Babboe Max een 6 persoons bakfiets

Toen ik gastouder was had ik een hele grote wens. Een Babboe Max een 6 persoons bakfiets. Dan zou ik alle gastkinderen mee kunnen nemen op langere avonturen. Maar niet alleen voor gastouders is deze handig. Ook voor grote gezinnen en kinderdagverblijven perfect. Lees ook deze blog fietsen met je baby

Bakfiets 6 personen – de Babboe Max

De babboe Max een bakfiets voor 6 personen met elektrische ondersteuning. De babboe elektrische bakfiets is ideaal voor grote gezinnen
Fotorechten www.babboe.nl

Wie kent de Babboe bakfietsen nu niet. Overal zie je ze rondrijden en al die jaren dat ik gastouder ben droom ik van een eigen bakfiets. Er zijn enorm veel verschillende modellen. Van klein voor 1 kindje tot wat groter voor 4 kindjes. Je hebt ze op twee wielen en op drie wielen, met elektrische ondersteuning en zonder en ga zo maar door. 21 verschillende soorten tel ik op de website en daar komt een nieuw zusje bij! De Babboe Max.

De omschrijving van de Babboe Max klinkt al geweldig. Er kunnen maar liefst 6 kindjes in! Precies het aantal wat wij als gastouder mogen hebben aan gastkindjes onder de 12 jaar ( eigen kinderen tot 10 jaar meegerekend).

De fiets heeft elektrische ondersteuning, die heb je wel nodig met een Bakfiets 6 personen! Nog zo’n puntje wat geweldig klinkt. Hier in Delft met al die bruggen in het centrum en ook 2 als we naar de geiten en kippen gaan is dat wel een must!

Met de vierlingwagen met 4 kindjes erin is het al zwaar rijden naar de geiten en kippen. Ik ga dan ook nooit met allemaal kleintjes ernaar toe maar het liefst met minstens 2 kindjes die ouder zijn dan 3 bij 5 kinderen en bij 6 kinderen is mijn dochter mee die al 4 is. Die kunnen flinke delen zelf lopen dat scheelt een hoop.

Ik zie mijzelf al fietsen door het centrum met elektrische ondersteuning met de Babboe Max!

Nog wat leuke weetjes over de Babboe Max

In september 2021 was de Babboe Max een populaire bakfiets met ruimte voor zes personen, ontworpen en geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Babboe. Hier zijn enkele details over de Babboe Max een bakfiets voor 6 personen:

  1. Capaciteit: De Babboe Max is ontworpen om zes personen te kunnen vervoeren. Het heeft twee banken die tegenover elkaar zijn geplaatst, elk met een veiligheidsgordel voor twee personen. Het biedt voldoende ruimte en comfort voor een gezin, vrienden of een groep kinderen.
  2. Elektrische ondersteuning: De Babboe Max is uitgerust met elektrische ondersteuning om het fietsen met zware ladingen of meerdere passagiers gemakkelijker te maken. Dit is vooral handig bij het manoeuvreren door heuvelachtig terrein of bij het optrekken met een volle lading.
  3. Veiligheidskenmerken: Babboe streeft naar hoge veiligheidsnormen voor zijn bakfietsen. De Babboe Max heeft stevige constructie en een lage zwaartekracht om de stabiliteit te verbeteren tijdens het rijden. De veiligheidsgordels op de banken zorgen ervoor dat alle passagiers goed vastzitten.
  4. Opslagruimte: De bakfiets heeft een ruime bak aan de voorkant, waarin je boodschappen, schooltassen, of andere spullen kunt meenemen. De bak is afgesloten en kan worden voorzien van een regenhoes om de inhoud te beschermen tegen weersomstandigheden.
  5. Geschikt voor kindervervoer: Door zijn ruime capaciteit en veiligheidsvoorzieningen is de Babboe Max zeer geschikt voor het vervoeren van kinderen. Hierdoor is het een populaire keuze bij gezinnen met meerdere kinderen die niet zelfstandig kunnen fietsen. En voor mensen die op zoek zijn naar een bakfiets voor 6 personen!
  6. Duurzaamheid: Babboe staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en productieprocessen die gericht zijn op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit heeft bijgedragen aan de populariteit van hun bakfietsen, waaronder de Babboe Max.

Het is altijd aan te raden om de meest recente specificaties en beschikbaarheid van het product te controleren, aangezien er in de loop van de tijd mogelijk updates of nieuwe modellen zijn uitgebracht. Als je geïnteresseerd bent in de Babboe Max, kun je rechtstreeks contact opnemen met Babboe of hun officiële website bezoeken voor meer informatie.

lees ook deze blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

17 reacties

  1. Heel veel succes met de wedstrijd! De bakfiets lijkt me ontzettend leuk. Gelukkig zit er een elektrische ondersteuning bij, anders lijkt het mij niet echt haalbaar om te fietsen.

  2. Ik ga ook voor je duimen, gaaf hoor. En handig die elektrische ondersteuning. Dat is geen overbodige luxe als er 6 kinderen in de bak kunnen. Toi Toi Toi

  3. Heerlijk hé! wij hebben ook een testrit gedaan met een elektrische bakfiets (niet de babboe, maargoed). Ik vond het heeeerlijk, maar iets te duur helaas ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.