Nijntje matten NIEUW!

Tijdens de Kindvak had ik een primeur! Er zijn namelijk super gave nijntje matten ontwikkeld. Echte deur en speelmatten! Wie houdt er nu niet van nijntje? Ik vind het gewoon bijna jammer dat dochterlief al te oud is om de schattige kleine matten van nijntje in haar kamer te leggen. Maar er zijn ook grote speelmatten! yeah yeah! 

Nijntje

nijntje

Zeg ik Dick Bruna dan zeg jij nijntje! Het lieve kleine konijntje. Nijntje is al zo oud en Nederlands, ook al is ze in het buitenland al bekend is Miffy. Nijntje heeft vele vriendjes en vriendinnetjes zoals nina en snuffie. Ik denk haast wel dat elke ouder wel een nijntje boek in de kast heeft staan. Is het niet om je eigen jeugdsentiment dan wel omdat het gewoon super leuke voorleesboekjes zijn.

nijntje in madurodam

Ben je een echte nijntje fan dan ben je misschien al in Madurodam geweest voor de nijntje speeltuin. Misschien heb je zelfs wel in de Nijntjekamer geslapen in de StayOk in Utrecht of het Nijntjemuseum bezocht? ( Die laatste staat nog steeds op de planning voor ons).

Heb jij altijd al meer nijntje in huis willen hebben dan kan dat vanaf nu!

Nijntje Matten

nijntje matten

Op de kindvak liep ik dus nietsvermoedend tegen deze stand op. De stand was leeg (van personen) en ik stond er naar te kijken met mijn mond open met een grote ooohhhh!!!! (als een soort kreet uit mijn mond komend) De standhouder wilde net weglopen om water te halen voor koffie en zag mij staan verwonderd, (Lees glunderend) staan kijken naar al het prachtigs wat op zijn muren hing.

nijntje matten

Ja en dan heb je dus een gastouder en mamablogger in je stand staan die alles wil weten over deze nieuwe nijntje matten!

Boven mijn hoge box heb ik namelijk een geborduurde alfabet lijst hangen van Bruna.. en zo’n nijntje mat op de grond maakt het helemaal af natuurlijk!

nijntje matten

Er zijn twee soorten. De kortharige nijntje matten zoals de hinkelbaan en de buitenbelevenissen van nijntje. Maar ook de ronde en vierkante nijntje matten met nina en nijntje erop.

De andere soort van de nacht en nijntje zelf zijn meer velours. Badmat materiaal zeg maar.

nijntje matten

Uiteraard heb ik ook even gevraagd naar wat dit dan wel niet allemaal moet gaan kosten. Wij gastouders hebben nu eenmaal niet een wereldomzet, maar willen wel heel graag ook gave dingen kopen voor onze gastkindjes toch! ( of in dit geval ook stiekem een beetje omdat ik het zelf veel te leuk vind).

De grote hinkelbaan kost €66,95, de buitenwereld kost €51,95, de linkerste kortharige deurmatten kosten tussen de €11,50 en €15,95. De velours matten kosten €19,90 en nijntje kost €17,95.

Bestellen kan via www.Kidsinternational.nl 

Wie gaat de nijntje matten nog meer bestellen? Of in elk geval eentje :p Ik ben erg benieuwd hoeveel DIE HARD nijntje fans ik heb als volgers 🙂

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

15 Responses

  1. Ik zou er zo eentje wel voor mijn deur leggen als ik ze mooi vondt, hoor! Sommige dingen herinneren je altijd aan je kindertijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.