Kinderen heeft dit jaar weer het Koningsspelen lied gemaakt. Je kunt hem zien via onderstaande link. Net als vorig jaar hebben ze ook een filmpje opgenomen met dansles en zangles. Ik vind het een erg leuk filmpje waar verschillende dansmoves in voorkomen! Dat wordt oefenen! Het Kinderen voor Kinderen liedje wordt bij veel scholen gebruikt als warming-up om de Koningsspelen te starten.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=181&v=Ux2SYiBtrLM

Koningsspelen tips

Natuurlijk heb ik ook nog wat leuke tips voor je! Want ik weet dat er ook veel gastouders en pedagogigsch medewerkers mijn blog lezen en daar worden de Koningsspelen misschien wel op een andere manier of helemaal niet gevierd. Maar dat wil niet zeggen dat jullie er niet ook aandacht aan kunnen geven natuurlijk!

Eigen koningsspelen

Maak gewoon je eigen koningsspelen! Heb je gave stapstenen in huis dan maak je een wandelparcours compleet met de wobbel en een kruiptunnel bijvoorbeeld. Doe spelletjes als zakgooien, zaklopen en koekhappen. Of kijk eens rustig bij Bol naar andere straatspelletjes die je kunt kopen.

Aan de knutsel voor de Koningsspelen

Op de site van Koningsspelen kun je leuke DIY pakketten downloaden om een kleurplaat te maken, een kroontje, vlieger of medaille bijvoorbeeld.

Schmincken

Op Pinterest kun je veel schminck voorbeelden vinden zoals deze oranje schminck om je oranje outfit voor de koningsspelen compleet te maken. Dit was overigens mijn eerste schminkontwerp nadat ik vorig jaar mijn koffer vol schminck had gekocht. Oordeel niet 😉

Knutselen

Altijd leuk om een bosje bloemen te knutselen van de handjes en voeten. De oudere kinderen kunnen een gouden kroontje knutselen vol met juwelen 😉 Of misschien juist een gouden medaille voor hun deelname aan jullie eigen variant van de Koningsspelen.

Winactie

oranje outfit voor de koningsspelen

Speciaal voor de koningsspelen mag ik van Bulbby 2x een budget van 25 euro verloten, voor Koningsdag items. De winnaar kan zelf kiezen welk product hij/zij wil bestellen om een gave oranje outfit voor de koningsspelen te krijgen.

Hoe doe je mee?

  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of op Facebook
  • Doe je met de winactie mee geef het actiebericht op Instagram dan een hartje en op Facebook een duimpje
  • Reageer waarom jij een oranje outfit voor de koningsspelen zou willen winnen.
  • Taggen van vrienden levert je een extra winkans op.

Voorwaarden van deze winactie:

  • Meedoen kan tot 24 maart! Dan is dochterlief jarig en volgt er een prijswinnaars overzicht op Facebook en Instagram.
  • Tijdens de winweek kun je maar 1 prijs winnen.
  • Ik tag niet op Facebook en Instagram dus hou de social media goed in de gaten om je eventuele prijs te claimen. Je mag mij dan een bericht sturen.
  • Op Facebook hoef je niks te missen door MamaScrapelle als eerste te laten weergeven.
  • Gewonnen prijzen die na 2 dagen niet zijn geclaimd worden opnieuw verloot!
disclaimer
Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!