Skip to Content

Stress Away met Young Living – een hulpmiddel etherische oliën

Soms heb ik het een beetje druk, een beetje te druk! Dat doe ik mijzelf aan door de ADHD ook natuurlijk. Ik ben dan in de avond nog steeds druk in mijn hoofd en weet al dit gaat lastig worden met slapen. Vroeger slikte ik hier Melatonine voor maar ik zocht wat anders. Tijd voor Stress Away! Ik vond hulp  met de etherische oliën van Young Living.

Young Living

Stress Away met Young Living

Etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt in allerlei culturen. Ze zijn bekend voor hun hulp bij fysieke en emotionele uitdagingen.

Young Living begon 20 jaar geleden met een eenvoudige, zelfgebouwde distilleerderij voor etherische oliën. Tegenwoordig omspannen hun boerderijen en gemeenschap de hele wereld. Hun Seed to Seal® proces is hun belofte aan jou. Een zorgvuldige aanpak in vijf stappen om de krachtigste en zuiverste etherische oliën van de natuur te leveren, van de boerderij naar jouw familie.

De producten van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit, waardoor ze op celniveau werken en niet alleen verlichting brengen voor lichamelijke ongemakken, maar ook van spirituele of emotionele onbalans.

Etherische Oliën

seed to seal

De oliën dienen voor het aanbrengen op de huid verdund te worden vanwege de kracht van deze oliën. Verdunnen kan met verschillende basis oliën als: kokosolie, druivenpitolie, amandelolie of olijfolie.

Op de site van Young Living  en Oiledbynature kun je alles lezen over de Etherische oliën en blends die Young Living heeft.

Mocht je interesse hebben kun je wellicht het beste starten met een starterskit. Een Premium Starter Kit is de beste en voordeligste manier om kennis te maken met de verschillende etherische oliën van Young Living en wat ze voor jou kunnen betekenen. Je hebt dan een goede basis om de oliën op allerlei vlakken in je dagelijkse leven te integreren en je kunt hiermee diverse, reguliere middelen die je gebruikt voor ongemakken vervangen.

Er zijn verschillende starter kits te koop met verschillende diffusers. (om de olie via de lucht te laten verspreiden. ) De goedkoopste kit, €172,52 incl btw, bevat 11 flesjes van 5ml, een prachtige Dewdrop Diffuser,  5 samples zakjes, lege flesjes, een roller en allerlei informatie over de producten.

Stress Away, Trauma Life en Joy

Ik mocht testen met Stress Away, Trauma Life en Joy 3 blendmixen waar ik jullie graag wat over vertel.

Stress Away:

stress away

Young Living’s Stress Away™ etherische olie-melange is een natuurlijke oplossing die gecreëerd is om de normale stress die in het dagelijks leven kruipt, te bestrijden. Stress Away is het eerste product dat de unieke stress verlichtende combinatie met de etherische oliën limoen en vanille bevat. Verder bevat het ook copaibahars en lavendel om mentale starheid te reduceren en er zit cedrol uit cederhout en eugenol dat van nature voorkomt in vanille, om ontspanning op te roepen en incidentele spanning in de zenuwen te verminderen. Al deze ingrediënten zijn deskundig gemengd met de exotische geur van ocotea, de exclusieve pure olie van Young Living uit Ecuador.

Primaire voordelen:

  • Verminder stressfactoren die de slaap negatief kunnen beïnvloeden.
  • Verminder stress in afwachting van mentale spanning.
  • Verlicht iemand zijn geesteshouding.
How to Use

Plaatselijk: Goed schudden en ruim aanbrengen op polsen of achter op de nek naar keuze.
Aromatisch: De geur 3 keer per dag tot 1 uur verstuiven.

Ingrediënten

Copaiba (Copaifera reticulata) harsolie, Limoen (Citrus aurantifolia) rindolie, Cederhout (Cedrus atlantica) bastolie, Vanilla (Vanilla planifolia) pure olie, Ocotea (Ocotea quixos) bladolie, Lavendel (Lavandula angustifolia) bloemolie

Mijn ervaring met Stress Away:

Als voorschrift deed ik 1 druppel op mijn polsen en inhaleerde ik 4 keer diep aan het flesje. De eerste twee weken merkte ik nog geen verandering, of misschien was ik er wel te veel mee bezig en ontspande ik niet genoeg. Op een gegeven moment begon ik te merken dat zodra ik de geur rook ik ontspande. Tot zelfs een paar nachten dat ik zelfs geen zin had om nog op Facebook en Pinterest rond te kijken maar direct wilde slapen. WoW

Trauma Life

trauma life

Trauma Life™ is een kalmerende, aardende melange van etherische oliën die is samengesteld om begraven emotionele trauma’s door ongelukken, verwaarlozing, overlijden van een naaste, aanvallen of misbruik los te laten. Wanneer emotioneel uitputtende periodes niet worden verwerkt, kunnen deze de wortel zijn van vermoeidheid, woede en rusteloosheid.

How to Use

Voor op de huid en aromatisch gebruik. Verstuif of breng enkele druppels aan op de voetzolen, op de borst, achter de oren, op het voorhoofd en de achterkant van de nek.Mogelijke huidgevoeligheid. Bij zwangerschap of onder behandeling van een arts, raadpleeg eerst de arts . Verdunning aanbevolen bij gebruik op de huid. Verdun voordat u hem gebruikt op gevoelige gebieden zoals het gezicht, de hals, de intieme zone etc. Uit de buurt van kinderen houden. Niet gebruiken bij baby’s en jonge kinderen.

Ingrediënten

Wierook (Boswellia carteri), sandelhout (Santalum album), valeriaan (Valeriana officinalis), lavendel (Lavandula angustifolia), davana (Artemisia pallens), spar (Picea mariana), geranium (Pelargonium graveolens), strobloem (Helichrysum italicum), citrus hystrix, en roos (Rosa damascena)

Mijn ervaring met Trauma Life:

Ik kreeg het voorschrift om 1 tot 2 druppels op mijn tweede chakra te smeren om de periode en operatie van de keizersnede van dochterlief te verwerken.

Sinds de keizersnede heb ik in het gebied onder mijn navel geen gevoel wat over de hele breedte van de keizersnede is verspreid. Dit is niet heel fijn natuurlijk. Nu weet ik dat het er een beetje bijhoort ik bedoel ze snijden toch dwars door alles heen, maar na 4 jaar mag dat toch wel eens beter zijn natuurlijk! Helaas is mijn trauma op dat gedeelte toch wat heftiger dan de olie in deze korte tijd aankan. Hier ben ik nu voor in behandeling bij een acupuncturist.

Joy

joy

Joy™ is een luxe exotische melange met opbeurende boventonen die het hart vreugde geven. Gedragen als cologne of parfum geeft Joy™ een verleidelijke en onweerstaanbare geur die inspireert tot romantiek en samenzijn. Wanneer het wordt verstuift kan het verfrissend en opbeurend zijn.

How to Use

Voor op de huid of aromatisch gebruik. Verstuif; gebruik als cologne of parfum; breng aan op het hart; of geniet ervan als lichaamsmassage gemengd met V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex.Mogelijke huidgevoeligheid. Bij zwangerschap of onder behandeling van een arts, raadpleeg eerst de arts . Verdunning niet nodig; geschikt voor elke huid behalve de meest gevoelige. Over het algemeen veilig voor kinderen ouder dan 2 jaar. Vermijd gebruik op huid dat aan direct zonlicht of aan UV-straling wordt blootgesteld.

Ingrediënten

Bergamot (Citrus bergamia), ylang ylang (Cananga odorata), geranium (Pelargonium graveolens), citroen (Citrus limon), coriandrum sativum (koriander) zaadolie, mandarijn (Citrus reticulata), jasmijn (Jasminum officinale), Roomse kamille (Chamaemelum nobile), rozenpalm (Cymbopogon martinii) en roos (Rosa damascena).

Mijn ervaring met Joy:

Ik kreeg het voorschrift minimaal 1 druppel dagelijks op mijn hart te smeren.  Alleen al het gevoel dat je jezelf even lekker masseert op je hart gebied gaf al een warm gevoel. Wat dat betreft is het eigenlijk wel gek dat we als volwassenen onze ouders vaak even knuffelen/ masseren/ kriebelen maar dat niet bij onszelf doen. Ik leer de kinderen ook elkaar te masseren en te kriebelen dat geeft hun ook Joy!

Voor mij bracht het niet meer Joy als dat mijn werk al brengt. Ik merkte er helaas te weinig van om nu echt te zeggen dat het voor mij werkte. Maar misschien dat, dat ook komt door mijn onderhoudsdosis antidepressiva.

Stress Away met Young Living

Verder kreeg ik ook nog Tea Tree voor het geval ik weer een steenpuist zou krijgen, wat gelukkig niet gebeurd is! En nog wat samples van Lemon, Thieves, Lavendel, Peppermint en Peace & Calming keep the stress away!

Voor meer informatie en vragen neem vooral contact op met Daniëlle Slingerland danielle@oiledbynature.nl of haar Facebook.

Ken jij de producten van Young Living?

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Debbythechocoholic

Wednesday 6th of December 2017

Ik ben altijd al benieuwd geweest naar essentiële oliën en hun werking. Dit lijkt me zeker iets dat ik moet uittesten!

Tine van Juwelendoosje

Monday 13th of March 2017

Wat een interessant artikel vond ik. Ik ben zelf ook een fan van geurolie, heb een leuke verstuiver staan, meestal lavendel, dat doet me altijd denken aan vakantie in Frankrijk, maar dennengeuren of kerstgeuren vind ik ook goed en eucalyptus geeft een schoongemaakt huis gevoel. Ik zou graag eens bloemengeuren willen proberen maar durf niet goed experimenteren, ben bang dat die snel te zwaar zullen zijn. Roosjes misschien... maar jasmijn zal misschien snel wat zwaar ruiken vrees ik...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.