Skip to Content

Hippe kraamcadeaus een lijst met retrokleuren en natuurlijk ouderschap

Op de Negenmaandenbeurs 2023 zijn er een hoop bedrijven te vinden waar je heel wat inspiratie op kunt doen voor je kraamlijst. Hippe kraamcadeaus die helemaal in de tijd van nu zijn. Denk aan natuurlijk ouderschap met natuurproducten als houten speelgoed en wol. Speelgoedboxen die doorgegeven worden aan kansarme gezinnen en sensopathisch speelgoed. Natuurlijk kan onze vriendin nijntje niet ontbreken op dit lijstje!

Hippe kraamcadeaus Negenmaandenbeurs natuurlijk ouderschap retrokleuren

Little Dutch met vintage lijnen

Op MamaScrapelle vind je bij de verlanglijstjes van de jongste kinderen heel veel producten van Little Dutch. Ze hebben nu een nieuwe toffe lijn geproduceerd met 2 vintage collecties: vintage little flowers en vintage sunny stripes. Denk aan oranje, bruin, groen en blauwtinten die vintage aandoen. Schattige pofmouwen, wijde pijpen, en ruches. Het geheel doet mij denken aan de tijd dat ik zelf nog een baby was.

Er is ook vintage speelgoed te vinden in deze kleurtinten. Het beste van vroeger gecombineerd met het frisse van nu. Erg leuk om gewoon simpele stapelringen te zien. En die loopkar in de vorm van een camper zal voor veel surfers het ideale kraamcadeau zijn schat ik zo in!

little dutch beursaanbieding

Je vindt Little Dutch op stand 12.203 in hal 12

Speelgoedinspiratie voor je kraamlijst

Toen ik van te voren op de website van Your Little Family keek moest ik glimlachen. Heb jij ooit gehoord van Kintrieur? Interieur voor kinderen dus met prachtige zoutlampen. Ook hebben ze een super toffe houten weekplanner gemaakt! Je kunt je eigen familie samen stellen met houten poppetjes. Ben jij op zoek naar gepersonaliseerd houten speelgoed, dan ben je hier op het juiste adres. Jullie weten dat ik dol ben op sensopathisch spel. Je kunt hier sensomotorische rijst vinden, speelbakken, waterparels, en prachtige stempels om in het zand afdrukken achter te laten. Had ik Your Little Family maar jaren eerder ontdekt, dit bedrijf ga ik zeker in gedachten houden als ik op zoek ben naar een hip kraamcadeau waarbij ik weet dat de ontvangende familie deze gepersonaliseerde producten kan waarderen.

Je vindt Your Little Family op stand 11.406 in hal 11 bij de Negenmaandenbeurs.

Hippe kraamcadeaus die ook duurzaam zijn

In de maatschappij waarin we nu leven hebben kinderen al gauw te veel speelgoed. Zoveel speelgoed dat ze of vaak alleen maar met hetzelfde spelen omdat de rest in kasten staat weggeruimd, of juist helemaal niet omdat ze last hebben van keuzestress. En dat is zonde, want speelgoed moet vastgepakt worden, er moet mee ontdekt worden voor een goede ontwikkeling. Alleen spelen, naast elkaar spelen en samenspelen met divers speelgoed zonder dat je kasten uitpuilen. Lees meer over Yaloe Yaa. Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor hippe kraamcadeaus waarbij je iets duurzaams geeft?

Met Yaloe Yaa ben jij elk kwartaal voorzien van het juiste speelgoed. Uitgekozen door experts en passend bij de ontwikkelingsfase van jouw kind. Ieder kwartaal krijg je een andere speelgoedbox en wordt de doos die bij jou is geweest professioneel gereinigd en doorgezet naar een ander gezin.
Na zes keer rond doneren zij de box aan een kansarm gezin. Zo draag je met Yaloe Yaa bij aan de ontwikkeling van je eigen kindje én dat van een ander. Circulair spelen voor ieder kind! De speelgoedbox is er voor kinderen vanaf 3 maanden tot 2 jaar en kost €34,95 per maand.

Welke box past bij jouw kindje?

Je vindt Yaloe Yaa op stand 10.405 in hal 10 bij de Negenmaandenbeurs 2023.

nijntje op de Negenmaandenbeurs

Op het nijntje pleintje zijn allerlei leuke nijntje-producten te vinden, zoals kledingsetjes, knuffels,
speelgoed en accessoires voor de kinderkamer. Veel van deze artikelen zijn verkrijgbaar voor
exclusieve beursprijzen. Ben jij nog op zoek naar hippe kraamcadeaus dan weet je zeker dat nijntje altijd in de smaak valt! Bij aankoop van € 15,- of meer aan nijntje-producten krijg je een paar sokjes
cadeau (zolang de voorraad strekt).

nijntje steunt het Sikkelcelfonds

Op het nijntje pleintje wordt ook aandacht besteed aan sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een erfelijke
bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling
wordt 75 procent van deze kinderen niet ouder dan 5 jaar. Meer onderzoek naar genezing van
sikkelcelziekte is hard nodig. Daarom steunt nijntje het Sikkelcelfonds. Op de Negenmaandenbeurs 2023
staat een zuil met producten waarvan een deel van de opbrengst naar het Sikkelcelfonds gaat.

Ook zal er op het nijntje-pleintje een grote banner aanwezig zijn met een illustratie van nijntje op de
maan
. De maan staat hier symbool voor de sikkelvormige bloedcellen van mensen met
sikkelcelziekte. Ga met deze banner op de foto, deel jouw foto met #sikkelcelfonds en je maakt kans
op een mooi nijntje-pakket t.w.v. € 50,-!

meet en greet
Op zaterdag 18 februari zal nijntje zelf ook aanwezig zijn op de Negenmaandenbeurs 2023. Om 13:30 uur
kun je haar ontmoeten op het podium.

Voor hippe kraamcadeaus moet je zeker bij nijntje zijn!
Mijn geluiden boek tiptoi nijntje
Trakteren met nijntje
Nijntje kiekeboe

Het nijntje pleintje is te vinden op stand 12.715 in hal 12.

Retro kleurige speentjes met glow in the dark effect

Bibsworld is een Deens merk met alles voor je baby in mooie retro kleuren. Denk aan speentjes, flesjes,  knuffeldoekjes, speelgoed en bijtringen. Omdat elke baby een andere voorkeur heeft voor een vorm speentje hebben ze 3 verschillende varianten. Iets wat ik superhandig vind zijn de handige doosjes waar je de spenen in kunt bewaren. Ik raakte zelf namelijk altijd die doorzichtige dopjes kwijt. De spenen zijn er in prachtige dessins en heel veel kleuren. Beschikbaar in natuurlijk rubber latex en siliconen. En daarnaast zijn veel speentjes ook beschikbaar in glow-in-the-dark. Ideaal voor jou en je kindje om de speen te vinden als het donker is. 

Een tof merk als je op zoek bent naar hippe kraamcadeaus in retrokleuren! Zoals de Wobbly Tower die genomineerd is voor de Baby Innovation Award.

Je vindt Bibs world op stand 10.108 in hal 10

Hippe kraamcadeaus van geboortekaartjes

Natuurlijk zijn er ook veel bedrijven op de Negenmaandenbeurs waar je goed cadeautjes kunt shoppen voor moeder en kind maar ook zeker voor vaders. Ben je nog zwanger kijk dan ook zeker even bij de vele geboortekaartjes merken. En vul je verlanglijstje aan met al het leuks wat er te vinden is! Want van jouw geboortekaartje kunnen hele toffe dingen worden gemaakt.

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, was ik nog volop aan het scrapbooken. Ik wist dan ook al snel dat ik zelf de geboortekaartjes wilde maken. Toen het geslacht eenmaal duidelijk was kon ik los met materialen halen en had ik een heerlijke ontspannende bezigheid terwijl manlief de babykamer in orde maakte (op mijn aanwijzingen natuurlijk). Wel bestelde ik ook een aantal hippe-geboortekaartjes omdat je bij sommige bedrijven ook een geboortekaartje moest opsturen als een soort bewijs dat je was bevallen. En die wilde ik niet mijn ‘dure’ zelfgemaakte kaartjes opsturen.

Tegenwoordig is het zelf maken van je geboortekaartjes steeds makkelijker want je kunt ze nu ook online ontwerpen. Bij hippe-geboortekaartjes.nl kun je zelfs in dezelfde stijl ook een geboorteaankondiging, decoratie en geboortebedankjes ontwerpen. En zo zijn er nog veel meer gepersonaliseerde cadeaus te ontwerpen op bijvoorbeeld de basis van jouw geboortekaartje!

Je vindt hippe-geboortekaartjes.nl op stand 11.104 in hal 11

Hippe kraamcadeaus ook leuk voor later

De leukste zelfgemaakte hippe kraamcadeaus baby’s, maar zeker ook voor oudere kinderen. En de leukste knutsel workshops op kinderfeestjes vind je bij Deleukstedingetjes.nl. Zo heb ik al haarspeldjes besteld ooit toen mijn dochter jarig was en hier kun je ook toffe fotocadeaus vinden zoals armbanden. Als sieradengek en creatieveling blijf ik altijd lang hangen bij haar geweldige kraam! En ben je op zoek naar een creatieve bezigheid voor een kinderfeestje, maar ben je zelf niet creatief? Geen probleem boek een workshop bij deleukstedingetjes.nl en zij neemt alles mee!

Je vindt deleukstedingetjes.nl op stand 11.606 in hal 11

Lees ook deze verslagen van de huidige Negenmaandenbeurs:

Lees ook deze blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.