Skip to Content

Shoppen op de Negenmaandenbeurs – een overzicht

In de paar kleine pauzes die er waren tijdens de Bloggertour langs allemaal nieuwe producten, ben ik natuurlijk ook nog wezen shoppen op de Negenmaandenbeurs!

MamaLoes Babysjop

Shoppen op de Negenmaandenbeurs

Voor maar 15 euro koop je een goodiebag bij MamaLoes met een waarde boven de 100 euro.

In mijn goodiebag zat:

 • BabyMoov flesreiniger
 • Fles Bertoni
 • Fles cangaroo
 • Spons van Tega Baby
 • Munchkin sabbelzakje
 • Baby Banana tandjes bijtring
 • Bo Jungle Baby schaartje
 • Difrax speen 12+
 • Suavinex speen -2 -4maanden
 • Woezel en Pip bordje van de Sloddervos
 • Cotton Baby doekje
 • Doomoo speendoekje
 • Meyco hydrofiel
 • Flessenwarmer
 • Kledinghanger
 • Krabbelwantjes

Organix Goodies Shoppen op de Negenmaandenbeurs

Voor de kinderen en voor mezelf ben ik natuurlijk flink wezen shoppen op de Negenmaandenbeurs van Organix Goodies.

Uitdeelzakjes 12m+ in de smaken Kaas en Wortel

Finger foods 7m+ in de smaken rode peper (ja echt voor baby’s), zoete mais en wortel

Knijpzakjes (6m-36m) Havervlokken abrikoos banaan, appel banaan quinoa, appel groene bonen kiwi, appel ananas kokos, havervlokken appel banaan framboos blauwe bes, mango peer granola, appel perzik papaya, appel zoete aardappel ananas.

Oh lief

oh lief shoppen op de negenmaandenbeurs

Vorig jaar op de Negenmaandenbeurs nam ik Natural Olive Bum Balm mee van Oh lief. Het potje was bijna leeg en het meeste is niet op billen terecht gekomen! Stiekem verdwijnt de bum balm ook op droge ellebogen, hielen, scheenbenen, handen en gezicht!

De Bum Balm stond dan ook op mijn lijst om te shoppen op de Negenmaandenbeurs. De dames in de stand herkenden mij nog en waren enthousiast dat ik zo enthousiast was erover! De beurs aanbieding was, dacht ik 2 voor 20, dus ik nam er 2 mee.

Ook Oh lief had een nieuw product mee naar de Negenmaandenbeurs namelijk de Aqueous Cream & Wash.

Dit is een Multifunctionele crème, die je kunt afspoelen. Ideaal om (pasgeboren) baby’s mee te wassen en ook een verzachtende crème voor na het badderen.
De biologische olijf-, sesamzaad- en kokosolie verzachten, beschermen en kalmeren de huid. De crème is parfumvrij en geschikt voor een zeer gevoelige of droge (eczeem) huid. De Cream & Wash is Parfumvrij en vrij van geurallergenen.

Neutral

Shoppen op de Negenmaandenbeurs

Alsof ik nog niet genoeg te tillen had, bood ik voor vrienden aan om producten van Neutral te shoppen op de Negenmaandenbeurs. Het was zo’n mooie aanbieding. Ze wilden wel een doos doekjes en 2 wasmiddel en handzeep. Gelukkig had ik een bagagekoffer op 4 wielen bij me 😉

Dooky

Shoppen op de Negenmaandenbeurs

En zoals ik gisteren vertelde ben ik ook nog voor de gastkinderen wezen shoppen op de Negenmaandenbeurs. Weg met hydrofielen en wasknijpers, (voor de duidelijkheid de zijkanten waren altijd open) Hallo nog betere Dooky! Als ik ze in gebruik heb zal ik het zeker even laten zien op Social Media!

Klacht over mijn Shoppen op de Negenmaandenbeurs

Ik had alleen een ontevreden klant. Dochterlief vond het niet leuk dat ik voor haar niks had meegenomen. En hoe ik haar ook duidelijk probeerde te maken dat de Negenmaandenbeurs meer voor baby’s was, zei ze haarscherp: “Maar mama vorig jaar had je hele leuke haarclipjes voor mij meegenomen. Ik wil er nu een met het cijfer 6 want ik ben toch bijna jarig of niet dan!”

CHIPS helemaal vergeten, want het stond wel op mijn shoplist. Gelukkig kan je bij deleukstedingetjes.nl ook gewoon online bestellen dus snel een haarclip voor haar gekocht!

Ben wel benieuwd of jij naar de Negenmaandebeurs bent geweest en wat je allemaal hebt gekocht!

Wat had jij in je huishoudbeurstas

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.