Stokke Nomi – een nieuwe kinderstoel die meegroeit met je kindje

Stokke Nomi is de stoel die kinderen – van alle leeftijden – natuurlijk laat bewegen en actief laat zitten voor comfort en verbinding aan tafel. Je kleintje een eigen plek aan tafel geven draait niet alleen om eten. Comfortabel zitten op een manier die bewegingsvrijheid biedt, op ooghoogte, bevordert de verbondenheid. Dit zorgt voor meer momenten samen tussen kinderen en de mensen die het meest van hen houden. Vanaf de geboorte tot aan de tienerjaren of zelfs nog langer, de accessoires voor de Stokke Nomi stoel helpen je kind vrijelijk bewegen in elke fase. Iets anders waar kinderen lekker in zitten is de babydrager Stokke Limas. En die mag ik weggeven namens Stokke!

stokke nomi houten stoel van jong tot oud

Optimale bewegingsvrijheid met Stokke Nomi

Bij actief zitten draait alles om bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. Zo gebruiken ze hun lichaam op een intuïtieve manier en kunnen ze wiebelen, schuiven en klimmen zodat ze hun grenzen leren verkennen en verleggen.

Altijd klaar voor de volgende stap

Dankzij het lichte gewicht is de Stokke Nomi stoel overal in huis gemakkelijk te gebruiken. Hij is zelfs zo licht dat je ‘m aan de tafelrand kunt hangen om gemakkelijk schoon te maken na de maaltijd.
De Stokke Nomi stoel heeft een kenmerkend open, organisch silhouet en is naadloos verstelbaar zonder gereedschap. De stoel is altijd klaar voor de volgende stap – zowel voor je kind als voor jou!

Nomi is ontworpen door de wereldberoemde Noorse ontwerper, Peter Opsvik, die ook de iconische Tripp Trapp heeft bedacht. Nomi heeft grotendeels hetzelfde DNA als de Tripp Trapp en past helemaal binnen de filosofie van Peter Opsvik, waarin de nadruk ligt op de behoefte om kinderen een comfortabele stoel aan tafel te geven, die bewegingsvrijheid biedt en meegroeit met het kind.

Zowel de Stokke Tripp Trapp als de Stokke Nomi stoel tilt kinderen naar een hoger niveau aan tafel, waar ze zich gemakkelijker kunnen concentreren op activiteiten wanneer de fysieke omgeving is aangepast aan hun lengte en behoeften. Dit maakt de belangrijke momenten, zoals samen aan tafel eten, relaxter en leuker. En wat nog belangrijker is: dit betekent een geweldige stimulans voor hun ontwikkeling. Door deel te nemen aan het gezinsleven leren kinderen al vroeg manieren, taal en sociale vaardigheden.

stokke nomi houten stoel van jong tot oud

Unieke stoel

De houten kinderstoel is een natuurproduct, voornamelijk gemaakt van Europees beuken-, eiken- of walnoothout. Dit betekent dat elke Stokke Nomi stoel eigen unieke kenmerken heeft, afhankelijk van de leeftijd en grootte van de boom. En het mooiste is: dit geeft de stoel kracht en duurzaamheid, zodat hij generaties lang meegaat.

Stokke Nomi – samengevat:

 • Naadloos verstelbaar zonder gereedschap
 • Licht en gemakkelijk te verplaatsen of op te hangen aan de tafelrand om schoon te maken
 • Winnaar van de Product Safety Silver Award 2019 van de Europese Commissie
 • Voorzien van antikantelwieltjes
 • Vanaf de geboorte, voor het leven Ook volwassenen kunnen er op zitten!
stokke nomi houten stoel van jong tot oud

Newborn Set

De Stokke Nomi Newborn Set* is ontworpen om je baby een zacht en knus plekje in het middelpunt van het gezin te geven. De verhoogde positie is ideaal om te ‘praten’, te spelen en contact te houden met je baby. De Stokke Nomi stoel met de bevestigde Newborn Set verplaats je gemakkelijk binnenshuis. Wanneer je een extra paar handen nodig hebt, verstel je ‘m naadloos tussen een bijna horizontale en een meer rechtopstaande positie om te voldoen aan de veranderende behoeften van je baby. Hij biedt een zachte veerkracht die reageert op de natuurlijke bewegingen van je baby, terwijl het hoofdje stabiel blijft.

Stokke Nomi Baby Set

De Stokke Nomi Baby Set is als een beschermende arm om je kind heen en biedt je baby comfort en steun als hij leert zitten, terwijl hij toch vrij kan bewegen. De Baby Set is eenvoudig te bevestigen: je klikt ‘m eerst onder op het zitje en daarna op de rugleuning. De afgeronde, organische contouren creëren een comfortabele kinderstoel met onbeperkte bewegingsvrijheid – wat uitstekend is voor de ontwikkeling van peuters als ze ontdekken, proeven en interactie hebben aan de gezinstafel.

Kijk hier voor de babyset met een wippertje*

stokke nomi houten stoel van jong tot oud

Stokke Nomi kussens en eetblad

De veelzijdige en functionele Stokke Nomi kussens*zorgen voor zowel zachtheid als een persoonlijk tintje. Bovendien passen ze op alle Stokke Nomi stoelen, met of zonder de Baby Set.

Deze super meegroeistoel is zo ontworpen dat hij aan je tafel past en je baby in het hart van je gezin brengt. Daarom is een eetblad niet nodig. Maar voor bepaalde gelegenheden waarbij een eetblad gewenst is, past dit eetblad* op de Stokke Nomi Baby Set

Hier vind je nog meer informatie* over de Stokke Nomi

Stokke Limas

Winactie Stokke Limas babydrager

Na ons bezoek aan de negenmaandenbeurs kregen wij een prachtige babydrager toegestuurd. Namelijk de Stokke Limas babydrager. Helaas kan ik de Stokki Nomi niet weggeven, maar ik mag dat wel doen met de babydrager ter waarde van 139 euro!! En laat het nu perfect weer worden om heerlijk te gaan wandelen met je baby! In huis en buitens huis heb je je handen vrij en zit je kindje heerlijk tegen je aan.

 • Aanpasbaar aan de groei van je baby van 3,2 tot 15 kg
 • Ergonomische ondersteuning en comfort
 • Gemakkelijk draagbaar voor de borst, op de rug en op de heup
 • Lichtgewicht en goed passend
 • Gemaakt van 55% biologisch katoen en 45% linnen

De Stokke Limas babydrager is beschikbaar in verschillende printjes en kleuren.

 • Gefeliciteerd Willemien

Lees ook deze winacties!


Lees ook deze blogs

Zou jij de Stokke Nomi aanschaffen?

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

13 reacties

 1. Wauw! Ik doe graag mee!
  Een goede draagzak vinden is zo moeilijk! Heel wat modellen zijn niet eens ergonomisch! Bij deze waag ik dus mijn kans!

  • Wat een toffe winactie!

   Dragen is zo ontzettend fijn. Het gemak, de nabijheid… 😍 Onze huidige draagzak voor ons meisje wordt te klein, dus deze prachtige Stokke Limas zou geweldig zijn.

 2. Wat een mooie prijs! Ik doe graag mee. Toen mijn eigen kinderen klein waren had ik veel plezier van een ander merk babydrager. Dit zou geweldig zijn voor de aankomende kleinkinderen!

  • Ohhh waauw megagaaf. Ik kijk al een tijdje hier naar rond!! De Stokke Limas lijkt mij perfect om mee rond te lopen in de Efteling!! Finkers crossed!!

 3. Wauw! Wat lief dat je dit weggeeft. Dit zou heel goed van pas komen voor onze kleine als die straks geboren is ♥️

 4. Wat een mooie doek zeg! Ik doe graag mee voor mijn tante die zwanger is van haar eerste kindje. Krijg ik eindelijk een neefje of nichtje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.