10 dagen voor kerstmis winactie met huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts

10 dagen voor kerstmis! Ja echt waar nog maar 10 dagen. Na afgelopen weekend hoop ik net als half Nederland natuurlijk op een romantische witte kerst. Maar naast de winterse buien zijn er ook steeds meer winterse temperaturen en daarmee ook de nodige droge handen! Heb jij daar ook zo’n last van? Lees dan vooral verder want ik heb een winactie met huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts!

10 dagen voor kerstmis

Ik heb nog een aantal producten liggen om weg te geven aan mijn volgers en deze heb ik speciaal bewaard voor een 10 daagse winactie marathon. Best leuk toch! Over sommige heb ik al een review geschreven en is de winactie uitsluitend op Facebook en voor andere komt de review tegelijk met de winactie op mijn blog en kan iedereen dus meedoen.

Vandaag is het 10 dagen voor kerstmis en daarmee de eerste winactie!

Tot ziens droge handen en droge huid

met de nieuwe huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts!

droge handen

Ja ik zeg tot ziens want ik ben helemaal klaar met droge handen. Ja echt ik heb er geen last van, zolang ik de tube met droge handen crème van Drs Leenarts  maar in de buurt heb liggen.

Als gastouder was ik namelijk de hele dag door mijn handen en dat is in deze barre temperaturen niet heel bevorderlijk voor mijn huid. Met als gevolg dat die heel droog is, schilferig en soms zelfs spontaan scheurt tot bloedens toe.

Ook mijn benen zijn in de wintermaanden altijd wat droger en verdienen natuurlijk ook een goede verzorging.

Drs Leenarts heeft haar, al uitgebreide, assortiment nog verder uitgebreid. Zij gebruikte haar kennis en de dermatologische wetenschap voor de productie van een nieuwe lijn huidverzorgingsproducten.

Met veel plezier toon ik jullie de nieuwe huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts!:

huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts

 • Droge Handen crème,
 • Herstellende Body crème,
 • Droge Huid zalf+,
 • Lip Care Sun SPF25
 • Beschermende Barrière crème.

Haar Huidverzorgingslijn staat bekend om het gebruik van ingrediënten die echt wat doen voor je huid en waaraan geen allergenen zoals parfum, nanodeeltjes of parabenen zijn toegevoegd. Voor deze prestatie ontvingen al haar producten het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds.

Droge handen Crème

Drs Leenarts legt uit:
“Wist je dat watercontact de grootste veroorzaker is van handeczeem? Daarom komen droge, schilferige handen ook zo vaak voor bij kappers, huisvrouwen en mensen die werkzaam zijn in de zorg. Drs Leenarts Droge Handen crème met 5% ureum verzorgt, voedt en hydrateert de huid en maakt droge en ruwe handen weer zacht en soepel!”

Drs Leenarts Handverzorging

Zoals ik al zei was ik dus vaak mijn handen en daar worden ze best droog van. Soms zo erg dat er spontaan barsten in mijn huid komen tot soms bloedens toe. Niet fijn! De meeste handcremès blijven lang op je huid zitten met zo’n vette laag en dat is weer vervelend met mijn werk. Deze huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts trekken snel in de huid zonder zo’n vette laag achter te laten.

Wat ik ook super fijn vind is dat er geen geur aan zit. Ik weet nog wel in de tijd dat ik Oriflame Adviseuse was dat ze zoveel handen en voetencremè’s hadden met geurtjes en ik er niks aan vond.

Geurloos, goede verzorging en snel intrekkend I Love it!

Herstellende Bodycrème

Drs Leenarts legt uit:
“Wist je dat de huid steeds droger wordt bij het ouder worden? De Herstellende Bodycrème is ideaal voor het verzorgen van het hele lichaam en in het bijzonder de droge onderbenen. Deze rijke bodycrème met 5% ureum, sheabutter en huideigen lipiden zorgt dat de huid weer zacht en soepel wordt. De aanwezigheid van ureum helpt de droge, schilferende huid herstellen en vermindert de jeuk die hierbij kan optreden.”

Ook deze heb ik uitgeprobeerd op mijn benen. De Bodycrème voelt iets vetter aan wat ik niet erg vind omdat ik mijn benen vaak alleen insmeer na het douchen en niet de hele dag door. Zo heb je toch het idee dat het lang werkzaam is.

En ja de jeuk is helemaal weg en mijn huid voelt en ziet er mooi glad uit.

Ik ben erg blij met deze twee huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts. De droge huidzalf en beschermende Barriere crème heb ik nog niet geprobeerd om heel eerlijk te zijn.

Waarom ureum?

Al decennia lang wordt ureum door dermatologen geadviseerd bij een droge of schilferende (eczeem)huid. Een echt dermatologisch bewezen ingrediënt dus! Ureum werkt vochtvasthoudend waardoor de huid langdurig gehydrateerd wordt. Ook werkt ureum keratolytisch, wat wil zeggen dat overtollige huidschilfers verwijderd worden.

Winactie:

Drs Leenarts Handverzorging

Heb jij ook zo’n last van een droge huid en zou jij de huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts willen winnen. Doe dan mee! Ik mag de herstellende BodyCrème en de Droge Handen Crème weggeven aan 1 van mijn volgers.

Wat moet je hier voor doen?

 • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
 • Laat een reactie hieronder achter waarin je verteld waarom je mee wilt doen
 • Een geldig emailadres en/of het ontvangen van PB berichten is wel handig zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Ik mag 3 exemplaren weggeven en de winnaars krijgen eerste kerstdag bericht hiervan!

mediakit

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

28 Responses

 1. Doe graag mee. Werk in de kinderopvang dus dat handen wassen komt mij bekend voor. Daarnaast zijn droge handen en kloven een familiekwaal

  Ik herken mij dan ook erg in je verhaal. Ben dan ook al een paar maanden opzoek naar de perfecte crème.

 2. Top voor mijn droge huid en ben benieuwd naar dit merk. Zou graag willen proberen. Ik volg je op Facebook.

 3. Ik doe heel graag mee heb soms zulke zere en droge handen. Inderdaad veel handen wassen, en dat maakt het er niet beter op

 4. Ik doe graag mee. Heb al een paar keer op punt gestaan om producten van haar te bestellen. Toch niet gedaan omdat ik bang ben dat het niet bevalt. Door lastige huid ben ik al poos bezig met producten uitproberen. Zou leuk zijn om op deze manier echt kennis te maken

 5. Een hele goedemorgen ik heb ontzettende last van zeer droge handen
  Van alles geprobeerd en nu heb ik er zo last van dat ik mijn vingers gewoon weg,geen vuist kan maken dan begint mijn knokkels te scheuren au ik gebruik crème voor kloven maar het helpt niet zo, en heb er meestal last van als kouder gaat worden .
  Ik ben zeer benieuwd of deze crème netjes zijn werk doet

  Fingers crossed

  Volg je op Instagram Yessicaleidner
  Fb is Jessica Jill John leidner en ook volg ik je op Twitter

  Succes iedereen
  Liefs
  Yessica

 6. Ken het merk niet, maar ziet er wel leuk uit! Grappig dat haar fotootje echt overal op staat! Ik heb zelf ook hele droge handen in de winter en heb dan ook altijd een tube handcreme in mijn tas!

 7. Gelukkig heb ik niet zo’n last van een droge huid. Ze zijn nog lekker zacht. Ik kan me wel voorstellen dat het prettig is om iets te hebben dat het verhelpt.

 8. Dat had zo een foto van mijn handen kunnen zijn, ik heb ook van die scheurtjes 🙁 Ik vind dat nog eens extra jammer omdat ik graag een mooie nailart op mijn nagels heb. Dan heb ik supertoffe nagels, maar van die lelijke droge handen. Ik doe graag mee en volg je op IG

 9. Ik doe ook graag mee met je winactie. Nu ik ouder wordt (ben ‘al’ 30 :-D) merk ik steeds vaker dat mijn huid droog aanvoelt en wat meer aandacht nodig heeft. Een goed product, zoals van drs Leenarts, komt dan goed van pas!

 10. Wat een heerlijke producten voor een droge huid en handen.
  Daar heb ik in de winter altijd last van, vooral mijn handen.
  Graag doe ik mee met deze winactie.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.