Skip to Content

Regenboogouders kraamcadeaus! Een uniek concept

Bij veel kraamcadeaus wordt nog steeds uitgegaan van een standaardgezin bestaande uit een vader en een moeder. Maar wat als dat jonge gezin bestaat uit twee vaders? En wat geef je een kersvers gezin met twee moeders? Bovendien zijn er steeds meer ouders die hun kind graag genderneutraal willen opvoeden… Pink Parents is de allereerste webshop met cadeaus speciaal voor LHBTI+ ouders. Want die willen nèt zo graag shinen met mooie producten voor hun kleintje. Een blog speciaal voor regenboogouders!

rompertjes pink parents

Kraamcadeautjes voor regenboogouders

Hier op MamaScrapelle hebben we al de nodige kraamcadeautjes blogs laten zien, maar nog geen enkele daarvan heeft ook unieke cadeautjes voor regenboogouders. Niet omdat we niet weten dat deze mensen er ook zijn, maar puur omdat we nog niet wisten waar we daar ook cadeaumateriaal vandaan konden halen. Maar daar is nu verandering in gekomen met een onwijs gaaf concept van Pink Parents!

they are both my real dads

Pink Parents

Tijdens haar zwangerschap kwam grafisch vormgever Sylvia erachter dat er maar weinig leuke cadeautjes zijn voor de niet-standaardgezinnen zoals regenboogouders. Gebaseerd op haar eigen ervaring besloot ze daarom, samen met haar vriendin, een eigen webwinkel te starten voor deze zogenaamde ‘roze ouders’. Pink Parents biedt producten voor alle gezinsvormen: twee moeders, twee vaders, meer oudergezinnen, alleenstaande ouders en heeft zelfs een speciale genderneutrale collectie.

regenboogouders

Cadeaupakketten

Pink Parents biedt niet alleen een uitgebreide collectie rompertjes en t-shirts voor allerlei gezinsvormen, maar ook zorgvuldig samengestelde pakketten die perfect zijn als kraamcadeau voor regenboogouders. Naast een toepasselijk bedrukt rompertje bevatten deze cadeaupakketten een speenkoord en een set zogenaamde ‘homofiele’ doeken: hydrofiele doeken, maar met een Pink Parents knipoog in kleur en/of motief. Sommige pakketten bevatten daarnaast een toepasselijk boekje voor de kleine, zoals een boekje over een giraf die zich ‘anders’ voelt of een boekje over Noortje en haar twee mama’s.

Ervaringsverhalen delen

Naast een uitgebreide webshop biedt Pinkparents.nl ook ruimte aan andere ‘roze’ (wens)ouders
voor het delen van verhalen. Zo kun je ervaringen lezen en delen over bijvoorbeeld Vaderdag voor
een gezin met twee moeders, donorvaders, draagmoeders en andere ervaringen op het gebied van
ouderschap en opvoeding.

Kijk voor de hele Pink collectie op: www.pinkparents.nl

regenboogouders

Winactie voor regenboogouders

Namens Pink Parents mag ik twee pakketten beschikbaar stellen met daarin twee doeken, een speenkoord en een rompertje (opdruk: they are both my real dads/moms). 

Gefeliciteerd Duco en Soleika

Let op:
Laat een geldig emailadres achter die je ook echt leest. Reageer je niet binnen 3 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar.

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Suleika

Saturday 10th of December 2022

Ik zou deze graag voor twee goede vriendinnen van mij winnen die binnenkort ouders worden! Leuk cadeau, goed dat dit steeds meer aandacht krijgt!

Sanne Meeuwens

Saturday 10th of December 2022

Voor mijn vriendin Michelle. Met als tekst: ons regenboogje

Duco

Saturday 10th of December 2022

Super tof dat je de boxen maakt voor gezinnen die een kindje verwachten met twee vaders of twee moeders. Wij mogen onze tweede kleine verwachten via onze fantastisch draagmoeder. Maar heel vaak hoor je inderdaad dat het erg lastig is om daar wat leuks voor te vinden. Dus top gedaan! Trots op dit soort stappen. Groet Duco

P.s onze insta is misschien ook leuk voor je. Twodadsandagirl

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.