Skip to Content

Verslag van de Negenmaandenbeurs – een blog met tips

Vandaag ging ik weer met een enthousiaste groep papa- en mamabloggers over de Negenmaandenbeurs. Met 2 papabloggers en 11 mamabloggers waren we met een gezellige groep die niet te groot was. We waren uitgenodigd bij een aantal stands en via mijn stories kon je al een hoop mee lezen. Ik geef je graag weer wat tips en ik laat je zien waar we zijn uitgenodigd! Dit uitgebreide verslag van de negenmaandenbeurs geeft je een goede blik over onze bloggertour op de beurs die georganiseerd werd door Fleur, Linda en Miriam.

Blogs 2023:

Tip 1: Kom op tijd

verslag van de negenmaandenbeurs

Wellicht overbodig om te vertellen in dit verslag van de Negenmaandenbeurs, maar wees gewoon op tijd! Vertrek lekker vroeg en zorg dat je rond 10 uur uiterlijk half 11 op de RAI bent. Ben je met de auto dan heb je vast nog een parkeerplek dichtbij de entreehallen van de Negenmaandenbeurs. Parkeren gaat op kenteken, dus maak voor de zekerheid even een foto van je kenteken als je bevangen bent door zwangerschapsdementie ?

Als je dan op tijd bent ga je binnen gezellig in het restaurant nog even genieten van een kopje thee of glas verse sju d’orange en natuurlijk naar het toilet! Mannen zijn er nauwelijks dus je kan rustig bij de mannen ook naar het toilet gaan. Hoe dichter rond 11 uur hoe drukker het wordt bij de toiletten!

Tip 2: neem de auto mee

De een die neemt haar vader, broer of man mee naar de negenmaandenbeurs, de ander moeder, zus, vriendin of vrouw. Alles is mogelijk natuurlijk. Misschien ben je hoogzwanger en wil je +1 wel alles voor je tillen. Super lief als je maar niet al te veel koopt. Handiger is om een boodschappentrolley mee te nemen. Nog handiger is een koffer op 4 wielen die je gewoon naast je mee kan laten rijden. Let je wel op iedereen zijn tenen, knieholtes en scheenbenen aub!

De paden zijn dit jaar op de negenmaandenbeurs extra breed. Het viel ons al op dat een flink aantal stands dit jaar niet vertegenwoordigd waren. Hierdoor konden ze de stands ook breder opbouwen. Dat maakt het fijner lopen!

Gelukkig zijn er ook altijd kluisjes te huur op de Negenmaandenbeurs. Ook hiervoor geldt vol is vol, dus zorg dat je op tijd bent als je een kluisje wilt huren. Koop je nu echt grote dingen, vraag of je het even in de stand mag laten staan of loop even heen en weer naar de auto. Dat laatste laat je natuurlijk je +1 doen dan kan jij rustig doorshoppen.

Tip 3: Eten op de Negenmaandenbeurs

verslag van de negenmaandenbeurs

Je kunt letterlijk alle kanten op. Heb je zin in Indonesisch dan kun je naar de Pasar Coloursfestival in hal 5 gaan ( wel een wandeling), heb je zin in een vette hap dan ga je gezellig naar de Huishoudbeurs Food en Drinks in hal 7, wil je wat anders dan anders dan ga je naar hal 9 waar foodtrucks zijn, en in hal 8 is een pop-up babyrestaurant met sushiband vol verse babyvoeding. Tussendoor vind je nog meer kleine restaurantjes. Het is vrij warm op de negenmaandenbeurs dus ik zou wel een flesje water meenemen van huis.

Tip 4: Goodiebags op de Negenmaandenbeurs

In mijn vorige verslag van de Negenmaandenbeurs kon je al lezen dat ik dol ben op goodiebags. Het viel mij dit jaar op dat er weinig stands zijn waar je goodiebags kunt halen.

Bij de Kruidvat kun je altijd een goodiebag halen vol met handige producten. Dit is een echte tip want hij zit vol met bruikbare producten!

verslag van de negenmaandenbeurs

Tip 5: beurstas Negenmaandenbeurs

verslag van de huishoudbeurs en verslag van de negenmaandenbeurs

Vergeet niet om de beurstas van Nijntje mee te nemen! 2 euro kun je terug vragen bij scoupy. De inhoud kun je zien in mijn verslag van de huishoudbeurs

Tip 6: Negenmaandenbeurs App

Ook dit jaar is de Negenmaandenbeurs App die je gratis kunt downloaden. Hier staat alle benodigde informatie voor een leuke beursdag in. Programma, deelnemerslijst, en je kan er krassen voor leuke prijzen die je op de negenmaandenbeurs kunt halen. Ik won al een fotoshoot en een armbandje.

Tip 7: Niet alleen voor (zwangere) mama’s

De negenmaandenbeurs is ook leuk voor papa’s, Kinderen tot 4 jaar vermaken zich ook prima op het peuterplein, of op het kidsplein van de huishoudbeurs. Er zijn tal van workshops te doen op verschillende pleinen. Kijk hiervoor even goed naar het programma op de dag dat je gaat. En je hoeft echt geen baby te krijgen of hebben om hier leuk te kunnen shoppen! Ook voor wat oudere kinderen kun je hier leuk slagen en inspiratie opdoen.

Tip 8: Faciliteiten op de Negenmaandenbeurs

Natuurlijk hoort in dit verslag van de Negenmaandenbeurs ook wat tips over de faciliteiten.

In hal 9 is een voedingslounge aanwezig. Hier zijn ook lactatiedeskundigen aanwezig.

In hal 8, 9 en 11 kun je bij de Kruidvat gratis de luier van je kindje verzorgen. Er zijn voldoende luiers in alle maten beschikbaar. Dat scheelt je weer een volle luiertas mee slepen!

Bij Pampers kun je in hal 8 terecht om te verschonen.

Met het Ballorig Speelplein hoeven ook jouw oudere koters zich niet te vervelen. Op het grote podium in hal 11 wordt er bovendien gezongen en voorgelezen door Kim-Lian van der Meij uit haar boekje Dierendorpje. Ook Kikker is weer van de partij én viert een feestje! Je kunt hem ontmoeten bij het podium. Hij leest gezellig voor en gaat graag met de jongste bezoekers op de foto. Kom vooral langs want er is allerlei leuks voor ouders en kids!

Tip 9: Nieuwsbrieven

Als laatste tip in dit verslag van de Negenmaandenbeurs wil ik je de nieuwsbrieven meegeven waar je je voor kunt registreren en wat gratis krijgt We bljiven hollanders en gratis is gratis toch!

verslag van de negenmaandenbeurs
Bij Pampers krijg je 3 pakken billendoekjes
verslag van de negenmaandenbeurs
Bij Zeeman krijg je een gratis rompertje
verslag van de negenmaandenbeurs
Bij Prenatal krijg je een gratis Hydrofiel
verslag van de negenmaandenbeurs
Bij Little Dutch krijg je een gratis washand
verslag van de negenmaandenbeurs
Bij de Hema krijg je een gratis luier en kwijldoek

Opening Negenmaandenbeurs verslag van de Negenmaandenbeurs

De opening Negenmaandenbeurs 2020 was een muzikale! Met Maestro deelnemer Tatum Dagelet en een heus babyorkest. In samenwerking met Kruidvat de hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs. Op mijn verslag van de Negenmaandenbeurs op instastories zag je al wat voorbijkomen, maar hieronder nog een paar foto’s.
Het was zo schattig om te zien die baby’s die heel stil zaten in het begin en langzaam aan toch een beetje mee gingen doen met de muziek. En dan Tatum die helemaal vergat te dirigeren omdat ze zo bezig was met de kindjes.

Kruidvat

Ga zeker langs de stand van Kruidvat. Kruidvat staat direct voor de ingang in Hal 8 van de Negenmaandenbeurs. Ze zijn de hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs en dat is goed te zien. Niet alleen hebben ze de grootste stand in hal 8, ook wordt er altijd flink gestrooid met gratis cadeautjes. Voor maar €5 euro haal je hier een beurstas op die goed gevuld is! Ook kan je je hier aanmelden met je kruidvat pas voor een mama en kind tas. Aanrader!

verslag van de negenmaandenbeurs

Dooky – verslag van de negenmaandenbeurs

Dooky De meeste mensen kennen wel de Dooky Covers waardoor je kindje veilig in de schaduw ligt en toch nog verse lucht krijgt. Als ik mensen voorbij zie lopen met hun kind helemaal verstopt achter handdoeken en lakens wijs ik ze altijd op de gevaren van oververhitting en verstikking. 

verslag van de negenmaandenbeurs

Het nieuwe design Dandelion van Dooky is nu verkrijgbaar. De Universal Cover, Seat Cover 0+, de Universal Pads en de Hoody zijn allemaal leverbaar in deze mooie, schattige print. Maar dat is niet het enige nieuwtje wat ik kan melden in dit verslag van de Negenmaandenbeurs. Dit nieuwe design houdt rekening met de vijfpuntsgordels en is dus voor meer merken geschikt! En het nieuwe logo van Dooky zit erop!

Daarnaast hebben ze een nieuwe tassenhaak, het hartje is nu ook in doffe pastelteinten beschikbaar. Super leuk!

verslag van de negenmaandenbeurs

Thule

Dat ik enthousiast ben over het merk Thule, kun je terug lezen in mijn review van de Thule Sleek Kinderwagen. Als aanbieding hebben ze tijdens de negenmaandenbeurs 2020 een Gratis Launch Pack bij aankoop van de Thule Sleek kinderwagen. Maar er is nog meer nieuws om te vertellen in dit verslag van de Negenmaandenbeurs.

Thule heeft er weer een nieuw kindje bij. De Thule Spring. Een lichtgewicht kinderwagen die je letterlijk met 1 hand kunt inklappen en mee kunt tillen. Ideaal voor als je een portiekwoning hebt! De Thule Spring is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een handige instap voor je kindje.

verslag van de negenmaandenbeurs

Joolz verslag van de negenmaandenbeurs

verslag van de negenmaandenbeurs

Ook bij Joolz waren we welkom vandaag, Ook zij hebben nu een buggy die inklapbaar is. Deze weegt slechts 6 kilo en is ook beschikbaar in verschillende kleuren.

Kijk hier voor handige accessoires voor je kinderwagen

verslag van de negenmaandenbeurs

Aerosleep

aerosleep  verslag van de negenmaandenbeurs

Bij Aerosleep was er helaas geen feestje De Evolution Premium is genomineerd voor de Baby Innovation Award, maar had helaas niet gewonnen.

De speciale insnijding van het koudschuim van de matras biedt de mogelijkheid om de matras ook als refluxmatras te gebruiken. Naast de Evolution biedt AeroSleep ook een milieuvriendelijke variant: de Ecolution Premium (matraskern uit KAPUA schuim). Het AeroSleep Premiumgamma biedt een slaapoplossing voor elke baby. De schuine stand is trouwens ook heel fijn voor kinderen die erg verkouden zijn!

verslag van de negenmaandenbeurs

Beschikbare afmetingen LxBxH 120x60x12 cm/ 140x70x12cm
Hellingsgraad bij anti-reflux: helling 7° – hoogste punt 20cm, laagste punt 5cm. Meer informatie vind je op de site van Aerosleep

Maxi Cosi verslag van de negenmaandenbeurs

Bij Maxi Cosi kregen we een uitgebreide uitleg over de Coral die gewonnen heeft met de Baby Innovation Awards.

verslag van de negenmaandenbeurs
  • Eerste modulaire babyautostoeltje
  • Ultralicht om te dragen
  • Diverse ergonomische draagmogelijkheden
  • Extra groot zonnescherm

Van Tinylove kregen we een leuke knuffel mee die je bijvoorbeeld aan de wandelwagen kunt hangen.

verslag van de negenmaandenbeurs

Difrax verslag van de negenmaandenbeurs

verslag van de negenmaandenbeurs

Bij Difrax was er in elk geval een feestje! Tim Douwsma, zelf net papa geworden, kwam op de beurs om de unieke samenwerking met CliniClowns te promoten. Voor elke verkochte CliniClown speen gaat er 1 euro naar het goede doel. Je las er alles al over in deze blog over de CliniClown speen.

Difrax is bekend van de S vorm fles. Wist je dat er ook een speciale S-flesverwarmer is?

De kleine keuken – verslag van de negenmaandenbeurs

de kleine badkamer verslag van de negenmaandenbeurs

Bij de De Kleine Keuken koop ik altijd groot in. Zij maken het beste ‘lekkers’ voor je kleine ( en ook voor mama’s die geen suiker eten!) Van verse babymaaltijdjes, tot hele goede koekjes, smakelijk broodbeleg en heerlijke tussendoortjes. Alleen maar gemaakt met biologische, voedzame ingrediënten waar kleine buikjes en mondjes blij van worden. Ze hebben ook producten van de kleine badkamer!

Hier koop je 5 Producten en een tas voor €10

Nijntje en de blije doos

Dit jaar wordt de blije doos van WIJ in een nijntje limited edition uitgegeven. Speciaal vanwege de 65e verjaardag van nijntje! Dat betekent dat alle zwangere vrouwen die zich hebben ingeschreven voor het gratis cadeaupakket van WIJ – met onder meer de blije doos – deze limited edition in 2020 kunnen ophalen bij Prénatal. Als extra cadeau is er ook een nijntje rammelaar en een tegoedbon voor een nijntje boekje! Er worden later dit jaar nog leuke activiteiten in samenwerking met Wij georganiseerd!

In de stand van Nijntje is het ook feest en verschillende merken die met de beeldrechten van Nijntje werken staan in deze stand. Onze speciale bloggertour goodiebag zat vol met prachtige producten.

verslag van de negenmaandenbeurs

Waaronder dit mooie boek, Nijntjes voorleesfeest, dat een verhalenbundel is van nijntje verhalen door de jaren heen.

verslag van de negenmaandenbeurs

Op 21 juni 2020 wordt nijntje 65 jaar en worden er in Nederland zo veel mogelijk nijntje pleintjes georganiseerd. Een nijntje pleintje bestaat uit minstens 10 oefeningen en spelletjes, gebaseerd op de tien basisvormen van bewegen. Met een nijntje pleintje breng je het Beweegdiploma naar de kinderen toe! Het is een activiteit buiten de gymzaal. Zo maken jonge kinderen en hun ouders kennis met jouw organisatie en het nijntje Beweegdiploma.

C&A verslag van de negenmaandenbeurs

verslag van de negenmaandenbeurs

Bij de C&A krijg je een Setje Milestone Cards bij aankoop van 2 rompers. Zij maken kleding met biologisch katoen. Speciaal voor 65 jaar Nijntje hebben zij prachtige rompers met Nijntje mee naar de beurs.

De C&A besteedt aandacht aan onze wegwerpmaatschappij. Lever oude rompers in en ontvang een bij aankoop van een nieuwe romper een tweede romper gratis!

Zeeman

Zeeman heeft voor alle aanstaande ouders weer een leuk cadeautje meegenomen naar de Negenmaandenbeurs. Een romper van zacht biologisch katoen met stretch. Onderop 3 drukknopen en in de nek 2 voor een comfortabele vorm en makkelijk uit te trekken.
Dit katoen is gecertificeerd en komt van boeren die geen kunstmest en pesticiden gebruiken tijdens de katoenteelt. Even inschrijven voor de nieuwsbrief en de romper is voor jou!

Nuby – verslag van de negenmaandenbeurs

Nuby; had vorig jaar nieuwe producten op de Negenmaandenbeurs meegenomen. Een nieuwe drinkfles en een uniek kolfsysteem die geruisloos is! Zag je dat bijzonder potje al op mijn Stories verslag van de Negenmaandenbeurs voorbij komen?

verslag van de negenmaandenbeurs

Als ik nog gastouder was geweest dan had ik deze zeker meegenomen vandaag op de beurs! Wat een geweldig ding zeg!

Voor dochterlief nam ik een drinkfles mee met Unicorns en voor een vriendin haar zoontje deze 360 graden antiknoei beker. Door gebruik te maken van de meegeleverde deksel is de antiknoei beker waterdicht.

verslag van de negenmaandenbeurs

Nuby gaat goed mee met de tijd, de meeste plastic verpakkingen zijn stiekem niet van plastic, maar van zetmeel. Het resterende plastic verpakkingsmateriaal gaat er binnenkort uit en er blijven alleen kartonnen verpakkingen over.

Dermocare – verslag van de negenmaandenbeurs

Terwijl ik langs de stand van Dermocare liep verdraaide ik bijna mijn nek. L.O.L. Surprise! ALERT!! Koop 3 producten voor 5 euro en dat is ook heel veel keuze met L.O.L. Ik geloof niet dat mijn dochter het cool zou hebben gevonden als niks had meegebracht hiervan, dus kocht ik maar 6 producten haha Ja ik kon niet kiezen tussen al dat leuks hoor. Gut ik had dat ook wel gewild als kind.

Ze hebben ook Nijntje, Shimmer & Shine, Paw Patrol en misschien nog wel meer. Ik heb niet goed opgelet, werd verblind door L.O.L haha

Puur met olie

Tijdens de bloggertour was dit een mooi moment om even bij te ontspannen. We kregen uitleg over de verschillende oliën van Young Living en kregen twee kleine samples mee om uit te proberen thuis. Vooral de anti snurk werd met dank in ontvangst genomen 😉

Bulbby

Bij Bulbby stond een leuke gifbooth dit jaar. Daarnaast zaten ze in de goodiebag bij Oudes van Nu en canvastasjes bij WIJ.

verslag van de negenmaandenbeurs

Ik gebruik regelmatig mijn weekendtas, en schoudertas van dit merk. Ook zijn wij nog steeds blij met de kookschorten! Vandaag werden we weer verwend met een mooie rugzak, al denk ik dat die ingepikt gaat worden door mijn dochter haha. Die moppert al een tijdje dat haar Pegasus rugzak te groot is en dat ze een kleinere tas wil hebben.

Een niet complete groep van de bloggerstour op de Negenmaandenbeurs

Waterwipes – verslag van de negenmaandenbeurs

Vorig jaar schreef ik al een blog over biologisch afbreekbare billendoekjes. Een vraagouder van mij had toendertijd al deze waterwipes Die we vandaag ook kregen. De billendoekjes bestaan uit Water (Aqua) 99,9% en zaadextract van Citrus Grandis (grapefruit) dat bacteriedodend is.

Boekstart

verslag van de negenmaandenbeurs

Toen dochterlief 1 jaar oud was hebben wij haar middels boekstart aangemeld bij de bibliotheek. Bijna wekelijks haalden we nieuwe boeken en in de tijd dat ik gastouder was had ik zelfs een zakelijk abonnement om nog veel meer boeken per keer te kunnen huren. Dat ik fan ben van voorlezen dat weten jullie wel. Elke dag een boekrecensie online kan alleen als je ook liefde hebt voor boeken, gelukkig hebben mijn gastbloggers dat ook!

verslag van de negenmaandenbeurs

Wij kregen een nieuw koffertje, waar vooral dochterlief erg blij mee zal zijn. We gebruiken de oude namelijk als haarspullen koffer, en die zit met vele lagen tape al aan elkaar vast.

Stokke – verslag van de negenmaandenbeurs

verslag van de negenmaandenbeurs

Stokke had eerder dit jaar al de Stokke Clikk geintroceerd. Ze hadden een leuk competitie spel bedacht waarin 1 van ons de Clikk zou kunnen winnen. Maarten van papa’swereld bleek de snelste te zijn om de Clikk in elkaar te zetten!

De Stokke Munch van vorig jaar vond ik erg praktisch, En het Flexibad wordt lekker gebruikt door het zoontje van Delicia. Ik weet dat dochterlief de Jetkids nog erg graag zou willen.

We kregen ook nog uitleg over de Stokke Beat. Ook een kleine lichtgewicht kinderwagen dat met 1 hand in te klappen is.

We kregen de Stokke Bath bekers mee naar huis. Dit zijn leuke flexibele bekers met gaatjes.

verslag van de negenmaandenbeurs

Baby Innovation Awards verslag van de negenmaandenbeurs

Natuurlijk gingen we ook even kijken bij de Baby Innovation Awards. Hadden jullie de review al gezien van Cody de krab ook genomineerd.

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan dit uitgebreide verslag van de Negenmaandenbeurs! Ga jij ook nog heen?

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.