Skip to Content

E-bikes voor mama’s – verschillende modellen voor vrouwen

Duurzaamheid is de laatste jaren een belangrijk thema geworden binnen veel huishoudens; men laat de auto wat vaker staan en kiest voor de aankoop van een e-bike. Niet alleen vanuit het duurzaamheidsoogpunt is dit een interessante investering. Denk ook aan het feit, dat je zeker in de grote steden vaak veel sneller op de plek van bestemming bent met een e-bike. Je staat niet meer in de file! Ten opzichte van een klassieke mamafiets biedt een e-bike het voordeel dat je nauwelijks zweet. Wel zo prettig, wanneer je direct doorgaat naar kantoor. E-bikes worden in verschillende modellen aangeboden. Wat zijn de populairste E-bikes voor mama’s van dit moment? In dit artikel lees je er meer over. 

e-bikes voor mama's
Foto https://www.eltenerfahrradprofi.nl/

Meest populaire e-bikes van Flyer 

Populair zijn onder meer de e-bikes van Flyer. Dit merkt biedt de elektrische fietsen in een breed scala aan modellen en formaten aan. Er wordt zelfs een fiets voor het hele gezin aangeboden: de Tandem e-bike van Flyer. Bij de ontwikkeling van de e-bikes van Flyer is veel aandacht besteed aan het comfort wat deze modellen je bieden. Standaard hebben ze een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Je mag de fiets zodoende gebruiken zonder helm. Benieuwd welk model het beste aansluit op jouw wensen? Kijk eens naar een Flyer e-bike bij Eltener Fahrradprofi

E-bikes voor mama’s – de bakfietsen!

fietsen met je baby

Naast de verschillende modellen elektrische fietsen waarop je een kinderzitje kunt monteren, kan ook een elektrische bakfiets het overwegen waard zijn voor moeders. Een bakfiets biedt vaak plek aan meerdere kinderen. Handig, wanneer je vriendjes en vriendinnen van je eigen kind mee naar huis wilt kunnen nemen op de fiets. Daarbij heb je in de bakfiets ruimte voor wat boodschappen, voor de tassen van je kinderen, enzovoorts. 

Onder meer de Urban Arrow bakfietsen zijn populair, evenals de elektrische fietsen van Babboe. De bakfietsen van beide merken zijn niet alleen kwalitatief gezien van hoog niveau, maar hebben daarnaast een stijlvol ontwerp. Ze gaan jaren mee bij een normaal gebruik! Combineer je elektrische bakfiets altijd met een regenhoes. Het verzekert je kinderen in de ochtend van een droge plek als je hen naar school brengt. Vaak zit zo’n regenhoes standaard bij de fiets. 

Fietsplan voor een aantrekkelijke regeling E-bikes voor mama’s

We sluiten dit artikel graag af met een tip. Veel werkgevers werken met een fietsplan, waarbij je een fiscaal aantrekkelijke regeling kunt gebruiken voor de aankoop van een e-bike voor mama.

Een fietsplan van je werkgever is een regeling waarbij je als werknemer via je werkgever een fiets kunt aanschaffen met fiscaal voordeel. De regeling werkt als volgt: je werkgever biedt je de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen via een leaseconstructie. Dit betekent dat je gedurende een bepaalde periode maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de fiets. Aan het einde van deze periode kun je de fiets overnemen voor een lager bedrag dan de oorspronkelijke aanschafprijs.

Het voordeel van een fietsplan is dat de kosten van de leaseovereenkomst worden verrekend via je brutoloon, waardoor je minder belasting en sociale premies betaalt. Hierdoor kun je een nieuwe e-bike voor mama aanschaffen met een aanzienlijk belastingvoordeel. En een goede bijdrage voor je gezonde levensstijl en beter voor het milieu!

Kijk er eens naar, wanneer je zelf ook overweegt een elektrische fiets aan te schaffen. Dus ga lekker rondkijken bij de vele soorten E-bikes voor mama’s en kies de variant waar jij het meest blij van wordt!

Lees ook deze blogs

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.