Kinderstoel nodig? Kijk eens naar de Clikk kinderstoel van Stokke!

Wil je zorgeloos genieten van het eetmoment? Stokke introduceert de Clikk stoel, dé alles-in-één kinderstoel die binnen 1 minuut -en zonder gereedschap – in elkaar te zetten is. De Clikk kinderstoel van Stokke is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot ongeveer 3 jaar. Het ontwerp voldoet aan al je wensen, omdat het niet alleen veilig is, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

Alles-in-één

In één doos ontvang je alles wat je nodig hebt, zodat je gelijk aan tafel kunt gaan met je kindje. Zonder gereedschap nodig te hebben, zet je binnen 1 minuut de Clikk kinderstoel van Stokke in elkaar. Er zit een bijpassend dienblad bij voor aan de stoel waarop je het prakje kunt neerzetten. Oh en je kunt je zorgeloos omdraaien om een bekertje drinken te pakken, want er zit een veilig 5-punts tuigje bij. Als extra optie kun je er een fijn kussen als accessoire los bij kopen.

Quality time

Bij het ontwerpen van de Clikk kinderstoel van Stokke heeft men aan ouders gevraagd wat het eten met je kindje gemakkelijker kan maken. En zo ontstond de hoge alles-in-één stoel. Doordat je het gemakkelijk in elkaar zet en schoonmaakt, geniet je meer van de maaltijd, een belangrijk quality moment binnen het gezin. Zonder gedoe. Na alle hectiek van de dag, wil je als ouder niets liever dan zorgeloos genieten van de fijne momenten samen. En daar draagt het gemak van deze kinderstoel aan bij.

Functioneel ontwerp Clikk kinderstoel van Stokke

Het minimalistische ontwerp biedt de beste balans tussen veiligheid en ruimte terwijl je kindje aan tafel groeit en zich ontwikkelt. Je kindje kan zich op een natuurlijke manier bewegen in de Clikk kinderstoel van Stokke en het ontwerp zorgt in 3 eenvoudig aanpasbare standen voor een optimale ondersteuning van het ruggetje van je kind. De verstelbare voetsteun maakt het geheel af. Verstelbaar, voor comfort op elke leeftijd.

Wat extra fijn is van de voetensteun is voor ouders die via de rapley methode hun kind met eten laten wennen. Je kind kan met zijn voeten ergens op afzetten als het zich verslikt en moet hoesten.

Clikk kinderstoel van Stokke

Klaar met eten?

De Clikk kinderstoel van Stokke is makkelijk in gebruik én onderhoud door het stijlvolle en moderne ontwerp. Je maakt de stoel na het eten snel en gemakkelijk schoon doordat het geen hoeken of gaten heeft. En het eetblad kun je zo schoonvegen én kan bovendien in de vaatwasser. Dat is handig!

De Clikk kinderstoel van Stokke voldoet dus aan al je wensen en is zelfs verkrijgbaar in vier kleuren: Sunny Coral, Clover Green, Cloud Grey en White. Welke kies jij?

De stoel is te koop voor €199 euro

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.