Skip to Content

De vijf kraamcadeautjes waar je zeker mee langs kan komen!

Na twee kinderen weet ik heel goed welke kraamcadeautjes blijven hangen en welke kraamcadeautjes achterin de kast belanden. Daarom voor jullie een top vijf van kraamcadeautjes waarmee je de kraamvrouw zeker blij kan maken!

kraamcadeautjes babyvoeten
foto van pexels.com door Rene Asmussen

1. Kinderbadjas met naam

Niet het eerste waar je misschien aan zal denken, maar een kinderbadjas is echt wel een geschikt cadeau. Zet je de naam van het kind erop dan weet je zeker dat je een cadeautje hebt die nooit meer wordt vergeten. Sowieso zijn producten met naam erop erg leuk om te geven en te krijgen. Het maakt het product net even iets specialer. Een kinderbadjas is niet gelijk iets wat ze kunnen gebruiken, maar hangt wel erg leuk op de kamer zelf. Als het kind groot genoeg is, heb je iets leuks en warms om aan te doen na het badje of het zwembad!

2. Rompertjes zijn één van de meeste gegeven kraamcadeautjes

Rompertjes zijn altijd goed! Je kan namelijk nooit genoeg rompertjes hebben. Ik vond die van de zeeman bijvoorbeeld echt heel erg fijn. Als je dan ook nog zo’n rompertje versierd, dan heb je een uniek kraamcadeautje en iets dat de kraamvrouw niet snel gaat vergeten. Je kan ook de naam van de baby erop borduren. Genoeg bedrijven die dit voor je kunnen doen. Wil je iets unieks? Geef dan een rompertje, met naam!

kraamcadeautjes rugzak
foto van www.kraam-cadeau.nl

3. Rugzakje van teddystof

Hoe schattig zijn deze rugzakjes? Te lief toch? Dat is precies de reactie die de kraamvrouw ook gaat geven als ze jouw cadeautjes uitpakt. De eerste tijd zal ze het nog niet gebruiken, maar als het kindje niet meer zoveel spullen nodig heeft of ergens gaat logeren dan hebben ze aan dit tasje voldoende. Het is niet iets wat veel mensen zullen geven en daarom zo leuk. Het is een ontzettend leuke rugzak voor een kind. Het zal niet alleen met plezier gedragen worden, maar ik denk ook geknuffeld. Heerlijk!

4. Kraamcadeautjes voor de kraamvrouw

De meeste dingen die het gezin krijgt qua kraamcadeautjes zijn spulletjes en dingen voor de baby. Heel af en toe wordt er aan de kraamvrouw zelf gedacht. En laten juist die cadeautjes heel waardevol zijn. Een douchegel om te ontspannen. Of een tijdschrift om lekker te lezen op de bank. En ook chocola wordt erg gewaardeerd. Als ik terug denk herinner ik mij die unieke cadeautjes en de dingen die ik voor mezelf heb gekregen. Dus ga je op kraambezoek? Denk ook aan de kraamvrouw!

5. Schoentje van geboortekaartjes

En als ik dan denk aan een kraamcadeautje dat ik nog steeds heb, dan zie ik gelijk het schoentje van papier voor mij staan. Nu 8 jaar later heb ik die namelijk nog steeds. Mijn zus had namelijk van het geboortekaartje een schoentje laten maken. Ontzettend gaaf en blijft ook gewoon mooi. Van alle kraamcadeautjes is dit één van de weinige die ik nog heb. Wil je uniek zijn? Laat dan iets maken van het geboortekaartje. Dan weet je zeker dat het gezin jouw cadeautje lang gaat bewaren.

Welke van jouw kraamcadeautjes is jou altijd bijgebleven? Of heb jij misschien iets gegeven wat hier zeker bij moet? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen. Laten jullie het mij weten?

Lees ook deze blog met tips cadeau voor baby en kind

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Monique

Wednesday 6th of April 2022

Dingen met naam vind ik ook altijd zo leuk! Leuke blog! Kan mij vinden in de tips die jij geeft. Dat schoentje heb ik nog nooit gezien. Echt heel gaaf. Goed idee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.