Een glimlach op het gezicht voor groot én klein met feestelijke Charity speen.

Op de negenmaandenbeurs 2020 in Amsterdam heeft Difrax de limited collectie Glow in the dark fopspeen voor CliniClowns geïntroduceerd. Tim Douwsma, zanger en presentator, ontving de eerste speen. Tim is zelf net vader geworden en draagt CliniClowns een warm hart toe. Door de aanschaf van deze feestelijke fopspeen, steun je zieke kinderen, kinderen met een beperking, maar ook mensen met dementie. Voor de cliniclowns fopspenen speen wordt er door Difrax direct €1.- gedoneerd, per verkochte fopspeen, aan CliniClowns. Hiermee geef je afleiding, vrolijkheid en een lach aan deze zieke kinderen en mensen met dementie.

CliniClowns fopspenen

cliniclowns fopspenen difrax

Een transparante vlindervormige schildje met vrolijke confetti, zo zien de vrolijke collectie CliniClowns fopspenen eruit. Het midden van de speen is glow in the dark waardoor ouders en met een beetje mazzel ook je baby zelf, het speentje in de nacht eenvoudig kunnen terug vinden. De CliniClowns fopspeen is beschikbaar in vijf verschillende maten van prematuur tot 18 maanden plus. Dat is ideaal want de zuigbehoefte en het gezicht van je kindje veranderen. Op tijd een nieuw speentje kopen voor je kind is dan ook belangrijk!

De gelimiteerde collectie van de cliniclowns fopspenen is vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij de Albert heijn, babyspeciaalzaken, Wehkamp, cliniclowns.nl/shop en difrax.com. Per verkochte fopspeen doneert Difrax 1€ aan CliniClowns.

Difrax is opgericht in 1967. Het is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Bij Difrax zijn alle producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt.
Zo is ook de Anti-colic S-fles ontstaan. Het systeem en de speciale vorm zorgen ervoor dat je baby 100% melk binnen krijgt en 0% lucht. Dit zorgt voor minder darmkrampjes met behoud van belangrijke vitaminen en voedingswaarden. Ook is de fles eenvoudig schoon te maken. Ideaal!

cliniclowns fopspenen glow in the dark

Het assortiment van Difrax, en de cliniclowns fopspenen ( alleen NL en BE), is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.