Skip to Content

Verzorgingsproducten van Zarqa – een lijn voor de baby

Voor MamaScrapelle mocht ik een review maken over 3 producten van Zarqa. Zelf gebruik ik al verzorgingsproducten van dit merk omdat dit een merk is wat vooral natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ik ben er tevreden over en gebruik het graag. Voor onze baby gebruiken we ook graag natuurlijke producten dus ik was heel benieuwd hoe deze 3 natuurlijke verzorgingsproducten van Zarqa voor ons zouden zijn. Een gastblog door Birgit.

Natuurlijke verzorgingsproducten van Zarqa

verzorgingsproducten van zarqa
verzorgingsproducten van Zarqa

De verpakking valt gelijk op omdat…deze niet opvalt! De meeste baby verzorgingsproducten hebben of een uitgesproken kleur, veel print erop of zijn op een andere manier opvallend. Deze verpakking ziet er strak uit en is niet meteen duidelijk “voor baby’s”. Toch staat dat er wel op en lees je in de bijsluiter duidelijk dat alle 3 de producten voor baby’s geschikt zijn.

Haarlotion Spray Anti-Berg

Onze dochter had last van veel berg. We hebben de haarlotion spray Anti-Berg 2 weken 2 maal daags opgespoten op haar hoofdhuid. In het begin moesten we erg aan de geur wennen. Er zit rozenwater in wat in het begin vooral naar een oma ruikt. Naar de tijd vorderde begon ik de geur van de verzorgingsproducten van Zarqa eigenlijk wel te waarderen. En al helemaal omdat het middel wel lijkt te werken! Onze dochter heeft minder los zittende berg en het lijkt in z’n algemeen wat minder te zijn geworden. We zijn in de 2 weken ook begonnen met haar haar meer wassen met een calendula shampoo wat vast ook een effect heeft gehad. Enige nadeel van het middel vind ik dat als je de haartjes gewassen hebt dit middel het gelijk weer vet maakt waardoor je niet meer kan genieten van die zachte haartjes. Door het direct op te spuiten op vochtig haar is dit al een stuk minder. Want ja, wat is nou lekkerder dan door die zachte haartjes te kroelen?

Sensitive Bath Oil

Het badje van onze dochter is echt een moment van ons drieën. We doen dit graag samen en genieten van onze dochter die lekker aan ’t spartelen is. Ondertussen wassen we haar en is dit echt een moment in ons avondritueel geworden. De eerste keer dat mijn man dit product in het badje had gedaan rook het merkwaardig! Er blijkt in dit product enkel plantaardige oliën te zitten en ja… daar rook het ook wel naar! Maar, het product voelde wel heel prettig aan. De huid van onze dochter was goed in-geolied, iets wat met andere olie niet zo’n fijn resultaat had. De volgende dagen zijn we deze olie gaan gebruiken in ’n mix met badolie die wel lekker ruikt en we zijn hier nu heel tevreden over! De verzorgingsproducten van Zarqa lijken een goede uitwerking te hebben op de droge huid van onze dochter.

Sensitive Face & Body Cream

verzorgingsproducten van zarqa

In het gezicht van onze dochter zitten geregeld droge plekken. Deze crème uit de serie verzorgingsproducten van Zarqa, leek me daar ideaal voor. De crème is licht en ruikt lekker. Ik heb de crème 2 weken gebruikt maar ik denk dat deze toch te licht is voor de droge plekken die mijn dochter heeft. Andere vettere crème heeft ’n beter uitwerking en daarvan zie je sneller resultaat. Daarnaast gebruik ik niet graag crème over het gehele lichaam als er al badolie is gebruikt (en de huid dus al gehydrateerd wordt). Dus voor haar lichaam heb ik het niet gebruikt. Maar op de mindere drogere plekken op haar gezicht wordt haar huid wel zacht.

Wij zijn blij met de verzorgingsproducten van Zarqa!

Kijk deze blog voor winnaars van de baby innovation awards

Footer4
Birgit
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gea

Thursday 15th of June 2023

Ik doe graag mee

Aide

Friday 22nd of March 2019

Dit lijken mij ook echt fijne producten straks voor onze baby. Niets dan het beste voor onze kleine en het liefst zo natuurlijk mogelijk

IG: @momnursestudentfoodie

Marion poeste thomas

Friday 22nd of March 2019

Lijkt me heel fijn om te kunnen winnen/uitproberen. Ook hier zijn we altijd zoekend maar natuurlijk en parfumvrij. Oooo en die extra goodie van een nijntje tas en stiekem die groene beker maken het nog leuker om kans te maken.

Goele H

Thursday 21st of March 2019

Mijn zoontje heeft een droge huid en we hebben nog gepast verzorgingsproduct gevonden hiervoor. Benieuwd naar deze!

lottie

Thursday 21st of March 2019

Lijken mij erg fijne producten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.