Skip to Content

Opbergmand voor speelgoed – een musthave bij kinderen

Het is waar wat ze zeggen wanneer je het hebt over opgroeiende kinderen: het gaat zó snel allemaal. Maar niet alleen de groei van het kind; de hoeveelheid speelgoed groeit net zo hard mee! Ondanks dat er bij mij in huis eens in de zoveel tijd het één en ander de deur uit gaat aan speelgoed dat niet meer wordt gebruikt, lijkt het tóch steeds meer te worden. Tijd voor een opbergmand voor speelgoed.

Volle kast met speelgoed

Het meeste speelgoed wat kleinere en meerdere onderdelen bevat, dat doe ik per soort in dozen/boxen of zakken wanneer ik het opruim. De meeste daarvan staan netjes in de kast, omdat ik het niet fijn vind om tegen al die verschillende soorten en maten aan te kijken. Maar sinds een paar maanden past niet alles aan dozen/boxen of zakken meer in de kast. Tijd voor een nieuwe, grote opbergmand voor speelgoed dus.

opbergmand voor speelgoed

Wat moet erin een opbergmand voor speelgoed

Eerst kijk ik waar ik het precies voor wil gaan gebruiken. Mijn zoontje speelt al een tijdje graag met Duplo Lego. Van Sinterklaas kreeg hij voor zijn eerste verjaardag (ook in december) een gebakje met een kaarsje erop van de bekende blokjes. Daar begon het mee. En inmiddels is de verzameling Duplo verspreid over een aantal verschillende opbergboxen. Het zou handig zijn als daar één wat grotere voor zou komen, een opbergmand voor speelgoed die hij zelf ook makkelijk open en dicht kan doen. En het liefst ook groot genoeg voor de grondplaten, want die liggen nu elke keer naast de opbergboxen, omdat ze er nét niet in passen.

opbergmand voor speelgoed

Mooie opbergmand voor speelgoed

Dat het mooi is wanneer de Duplo allemaal in één grotere opbergmand voor speelgoed zou passen is één ding, maar dan moet het wel een mooie opbergmand worden, zodat het ook naast de kast geen doorn in het oog is. Ik vond unieke opbergmanden van Sweetlivingshop.nl op internet. Een keuze uit meer dan 80 verschillende opbergmanden in allerlei varianten heb je op deze site! Mijn voorkeur ging uit naar een rechthoekige mand.

opbergmand voor speelgoed

Met of zonder deksel?

Omdat het de bedoeling is dat het huis er een beetje opgeruimd uit blijft zien, ga ik voor een opbergmand met deksel Van de rechthoekige manden zijn de meeste dat ook. Hmm, ik hoopte dat er meer uitgefilterd zouden worden, want ik vind het erg lastig om een keuze te moeten maken tussen alle prachtige manden! Het handige van deze site is, dat de maten er duidelijk bij staan. Zo kon ik in één oogopslag zien of ook de Duplo grondplaten erin zouden passen. En of het zou passen binnen de beoogde ruimte.

Kwaliteit

Bestellingen gedaan vóór 21 uur, worden de volgende dag al bezorgd. En nadat ik mijn keuze had gemaakt, ontving ik inderdaad de volgende dag de opbergmand voor speelgoed via PostNL. Een eerste indruk: de prijs-kwaliteitverhouding lijkt mij prima in orde, ook nadat mijn zoontje er meteen op-z’n-2-jarigs mee omging alsof het speelgoed was. Een stevige opbergmand dus, die er ook nog eens prachtig uitziet. Ik ben een tevreden klant en ga alvast sparen voor de volgende!

Footer2 nieuw
Delicia
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.