Skip to Content

Bloggertour Negenmaandenbeurs 2019 – een overzicht merken voor baby’s

Hier volgt het verslag van de bloggertour Negenmaandenbeurs 2019

Daarna zijn wij te gast bij Kruidvat  Ik ben altijd erg enthousiast over hun producten, maar hoor de laatste tijd alleen maar klachten over de nieuwe luiers. Ik ga proberen hier wat meer informatie over te winnen! Want hoop voor veel mensen dat de oude luiers weer terugkomen.

Drs. Leenarts; Ik ben dol op de producten van drs Leenarts. De handcrème en de aftersun zijn weer op en ga ik zeker even aanvullen op de negenmaandenbeurs!

Zwitsal heeft een nieuwe verzorgingslijn: Zwitsal Naturals. Daar gaan wij vast meer over horen vandaag!

Difrax Bekend van de S vorm fles. Hier kregen we vorig jaar hele gave gouden producten van omdat ze 50 jaar bestaan!

Voeding bloggertour Negenmaandenbeurs 2019

Op naar alles rondom voeding voor je kleintje!

de kleine keuken

Vorig jaar kocht ik bij De Kleine Keuken lekkers voor de gastkinderen. Leuk dat ze dit jaar mee doen met de tour! Zij maken het beste ‘lekkers’ voor je kleine! Van verse babymaaltijdjes, tot hele goede koekjes, smakelijk broodbeleg en heerlijke tussendoortjes. Alleen maar gemaakt met biologische, voedzame ingrediënten waar kleine buikjes en mondjes blij van worden.

negenmaandenbeurs 2019

Organix van Hero is een zeer favoriet product hier in huis. Lekkere tussendoortjes voor baby’s en peuters. Gemaakt van de beste biologische ingrediënten en altijd No Junk! En Ellen proof! Want er zit geen suiker in. Elk jaar koop ik op de beurs een groot pakket. En dat ga ik dit jaar tijdens de negenmaandenbeurs 2019 ook zeker doen.

Onderweg en Veiligheid bloggertour Negenmaandenbeurs 2019

Thule is ook dit jaar weer van de partij. Ik was al blij met hun Yepp fietsstoeltjes, maar sinds een paar maanden ook trots eigenaar van de Thule Sleek kinderwagen. Ik ben erg enthousiast over dit merk!

Bij Aerosleep zijn wij dit jaar ook welkom met de bloggertour Negenmaandenbeurs 2019. Dit product is bekend als de matrasbeschemer voor baby’s waardoor ze altijd kunnen blijven ademhalen, zelfs als de baby op zijn buikje ligt.

Dooky De meeste mensen kennen wel de Dooky Covers waardoor je kindje veilig in de schaduw ligt en toch nog verse lucht krijgt. Als ik mensen voorbij zie lopen met hun kind helemaal verstopt achter handdoeken en lakens wijs ik ze altijd op de gevaren van oververhitting en verstikking.

Maxi Cosi is ook weer van de partij natuurlijk. Een veilig en goed autostoeltje is enorm belangrijk! Zij hebben een nieuwe autostoel de Titans die meegroeit met je kindje! Erg fijn en goedkoper dan steeds in elke groep een andere autostoel te moeten kopen.

Poppiezz is bekend met de producten die handig zijn om mee te nemen en om te gebruiken. hangmat2go, lounger2go en het speelkleed2go.

Cybex is een nieuw merk voor mij. Ze zijn met maar liefst 2 producten genomineerd voor de baby innovation awards.

Kleding en Accessoires

En dan komen we bij het laatste stukje aan van de bloggertour Negenmaandenbeurs 2019.

Zeeman doet dit jaar ook voor het eerst mee met de bloggertour. Zelf koop ik altijd het ondergoed voor dochterlief bij de zeeman en voor manlief zijn witte t-shirts.

With a Touch of Rose Zij produceren uitsluitend producten van 100% biologisch en Fairtrade katoen, die vaak ook nog multi-functioneel zijn.

Stokke , wij hebben helaas nooit een Stokke trip trap gehad voor onze dochter, want je kan op de beurs super leuk de rugleuning laten graveren. Je moet er wel even mee sjouwen dan alleen..

Nuby; van speen tot bord, van fopspeenhanger tot wegwerpslabber. allerlei handige producten voor ouders.

Bulbby Volg je een beetje Mamabloggers op social media dan is je vast wel opgevallen dat veel van ons zo’n gave blauwe schoudertas hebben met onze blognaam erop. Dit jaar krijgen wij weer een cadeau van ze en ik ben enorm nieuwsgierig! De keukenschorten waar ik in december een review over schreef worden hier intensief gebruikt.

Wehkamp De eerste winkel waar ik uit een magazine bestelde en ervaarde hoe relaxt het was om thuis te passen en niet in de winkel! Als 16 jarige moet je gewoon de perfecte bikini hebben dus bestel je 10 verschillende en stuur je er 9 terug! Heel gewoon toch?!

Woezel en Pip Van deze lieve vriendjes uit de tovertuin word ik nog steeds blij! Prachtige prentenboeken Spellen en accessoires als koffers.

Nijntje lief klein konijntje! Een graag geziene gast in mijn gastouderopvang. Van nijntje heb ik voornamelijk babyspeelgoed, maar ook een heel gaaf Nijntje speelmat.

Vond je dit verslag over de bloggertour Negenmaandenbeurs 2019 leuk?

Ga jij nog naar de negenmaandenbeurs 2019 toe?

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.