Dooky met black feather print

Xplorys zet producten op de markt onder diverse merknamen. Het meest bekende is het zeer succesvolle merk Dooky®. Met The Original Dooky® biedt Xplorys een veelzijdig alternatief voor lelijke en gevaarlijke hydrofiele luiers, jas over de wandelwagen of irritante niet goed functionerende parasols. Namens Xplorys mag ik een van hun nieuwe printjes onder de aandacht brengen de dooky met black feather print!

Dooky

Dooky beschermt je kindje tegen vervelende omgevingsinvloeden. Universeel en met behulp van de bijbehorende ringen eenvoudig en snel te bevestigen aan een autostoel, kinderwagen of buggy. Door de haken ook nog eens extra veilig omdat er altijd een luchtstroom blijft bestaan en je kind niet oververhit raakt. De diverse kwaliteitsproducten van Dooky hebben diverse prestigieuze awards gewonnen.

Nieuwe printjes van Dooky

Dooky heeft allemaal nieuwe printjes waaronder deze Black Feathers. Deze Universal Cover is geheel wit van kleur met een all over print van veren in de kleur zwart. Is dat niet je stijl? Geen probleem er zijn tientallen soorten covers van Dooky verkrijgbaar! Een Dooky is ideaal om je kindje te beschermen tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Het product is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan de autostoel, kinderwagen en buggy, door middel van bijgeleverde ringen die overal omheen passen. Door het unieke geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar.

Kenmerken van de dooky met black feather print

  • Geheel wit met een all over print van veren in de kleur zwart
  • Beschermt tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht
  • Gemakkelijk vast te maken aan een autostoel, kinderwagen of buggy
  • Bijgeleverde ringen die overal omheen passen
  • Verstelbaar in de gewenste hoogte
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Filtert meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen
  • Kan in de wasmachine worden gewassen
disclaimer

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!