Skip to Content

Cadeaus voor baby en kind – duurzame tips

Wat is er nou fijner dan een blij kind met een enorme glimlach? Cadeaus voor baby en kind geven is altijd leuk, ze zijn immers vrijwel overal blij mee. Dit hoeft ook helemaal niet groot, kinderen maak je al snel vrolijk. Maar hoe bedenk je nu wat te geven? Graag geef ik enkele duurzame, gepersonaliseerde tips. Mooi baby speelgoed en stimulerend speelgoed voor kinderen, ik vind het prachtig.

cadeaus voor baby en kind - duurzame tips
Afbeelding van kraam-cadeau.nl

Wanneer geef je cadeaus voor baby en kind ? Verjaardagen, mijlpalen en prestaties

Er zijn zoveel mooie momenten waarop we iets leuks kopen voor kinderen. Soms hebben ouders of kinderen een wensenlijstje. Dit is superhandig. Het leuk zijn om zelf iets te bedenken of creatief te zijn. Toch kan dit soms lastig zijn, want ‘wat geef ik nu weer?’. Ik denk dat in ieder geval wel eens. Daarom hier leuke tips voor cadeaus voor baby en kind. Duurzame of persoonlijke cadeaus kunnen een goede optie zijn. Iets dat lang mee gaat en goed is voor de ontwikkeling van het kind heeft tegenwoordig mijn voorkeur. Ook is het leuk om te zien dat hier lang plezier van is.

Zocht jij wel eens samen een rugzak uit?

Je eigen rugzak kiezen en dragen kan als kind heel belangrijk zijn. Het helpt met het vergroten van verantwoordelijkheidsgevoel. Extra leuk als deze past bij wat het kind zelf leuk vindt. Een rugzak helpt je kind gemakkelijk te herkennen. Laat jij je kind wel eens helpen met het inpakken van de rugzak? Zo leren ze zelf bedenken welke spulletjes ze willen meenemen.

Heb jij rugzak kind al op je verlanglijstje staan? Er bestaan verschillende soorten en zijn perfect als cadeaus voor baby en kind.

Er zijn dus verschillende redenen om je kind een rugzak te geven en te laten helpen inpakken en uitzoeken. Wist je dat er naast verschillende kleuren en prints, ook rugzakken op naam zijn? Nooit meer ruzie over welke tas van wie is. En gemakkelijker terugvinden bij kwijtraken. De kinder rugtassen bij kraam cadeau zijn niet alleen persoonlijk en in hippe prints. Ook hebben ze tassen van Teddy materiaal. Deze is ideaal voor mijn lieve meisje dat hooggevoelig is. Ze reageert namelijk extra heftig op materiaal en hoe iets voelt.

Houten speelgoed, tijdloos en duurzaam

Als cadeaus voor baby en kind kunnen ook houten speelgoedjes leuk zijn. Houten speelgoed kan een smaak zijn maar is daarnaast ook ontzettend verantwoord. Ik hou van natuur en geef gevoelsmatig al snel de voorkeur aan hout. Maar het heeft ook vele voordelen. Houten speelgoed gaat langer mee en is tijdloos. Het is beter voor het milieu. Bij het produceren komen namelijk geen schadelijke stoffen vrij, in tegenstelling tot bij plastic speelgoed. Er zitten dus ook geen giftige stoffen in verwekt. Het is ook biologisch afbreekbaar. Kortom het kan veiliger en natuurlijker aanvoelen en is duurzaam, omdat het bijna onverwoestbaar is.

Wist je dat houten speelgoed ook ideaal is voor kinderen die snel overprikkelt zijn?
Hout is prettig voor de zintuigen en zorgt niet voor overprikkeling. Wel zo prettig voor het kind zelf, maar ook fijner voor de ouder. Hier meer van onze tips voor duurzaam speelgoed, een constructief spel.

Footer3
Jasmijn
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.