Skip to Content

Snel in slaap met Cody de Krab Ocean Projector

Heeft jouw kind moeite om in slaap te komen? Wordt jouw kind regelmatig wakker? Dan is deze mooie Krab wel iets voor jou! En ik ben erachter gekomen dat deze krab niet alleen voor baby’s is, maar ook oudere kinderen kunnen er profijt van hebben! Ze vallen snel in slaap met Cody de Krab Ocean Projector van Zazu Kids!

Moeilijke slapers verleden tijd met Cody de Krab Ocean Projector

Cody de Krab Ocean Projector in kinderkamer

Er zijn kinderen die lastig in slaap komen. Ook zijn er kinderen die vaak wakker worden. Vooral bij jonge kinderen en baby’s kunnen die gebroken nachten verschrikkelijk zijn. Cody de Krab Ocean Projector kan jullie helpen! Het heeft in ieder geval bij mijn dochter (2jaar), die vaak in de nacht wakker werd, geholpen! En ook bij de dochter van Ellen, die soms wel een half uur wakker ligt voor ze in slaap kan vallen.

Verander de kamer in een oceaan

Cody de Krab Ocean Projector

Cody de Krab Ocean Projector verandert de kamer van jouw kind in een oceaan met visjes, Via de projector en het mooie licht zie je de blauwe zee en oranje visjes op het plafond. Van alleen er naar kijken word je al erg rustig. Zelfs mijn man vond het heerlijk om op de bank te liggen en naar het plafond te staren.

Cody de Krab Ocean Projector genomineerd baby innovation awards 2020 toys en gifts

Verschillende geluiden

Naast de projector kan Cody de krab ook drie verschillende geluiden laten horen. Zo kan je de geluiden van de oceaan afspelen. De hartslag (erg geschikt voor baby’s!) en slaapliedjes. Je kan dus zelf kiezen welk geluid je af wil spelen. Maar je kan er ook voor kiezen om het geluid gewoon uit te zetten. Onze zoon vindt de oceaangeluiden erg spannend en luistert liever naar de slaapliedjes, terwijl onze dochter voor de hartslag kiest.

Drie fases Cody de Krab Ocean Projector

Cody de Krab Ocean Projector heeft drie fases. In de eerste fase zorgt Cody ervoor dat je kindje rustig wordt. De eerste 10 minuten zijn er bewegende golven, veel zwemmende vissen en rustgevende geluiden.

Na 10 minuten worden de visjes minder en de oceaan wat minder helder. Er zijn ontspannende bubbels onder water. Dit zorgt ervoor dat je kindje slaperig wordt.

Na 20 minuten bereikt Cody de laatste fase, het in slaap vallen. Er zijn niet-bewegende golven, geen geluid en een lage helderheid. Als het goed is valt je kindje dan in slaap. Na 30 minuten valt Cody zelf ook in slaap en is alles donker.

Als je dan een dochter (7 jaar) hebt zoals Ellen dan komt die naar beneden met de schokkende mededeling dat Cody kapot is. “Ik heb echt nergens aangezeten, maar hij draait niet meer en ik hoor niks meer.” Ze had heerlijk liggen kijken en luisteren naar de oceaan die op haar plafond werd geprojecteerd maar schrok toen Cody de krab ermee stopte. Een kleine waarschuwing vooraf, dat als Cody er mee stopt, het echt al heel erg bedtijd is, helpt om een schrikreactie te voorkomen dus.

projectie oceaan en vissen

Huilfunctie

Van deze functie word ik als moeder erg blij. Wanneer je kindje gaat huilen of praten, gaat Cody de Krab Ocean Projector weer aan. Dit kan ervoor zorgen dat je kindje weer rustig wordt en weer in slaap valt. Dit gebeurd namelijk bij onze dochter. Zodra Cody aangaat, stopt ze met roepen en valt vanzelf weer in slaap. Mocht je dit niet willen, en je kindje zelf troosten, dan kan je deze functie ook gewoon weer uitzetten.

Handig om te weten nog is dat Cody 3 AA batterijen in zijn buik wil hebben.

Cody de Krab Ocean Projector Niet alleen voor baby’s

Cody de Krab Ocean Projector is al te gebruiken vanaf het moment dat je kindje geboren is. Hij wordt dan voornamelijk ook voor baby’s gebruikt. Ik merk dat jonge kinderen en zelfs volwassenen Cody ook erg fijn vinden.

Mijn man vindt het heerlijk om naar de projectie te kijken. Mijn zoontje (6 jaar) wordt er rustig door en valt daardoor fijner in slaap. Hij heeft het nodig om te ontprikkelen en kan dit door de projectie en de geluiden. En mijn dochter slaapt door als Cody bij haar is! Helaas heb ik er maar eentje, maar mijn zoontje is bijna jarig. Ik weet in ieder geval wat er op zijn verlanglijst komt te staan!

Ook de dochter van Ellen vindt Cody de krab een aanwinst voor haar kamer. Dochter: “Ik ga er sneller van slapen, de muziekjes zijn heerlijk rustig en van de projectie op het plafond kan ik makkelijker slapen. Met de slaapliedjes en de oceaangeluiden val ik het fijnste in slaap. De hartslag vond ik niet fijn, dat bleef teveel in mijn hoofd.”

cody de krab van zazu kids

Genomineerd Baby Innovation Award 2020

Cody de Krab Ocean Projector is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2020 in de categorie Toys & Gifts. De Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast bijzondere awards ook veel media-aandacht biedt. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.