Girls only feestje – een feest alleen voor vrouwen

Vorige week vierde ik mijn girls only feestje!! Ik nodigde 8 vriendinnen uit. Dochterlief was uit logeren bij haar oupa en omi en manlief had een vrijgezellenavond van een vriend. Home a lone en mijn verjaardag waren redenen om een avond te verzorgen die geheel suikervrij, met ontspanning en compleet met 2 mannelijke modellen om na te tekenen was. Ja 2 modellen!

Girls only feestje

Zelf eet ik suikervrij en lactosevrij, mijn schoonzusje was net begonnen met een vegan maand en een andere vriendin is glutenvrij. Ik besloot dus om voor mijn Girls only feestje zelf de taarten te bakken, daarover zo meer. Als moeder heb je bijna geen tijd voor me- time en met de zomervakantie voor de boeg besloot ik ook een heerlijke Oriflame workshop te doen voor onze handen en voeten. Ik ben zelf adviseuse geweest vroeger en mocht van mijn oude manager de spullen lenen. En natuurlijk deed ik van te voren boodschappen voor onze tekenavond met de 2 mannelijke modellen..

Suikervrije Glutenvrije taarten

Heel dom maar ik heb dus geen foto’s gemaakt van mijn creaties maar natuurlijk vertel ik wel wat over de taarten die ik heb gemaakt voor het girls only feestje en waar ik de recepten vandaan heb gehaald.

Frisse Citroen – Kokostaart

Op de site van Healthylicious kun je het hele recept vinden van deze heerlijke Suikervrije Glutenvrije, Lactosevrije taart. De hoofdingredienten zijn Kokos, citroen, amandelmeel, eieren en agavesiroop. Iedereen vond de taart heerlijk. Ik had hem trouwens al eens eerder gegeten bij een nichtje, maar daar hadden ze op het laatste poedersuiker als topping gebruikt ipv kokos. Dan is hij natuurlijk niet meer echt suikervrij!

Nut so Cheesecake met Frambozen

Op de site van Eat.Pure.Love kun je het hele recept vinden van deze heerlijke Suikervrije, Glutenvrije Lactosevrije taart. De hoofdingrediënten zijn dadels, amandelmeel, cashewnoten en honing. Wil je hem Vegan dan vervang je de honing voor ahornsiroop. Ik wist helaas te laat dat schoonzus Vegan deed anders had ik dat gedaan. Deze taart is behoorlijk machtig maar ook super lekker door de frisse frambozen erin.

Mijn bezoek van het girls only feestje nam van alle twee de taarten gewoon een stukje omdat ze niet konden kiezen!

Handen en Voeten workshop van Oriflame

girls only feestje

Het girls only feestje moest natuurlijk ook echt wat ontspannends hebben daar bijna alle vriendinnen kinderen hebben. Ik heb heel lang zitten twijfelen wat te doen, maar de voeten en handen leken mij het heerlijkste omdat je als moeder en eigenlijk gewoon als vrouw veel te weinig tijd neemt om jezelf te verwennen. Met de zomer wil je vooral je voeten goed verzorgt eruit laten zien.

Yvonne van Oriflame leende mij alle spullen en na het taart eten hadden we de grootste lol. Een super tip gooi flink wat grote knikkers ( bonken, super bonken of hoe ze nu ook heten) in het water en rol er lekker over met je voeten en knijp ze met je tenen. Heb je gelijk een voetreflex behandeling gehad!

Terwijl de dames nog lekker in de maskertjes zaten ronde ik snel het avondeten af!

2 mannelijke modellen tijdens het girls only feestje

girls only feestje

De vriendinnen waren mij al de hele avond aan het ondervragen. Waar had ik die mannen dan vandaan ( google) en waarom 2 ( voor de keus)? Was dat dan niet duur? ( nee ik woon in Delft mannen zat). Hoe weet ik zeker dat ze knap zijn? ( Ik heb ze gezien) Gaan ze helemaal naakt? ( nee ze houden hun onderbroek/boxer aan) en ga zo maar door. Ik had de grootste pret… want!

Om kwart over 8 deed ik de verlossende mededeling. Er zouden geen echte mannen komen. Ik had 2 knapperds besteld bij Pixers en canvasjes en tekenpotloden bij de Action gehaald. Helaas was Pixers erg traag met verzenden, maar gelukkig had ik de afbeelding betaald en kon ik een groot bestand downloaden en bij de lokale printerboer op posterformaat af laten drukken. We konden dus heerlijk uitgebreid over die mannen die op het raam geplakt zaten praten. Veel beter als dat ze er echt waren geweest en je je geen houding had kunnen geven. De meiden en ik zijn bijna een uur serieus aan het tekenen geweest. De ingeschonken verse muntthee was ondertussen afgekoeld en de zoute popcorn bak was gek genoeg wel bijna leeg!

modellen natekenen

Stuk voor stuk waren we trots op onze kunstwerken van de 2 knappe modellen op mijn Girls only feestje. Mannen werden giechelend geappt met de resultaten. En hoe kwam het toch dat twee vriendinnen een hand in de broek hadden getekend?

mannen schetsen

Geslaagd Girls Only feestje

Mijn Girls Only feestje was echt geslaagd en na afloop kreeg ik complimenten en dank je wel voor het echte cadeau dat het was geweest. Heerlijk ontspannen, verwend en gelachen en natuurlijk met alleen maar gezonde hapjes. Van 16.00 tot 24.00 de tijd vloog voorbij!

Nu ben ik aan het broeden op een volgend verjaardagsfeestje en dan ga ik voor vegan verjaardags en borrelhapjes de activiteit weet ik alleen nog niet.

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.