Tripp Trapp storage van Stokke – een opruimbak

Stokke heeft een nieuwe accessoire voor aan de welbekende Tripp Trapp stoel: de Tripp Trapp Storage. Het is een bakje dat je achterop de stoel kunt klikken, tussen de spijlen van de rugleuning. Als je kinderen, zoals de mijne, zo’n beetje op hun tripp trapp wonen, is dit een slimme uitvinding.

tripp trapp storage

Bij het uitpakken schrok ik een beetje: Wat een grote doos! Ik was bang dat de storage in de weg zou hangen! Bij het uitpakken bleek het gelukkig enorm mee te vallen. Het design is mooi smooth, strak zoals we van Stokke gewend zijn. De Tripp Trapp Storage beslaat de hele breedte van de stoel, maar komt qua diepte niet voorbij de poten op de grond. Met een centimeter of 10 hoog, is ‘ie precies diep genoeg om een héle hoop my little pony’s in op te bergen (maar daarover later meer). Hij is van stevig, glad plastic, mat wit. Dat is trouwens ook meteen de enige kleur die er is.

De Tripp Trapp Storage makkelijk te monteren

De Tripp Trapp Storage klikt supermakkelijk in de rugleuning van de Tripp Trapp stoel. Je hebt er geen gereedschap voor nodig, alleen een beetje ruimtelijk inzicht. (Of een gebruiksaanwijzing. Die zit er gewoon bij hoor, dat had ik alleen éven niet gezien…) Mijn bijna-kleuter kon er hélemaal niets mee toen hij uit de doos kwam. ‘Wat heb je nú weer, mama?!’ Maar klik, daar hing ‘ie. En nog voordat ik mijn eigen geniale klik-werk kon bewonderen, of kon bedenken wat we er zoal voor handigs in zouden kunnen doen, begon de kleuter dingen in de Tripp Trapp Storage te gooien.

Wat doe je in de de Tripp Trapp Storage

Al mijn mooie plannen voor snoetendoekjes, rustig speelgoed voor aan tafel en andere onzin ten spijt, werd de Storage direct in beslag genomen. De dreumes en de bijna-kleuter zijn zeker 45 minuten zoet geweest met auto’s erin doen en eruit halen. Een week lang was de Tripp Trapp Storage een garage. Daarna werden de auto’s langzaam vervangen door diertjes die er sliepen, speelden en in bad gingen, en nu wonen er dus al een tijdje my little pony’s in. Als de bijna-kleuter moe is, wriemelt ie lekker aan de haartjes, en soms deelt hij de pony’s met zijn broertje. Dat is handig als ze zichzelf bezighouden, minder handig als je ’s avonds de mayonaise uit manen staat te soppen.

Al met al vind ik de Stokke Tripp Trapp Storage een superhandige, maar vooral hele leuke aanvulling op de Tripp Trapp stoel. Je kunt er spulletjes in doen die handig zijn om tijdens de maaltijd bij de hand te hebben (ik dacht dus aan een nat doekje voor die handjes en snoetjes met rode pastasaus, bijvoorbeeld). Of wat verzorgingsproducten als luiers en een billencrème. Of speelgoed waar je kind zichzelf even mee kan vermaken aan tafel. Wat je er ook mee doet: Hij is mooi én handig.

Feitjes op een rij

tripp trapp storage

Nog even de feitjes van deze handige opbergbak op een rij:

  • Makkelijk en veilig aan de Tripp Trapp® stoel te hangen, zonder gereedschap
  • Makkelijke opberger voor musthaves voor de maaltijd bij de hand
  • Ruimte voor speelgoed en tekenspullen als je kindje groeit
  • Binnen bereik van je peuter
  • Gemakkelijk schoon te maken, mag in de vaatwasser, BPA-vrij

De Tripp Trapp Storage is te koop bij bol

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Renske
Delen is enorm lief

Renske

Ik ben Renske. Ik ben de moeder van 2 jongens, een peuter en een kleuter. Mijn motto is: 'Een huishouden van Jan Steen is óók een huishouden.' Het is bij ons een gezellige chaos. Opruimen, duurzaamheid, en creatieve dingen zijn de onderwerpen die je hier het vaakst van mij zult zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.