Woezel & Pip koffer en boek van Yoursurprise

Wie wil er nu niet zijn eigen Woezel & Pip koffer met eigen naam erop?! En voor in de koffer natuurlijk een prentenboek van Woezel & Pip! Yoursurprise heeft een hele nieuwe Woezel & Pip lijn en ik vertel er graag meer over! 

Woezel & Pip bij Yoursurprise

Woezen en Pip koffer YourSurprise

Sinds kort is de Woezel & Pip lijn bij Yoursurprise helemaal uitgebreid. En dat is niet alleen gaaf omdat de twee hondenvriendjes bij veel producten ook hun neefje Charlie erop hebben staan! Nee het is ook gaaf omdat je alle producten kunt personaliseren! Dus ben je nog op zoek naar een uniek verjaardagscadeau, een cadeau voor kerst of Sinterklaas al aan het inkopen? Of ga je nog op vakantie… neem dan zeker een kijkje!

Denk aan: een Woezel & Pip koffer, Boeken, bestek, bord, schort, tas, kerstbal en ga zo maar door. Ik weet zeker dat echte Woezel & Pip fans hier erg blij van worden.

Woezel & Pip koffer

Woezel & Pip koffer YourSurprise

Ga jij nog op vakantie met je kleintje en mag deze voor het eerst een eigen koffer meenemen? Hoe gaaf is het om een Woezel & Pip koffer te krijgen met je eigen naam erop! Je kunt kiezen uit 3 verschillende kleuren, roze lichtblauw en groen.

De koffer is van Princess Travelleer, een Nederlands merk met internationale allure. Luxe, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor dit merk dan ook erg belangrijk.

Woezel en Pip koffer YourSurprise

De Princess Woezel & Pip reiskoffer heeft 4 zwenkwieltjes met 360° draairichting voor meer reiscomfort. Daarnaast heeft de fotokoffer een cijferslot en elastische kruisbanden voor gemakkelijk en probleemloos inpakken. En of je nu netjes inpakt of je kind het op een sloddervos manier wil doen dat maakt natuurlijk niet uit.

Zelf een woezelige koffer maken is heel makkelijk. Je voegt alleen de naam naar keuze toe aan het gezellige design. De koffer kost €89,95 en de afmetingen zijn: 55 x 35 x 20 cm Cabinsize dus!

Verstoppertje met Woezel & Pip flapjesboek

woezel en Pip XXL flapjesboek

Weet je nog dat leuke verstoppertjesboek met Woezel & Pip? Met die leuke geluiden? Hier een favoriet boek in de kinderen hun eigen bibliotheek mand. In dit XXL flapjesboek met Woezel & Pip speelt je kindje de hoofdrol! De naam en de foto worden in het boekje verwerkt en je kunt voorin ook nog eens je persoonlijke boodschap kwijt. Door de grappige flapjes is het voorleesboek ook nog eens super interactief. HET perfecte kraamcadeau of verjaardagscadeau want dit is natuurlijk ontzettend gaaf.

woezel en Pip XXL flapjesboek

Het verhaal:

Woezel & Pip zijn blij dat jij een dagje komt spelen in de Tovertuin. Maar je hebt je stiekem verstopt! Zit je achter een van de flapjes? Woezel & Pip kijken achter het muurtje van buurpoes, onder de grond bij Molletje, in het water bij visje, in de duinen en op het strand zoeken ze zelfs. Maar nergens is “jouw naam” te vinden. Maar dan achter dat ene flapje staat een foto van “jouw naam”. Gelukkig gevonden!

woezel en Pip XXL flapjesboek

De XXL editie van het flapjesboek heeft prachtige kleurrijke illustraties en een stevige hardcover kaft, dus het boek blijft jaren mooi. Begin met personaliseren en maak jouw persoonlijke bewaarexemplaar! Het boek is 29 x 29 cm en is hardcover. Met 24 pagina’s is jouw kindje vanaf 1 jaar helemaal zoet.

Winactie Woezel & Pip koffer en XXL flapjesboek

Ja en dan die winactie! Laat maar eens weten wie de grootste Woezel & Pip fan is onder mijn volgers! En waarom jij deze koffer en boek mee wil nemen op vakantie!

Zoveel reacties op mijn blog, op de verschillende social media! Zoveel tags van vrienden voor extra lootjes. En heel veel werk om alles in te tikken in de naamlootmachine.

Het was super leuk om al jullie reacties te lezen en ik weet zeker dat heel veel kindjes toch blij worden als papa en mama of opa en oma zo’n gave koffer kopen voor hun kleine of het boek kopen voor hun kleine Woezel & Pip fan.

Van de winweek was deze winactie veruit de meest gewilde.. En ohw wat vind ik het moeilijk dat ik maar 1 winnaar kan aanwijzen.

Renske van Dijk: als sloddervossen kunnen jullie deze koffer zeker wel gebruiken. Heel veel plezier ermee. En stuur je een foto door als hij binnen is?

 

 

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!