Glittertattoos een feest voor zelfstandige meiden met Glitza!

Bij elk thema wat ik heb met de kinderen zet ik meestal wel een keer glittertattoos bij de kinderen. Prachtig vinden ze het om trots met hun tattoo rond te lopen. Ik doe dit wel pas bij kinderen van 2 jaar en ouder en ouders vinden het gelukkig ook leuk 🙂 Dochterlief wil het graag allemaal zelf doen en hoe ideaal kwam net op tijd het persbericht van Glitza binnen. Een echte set met glittertattoos voor zelfstandige meiden want ze kunnen zelf de tattoo zetten! 

Glitza glittertattoos

Met de zomer voor de deur en de zon in het land is het de perfecte tijd om jezelf te laten sprankelen met de gloednieuwe glittertattoos van Glitza! Ze zijn heel makkelijk aan te brengen op je huid en accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop, creëer een eigen stijl en draag die uit op al je spullen! Verbaas je vrienden en familie, want met de magische ontwerpen van Glitza zal je schitteren als een ster!

Nou dat klinkt natuurlijk super aantrekkelijk als je dit zo leest en dat is het in het echt ook!

Hebben we vroeger niet allemaal onder de plaktattoos gezeten die je bij pakjes kauwgom enzo kreeg. Glittertattoos zijn nog handiger en sneller gezet, blijven langer mooi en je kunt ze vaak eindelijks hergebruiken! Als je het een beetje handig aanpakt dan haha. Bij de glittertattoos van Glitza kun je ze helaas niet hergebruiken. Maar misschien vind je dat als ouder ook wel beter zo. Want voor je het weet heeft je bank ook een tattoo of het bed of de gordijnen?

Glitza assortiment

Er is voor ieder wat wils in het assortiment van Glitza. Verspreid de liefde met het ‘Little Love’ pakket met een verzameling aan hartjes. Eerder fan van strikjes of vlindertjes? Dan zijn de ‘Cutie Bow’ en ‘Sweet Butterfly’ pakketten op je lijf geschreven (of gekleefd)! Bij deze pakketten heb je de keuze tussen twee versies: 50 of 80 ontwerpen.

Maar dat is niet alles, want daarnaast kan je ook nog kiezen voor het ‘Star Fairy’ pakket met 80 ontwerpen vol sterretjes en feeën of het ‘Mandala Oriental’ pakket met 100 coole mandala’s!

Voor de absolute fashionista’s is er de Glitza Party Studio met maar liefst 180 ontwerpen! Laat je volledig gaan met dit ultieme pakket, dat niet mag ontbreken in je collectie. Naast de 180 ontwerpen bevat dit pakket ook nog een volledige studio met extra accessoires waarmee je jezelf en je vrienden laat schitteren!

Met Glitza Sport ben je de held tijdens een wedstrijd met je team. Misschien zelfs een gaaf idee’s om wat tenues op te vrolijken van meidenteams? Plaats een glittertattoo op je schoenen, shirt of pet en val op met de glinsterende Glitza Sport tattoos.

Review Star Fairy pakket.

Wij mochten het Star Fairy pakket met 80 stickers reviewen van Glitza. Toen de doos binnenkwam en dochterlief de inhoudt zag wilde ze gelijk aan de slag ermee. Dat ging alleen helaas niet want ik was nog aan het werk en dan kan ik niet ook allemaal foto’s maken en goed bekijken hoe alles werkt. Er moest tenslotte wel even een review over geschreven worden!

Inhoud Glitza Star Fairy

In de verpakking zitten 80 stickers die je zelf uit kunt knippen. een kwastje en 3 kleuren gliters. Paars blauw en zilver.

Glitza glittertattoos star fairy pakket

Zie je dat vingertje wat niet kan wachten om met de glittertattoos aan de slag te mogen.

Aan de slag!

Glitza glittertattoos star fairy pakket

Je knipt een plaatje uit en plakt hem op je arm. Dan voorzichtig het folie eraf halen en je hebt een plakplaatje die versiert kan worden met glitters!

Glitza glittertattoos star fairy pakket
Glitza glittertattoos star fairy pakket

De kwast dip je steeds in het potje met glitters en dan aanbrengen op de plek waar de tattoo zit zoals bij de meeste kinderen de arm. Dat is een hele serieuze bezigheid wat veel concentratie vergt. Want de glitters moeten wel op de juiste plek komen 🙂

Glitza glittertattoos star fairy pakket
Glitza glittertattoos star fairy pakket

De tong was nog net niet uit haar mond. Na een keer douchen zag de glittertattoo er nog mooier uit eigenlijk dan direct na het zetten.

Glitza glittertattoos star fairy pakket

Glittertattoo Accessoires versieren

tas versieren

Dochterlief wilde ook dolgraag haar tas versieren met de glittertattoos. Daar zat eerst nog een sticker op van het Playmobil Winterevent waar  haar leeftijd op 4 jaar op stond. En dat klopte echt niet meer want ze is al 5. Sticker eraf en nee ik mocht de tas niet eerst wassen. Het moest direct gezet worden. Vandaar dat de foto’s wat uhm wazig zijn zeg maar van de plaklaag van de vorige sticker nog.

tas versieren

Ook de tas is na 1 keer wassen mooier dan direct na het zetten. Sowieso niet heel onverstandig om te doen nadat de glittertattoo goed is opgedroogd want haar hele jas zat onder de glitters haha. Ach ik ben wel wat gewend en dochterlief is heel blij met het resultaat! Daar gaat het tenslotte om toch. Dat wordt volgend jaar gewoon een nieuwe schooltas ben ik bang.

Deze sets met glittertattoos van Glitza! zijn ook ideaal om aan te schaffen bij een kinderfeestje met binnenactiviteiten bijvoorbeeld! Wat zullen ze zoet zijn 🙂

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.