Anti-ageing verzorging: het geheim achter een mooie oudere huid

Anti-ageing verzorging, heb je daar al eens over nagedacht? Volgens experts moet je daar veel eerder mee beginnen dan ik had verwacht! Tussen de leeftijd van 25-35 is het al goed om deze producten te gaan gebruiken. Want zo vanaf je 30e begint de huidveroudering. Je huid beschermen tegen zonlicht en goed reinigen helpt natuurlijk ook. Ik ben inmiddels 41, dus zeker geïnteresseerd in een goed anti-aging product. Ik probeerde een speciale oogomtrekcrème en een intensief anti-aging complex van Louis Widmer, beide geschikt voor alle huidtypes.

Anti-ageing

Oogcreme

De keuze voor de oogomtrekcrème ligt voor de hand: juist bij je ogen ontstaan snel kleine lijntjes door de dunne huid. Een goede verzorging kan deze lijntjes zachter maken en de huid verstevigen. De anti-ageing oogcrème die ik test zit in een klein potje met een schroefdeksel. De hele lijn ziet er luxe uit, met een paarse verpakking en zilverkleurige dop. Als ik de crème op mijn hand test voel ik gelijk dat het een rijke crème is. Niet te dik, maar wel vol (niet waterig). Hij smeert fijn uit, is volgens mij reukloos en ik zie direct een stralender huid. Alsof ik even buiten heb gelopen.

In de crème zitten verschillende werkzame stoffen, waaronder vitamine A en E. Er zit panthenol in wat helpt om huidirritaties te verzachten. En een biostimulatorencomplex: dat zijn aminozuren die de huid hydrateren en zacht en elastisch maken. Om te testen of de lijntjes ook echt fijner worden, moet ik het product langer gebruiken. Maar dat ben ik zeker wel van plan: het voelt prettig en voedend, dus ik heb daar goede hoop op.

Intensieve anti-ageing verzorging

Het andere anti-ageing product dat ik test van Louis Widmer is de intensief anti-ageing complex. Ook hier zit het biostimulatorencomplex in, met vitamine C en E. Er zit jojobaolie in wat de vochtbalans herstelt, maar ook zorgt voor een vertraging van de talgproductie (dus fijn voor een vettere huid). En tot slot zit er een extract in van groene thee, wat de huidcellen beschermt.

Je kunt dit product niet alleen voor je gezicht gebruiken, maar ook voor de hals en decolleté. Bovendien is het geschikt voor dag en nacht. Ik vind deze crème heel fijn. Ook weer een volle crème, wel geparfumeerd (ik vind het een lekkere geur) en mijn gezicht krijgt gelijk kleur en glans. De crème trekt goed in, dus het glimmende verdwijnt, maar het geeft mijn gezicht echt een oppepper. Ik vind de verpakking ook wat handiger: het is een tube, waardoor je niet met je vingers in de crème zit.

Goed voor jezelf, goed voor het milieu

De anti-ageing producten van Louis Widmer zijn vegan, dermatologisch getest en er zit geen microplastic in. Toch ook fijn aan dit soort verzorging. In de producten zitten veel werkzame stoffen, die elkaar ook aanvullen in de verschillende producten. Louis Widmer heeft de biostimulatorencomplex bijvoorbeeld zelf ontwikkeld.

Naast de anti-ageing lijn zijn er natuurlijk ook andere producten. Onder andere verkrijgbaar bij de Etos en DA drogist. Voor een echt voor- en na effect blijf ik de producten gebruiken, maar los van het effect op langere termijn, zijn deze producten voor mij een blijvertje! Een goede en luxe voeding voor mijn huid.

Footer2 nieuw

Delen is enorm lief

Anouk

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Ik schrijf met veel plezier mee op Mamascrapelle over reizen en uitjes, films of andere leuke dingen die voorbij komen. Samen met mijn zoon Mels trek ik er graag op uit, en we vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Met vriendinnen en ook alleen ga ik graag op pad. Van musea tot lekker op het terras en van een goede strandwandeling tot naar de bioscoop. Naast mamascrapelle schrijf ik ook mee op stoerleesvoer.nl, want lezen is mijn favoriete hobby. Ik werk verder in de zorg en probeer sportief te zijn en blijven door naar de sportschool te gaan of te gaan hardlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.