Baby Innovation awards de winnaars van 2017

Terwijl ik met de groep mamabloggers druk bezig was met de bloggertour werden er ook de Baby Innovation Awards gehouden. Er werden zeven winnaars gekozen in verschillende categorieën. Uiteraard zat de Green Award er ook weer bij!

Baby Innovation Awards

Baby Innovation awards

De Baby Innovation Awards is een initiatief van vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en fabulous mama&family. In november heeft de vakjury van experts en redacties de meest innovatieve babyproducten genomineerd. De uitslag van de vakjury, online stemmers en bezoekers van de fabulous mama&family-jurydag bepaalden samen de zeven gelukkige winnaars.

Mobility: Fietszitje Thule Yepp Nexxt Maxi

thule yepp next maxi

Het fietszitje Thule Yepp Nexxt Maxi is voorzien van een innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met een slimme magnetische sluiting die een kind niet kan openen. Het achterzitje is door de universele montagebeugel snel te monteren en demonteren op elke bagagedrager geschikt tot 25 kg. Wist je dat er een ingebouwde reflector achterop zit?!

Thule stond trouwens ook op de Negenmaandenbeurs, maar ik heb ze helaas gemist door het drukke programma wat wij hadden.

Bekijk hier onze review van de Thule Spring, de Thule Sleek en de Thule Drager

Travel & Safety: Mippaa Stair Trainer


De Mippaa Stair Trainer is de eerste modulaire en universele trapleuning voor kinderen tot vier jaar om veilig te leren traplopen. Het gepatenteerde ophangsysteem kan onder bestaande trapleuningen worden gemonteerd. Het is een kwestie van afmeten, afknippen en bevestigen. Boren is niet noodzakelijk.

Als gastouder ben ik erg benieuwd naar dit systeem! Nu hangt onze trapleuning niet erg hoog gelukkig dus kunnen de kinderen er snel bij. Maar misschien is het toch handig om deze er aan vast te maken.

Ik kan mij voorstellen dat in huizen waar de trappen stijl zijn dit in elk geval heel handig is om aan te schaffen!

Baby Innovation awards Care: BabyWatcher


BabyWatcher is de eerste 2D-echoscanner ter wereld voor thuisgebruik. De aanstaande moeder kan met de BabyWatcher zelf haar eigen echo’s maken, enkel voor het plezier, wanneer zij dat wil. Het is veilig en makkelijk in gebruik. De BabyWatcher maakt gebruik van ultrageluid en is aan te sluiten op laptop en tv.

Je kunt hem huren voor 1 week vanaf €59 euro 2 weken is €99 euro. Je ontvangt 14 of 34 echo’s en 3 gratis oefenecho’s.

Ik had bij de zwangerschap van dochterlief een medische indicatie dus had genoeg echo’s, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor veel vrouwen die geen medische indicatie hebben een echte uitkomst is. Dus een terechte winnaar van de Baby Innovation awards.

Feeding: 3D-Borstkolf Chicture van Horigen


De 3D-borstkolf Chicture van Horigen heeft siliconen borstschilden en tunnels die niet alleen door middel van vacuüm maar ook door compressie moedermelk kolven. Met zachte druk, vacuüm en massage kolf je op een ontspannen manier. Tevens is de dubbelzijdige kolf per borst in te stellen.

Dit lijkt mij echt ideaal. Ik had zelf ook 1 borst die meer melk gaf dan de andere borst. Op deze manier kun je de borst die minder geeft extra stimuleren. De borst krijgt zo ook een natuurlijker zuiggevoel van de kolf waardoor efficiënter werkt. Een goede winnaar van de Baby Innovation awards!

Je kunt er zelfs anderhalf uur draadloos mee kolven. Dus mocht je in een hele lange file zitten 😉 Is de batterij op en heb je geen stroom, dan kun je hem zelfs ombouwen tot handkolf! Je koopt de kolf hier

De adviesverkoopprijs is €195 euro

Furniture & Decoration: Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids

Tevens winnaar van de Consumer Award van fabulous mama&family.

Met Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids heb je geen last meer van losgetrapte dekentjes. Het ledikantlakentje en -dekentje hebben bij het voeteneind elastiek in de hoeken waardoor ze perfect om het matrasje passen. Zo maak je snel en netjes een bedje op. Er zijn Tuck-Inn lakentjes, dekentjes en dekbedovertrekken.

Dus heb jij een kind wat altijd wakker wordt met de dekens naast zich? Een echte woelmuis dus dan is deze beddengoed serie een goede uitkomst! Een terechte winnaar van de Baby Innovation awards dus zeker!

Baby Innovation awards Toys & Gifts: Fun Flex speelgoed


Fun FLex is multifunctioneel babyspeelgoed dat overal te bevestigen is met behulp van de gepatenteerde basisklem. Denk aan de kinderwagen, wieg, autostoel, kinderstoel, tafel, box of ledikant. Met een schroef­- en klikbeweging kun je de speeltjes loshalen zodat kinderen er ook apart mee kunnen spelen.

De adviesverkoopprijs is €44,95

Persoonlijk vindt ik dit een beetje duur voor babyspeelgoed. Het is maar iets kleins wat uiteraard leuk en educatief is, maar het is wel maar iets kleins. Natuurlijk is het systeem wel ideaal ( denk ik), maar of ik het zelf ooit zou aanschaffen voor dat geld?

Green Award: Verh!p babykleding en cadeaudoos van Baby Verhip

Verh!p babykleding

En als laatste de Green Award categorie van de Baby Innovation Awards.

Verh!p staat voor een verhaal. Je geeft babykleding cadeau in een unieke doorgeefdoos aan kersverse ouders en hun baby. Past de baby de kleding niet meer, dan geef je de kleding door in deze doos. Misschien heeft je baby de kleding maar 1 keer aan gehad omdat je zo’n berg met kleertjes hebt gekregen.

Vernieuwend in een wereld van snelle seizoenscollecties met een korte levensduur.

De adviesverkoopprijs is vanaf €29,95

Kijk dit vind ik nou een super concept! Ik ben ook van kleding doorgeven en nog een tweede kans geven. De kleding die dochterlief niet meer past gaan of naar zolder voor een eventuele tweede of ze gaan op de weggeefhoek naar gezinnen die het niet breed hebben. Met zo’n speciale doorgeefdoos maakt het weggeven van je kleding toch een echt cadeautje!

De winnaars van de  Baby Innovation Awards 2017 allemaal gefeliciteerd met jullie Award!

Lees ook eens deze blog van de verzorgingsproducten van Zarqa

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.