Skip to Content

Oh lief Bum Balm – een fijn product voor jong en oud

Tijdens de negenmaandenbeurs ging ik langs bij Oh lief. Een van de genomineerden waar ik op had gestemd voor de Innovation Award 2018. Daar kreeg ik een potje billen balsem mee. Of te wel de Natural Olive Bum Balm. Ik ben er dol op, maar niet op de manier waar hij voor is bedoeld? oeps? 

Oh lief Bum Balm

Oh lief bum balm

Oh-lief is een 100% natuurlijk & biologisch verzorgingsmerk (SOIL gecertifieerd) uit Zuid-Afrika met een compleet assortiment verzorgings- en zonneproducten. Alle verzorgingsproducten bevatten een basis van biologische koudgeperste olijfolie en bijenwas, deze basis wordt gecombineerd met andere natuurlijke en biologische ingrediënten. Dus geen chemische stoffen, parfum, minerale oliën of parabenen. De producten zijn zo zuiver, dat je ze bij wijze van spreken zou kunnen eten!

Nou hoor ik je bijna denken.. ze eet hem toch niet echt op? Nee dat doe ik niet. Maar ik heb hem ook nog maar 1 keer op billen gesmeerd en daarna op heel veel andere lichaamsdelen behalve billen.

De ingrediënten en toepassing van de Bum Balm

Oh lief billen balsem

De ingrediënten zijn voornamelijk olijfolie, bijenwas en lavendel olie. Hierdoor ruikt de bum balm heerlijk en hij is prettig vet in die zin dat hij goed intrekt in de huid, je huid niet blijft plakken en ook nog eens een heerlijk geurtje achter laat.

Na 1 keer proberen op billen, waar de bum balm trouwens helemaal goed voor is, gebruikte ik hem voor nog meer lichaamsdelen.

Rode huid tot droge hielen

Dochterlief vond het nodig om de week voor de schoolfotograaf haar lippen steeds tussen haar tanden te doen en nat te houden waardoor ze een hele rode huid om haar mond had zitten. 3 keer per dag invetten met de bum balm en na 2 dagen was het helemaal weg!

Ik loop veel op blote voeten en heb hierdoor snel last van droge hielen en kloven. Van het vele handen wassen als gastouder heb ik ook vaak hele droge handen waar ik al meerdere heerlijke handcremè’s voor heb getest en ook blij mee ben. Maar de bum balm is hier ook heerlijk voor en laat een heerlijk rustgevende geur van lavendel achter.

Met een van mijn vraagouders deed ik een paar weken terug een schminckworkshop en nam ik de bum balm ook mee. We zouden op elkaar meerdere schminck gezichten uitwerken en tussendoor moest je gezicht natuurlijk steeds gewassen worden met zeep. Na afloop smeerden we ons gezicht lekker in met de bum balm. Zij voelde na 3 dagen nog aan haar gezicht dat hij zo fijn had gewerkt en bestelde hem direct.

Balsem voor hele lichaam

Een Balsem die net even meer doet dan een simpele Vaseline maar wel voor je hele lichaam gebruikt kan worden. Ben jij hier naar op zoek dan raad ik je dit product van Oh Lief aan. En vind je het een gek idee om bum balm op je gezicht te smeren dan kun je natuurlijk ook even kijken bij de andere producten! Of kies eerst voor een setje van 5 miniaturen voor €12,95 (verzendkosten €5,95)

Ben je door mijn verhaal gelijk om? Dan zijn er verschillende verkooppunten waar je de Oh Lief Bum Balm kunt kopen.

Welk product gebruik jij graag voor meerdere toepassingen tegelijk voor jouw en je kind? 

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.