Skip to Content

S fles van Difrax – een drinkfles voor baby’s

De afgelopen jaren heb ik heel wat soorten babyflessen in mijn handen gehad. Flessen van Dr. Brown, Avent en de S fles van Difrax. De beste babyfles lijkt de S fles van Difrax te zijn want die is het meest meegenomen als drinkfles voor de baby. Maar waarom is de S fles van Difrax eigenlijk de beste fles?

De beste babyfles tegen darmkrampjes

S fles van Difrax

Elke nieuwe ouder kent de horrorverhalen van andere ouders. Huiluurtjes en gebroken nachten vanwege darmkrampjes. Je voelt je machteloos en loopt kilometers hupsend met je kind rond om al dat lucht eruit te krijgen. Sommige ouders kopen draagdoeken puur alleen om de reden dat ze dan hun handen vrij hebben terwijl ze druk bezig zijn met hun kind te troosten. Maar waarom iets pas aanpakken als het leed al geschied is. Voorkomen is beter dan genezen toch! Daarom kopen veel ouders de S fles van Difrax.

Voordelen S fles van Difrax

Bij Difrax begrijpen ze dat het krijgen van een kindje veel uitdagingen met zich meebrengt. Het allerbelangrijkste is dat je kindje goed kan drinken. Eten doen ze nog niet en zonder fles groeien ze niet goed. Mijn oma zei wel eens: “Een goed gevuld kinderbuikje zorgt voor een diep slapend kindje”

Dat kan natuurlijk met alleen borstvoeding, maar het kan ook een fles van kunstvoeding zijn. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik vaak om mij heen hoor dat kinderen met kunstvoeding sneller nachten doorslapen en overdag ook langere dutjes doen. Maar kunstvoeding heeft weer niet de voordelen van borstvoeding die zo belangrijk zijn voor je kindje.

Als mama weer wil of moet gaan werken is het vaak zo dat de baby naar de opvang gaat. Dat kan een kinderdagverblijf zijn of een gastouder. Jullie snappen mijn voorkeur gastouder wel, waarbij het voor een kleine baby beter is voor de hechting om in een kleine thuissituatie met 1 ander gezicht dan papa/mama opgevoed te worden. De baby kan dan vaak niet meer live borstvoeding drinken, tenzij mama dichtbij de opvang werkt en het kan regelen op haar werk om live te voeden.

Goed drinken is één van de belangrijkste dingen voor je baby en daarbij is een handige babyfles onmisbaar. Difrax heeft dé ultieme babyfles ontwikkeld: de Anti-colic S-fles. Het systeem en de speciale vorm zorgen ervoor dat je baby 100% melk binnen krijgt en 0% lucht. Dit zorgt voor minder darmkrampjes met behoud van belangrijke vitaminen en voedingswaarden. Ook is de fles eenvoudig schoon te maken. Ideaal!

Voordelen S Fles van Difrax op een rij:

  • Anti-colic: 100% melk, 0% lucht!
  • Voedt vacuümvrij met positieve druk
  • Optimaal behoud van vitamine C, A en E en voedingswaarden
  • Flessenspeen geeft extra grip door soft coating
  • Goed schoon te maken: volledig uit elkaar te halen
  • Door de slimme positie van het ventiel in de bodem, is de S-fles geschikt voor elke voedingshouding.

Voor meer informatie over alle S fles producten van Difrax kijk vooral even op hun uitgebreide website!

S fles van Difrax

Ps. Wist je dat je na de S fles van Difrax heel handig kan overstappen op een handgreep fles?

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.