Cody de Krab en de Can Do Cup

Een tijdje geleden lazen jullie al de review van Cody de krab. Cody is een soort nachtlampje met extra functies. De Can Do Cup is een handige drinkbeker. Beide producten waren genomineerd voor de Baby Innovation Award 2020. En beide producten mag ik weggeven in een winactie.

Waarom Cody de krab winnen

lichtgevende cody de krab

Joyce en ik gebruiken zelf naar volle tevredenheid Cody de krab. Joyce heeft er zelfs nog 1 bijgekocht zodat haar beide kinderen snel in slaap vallen met Cody de Krab Ocean Projector van Zazu Kids!

Cody de Krab Ocean Projector verandert de kamer van je kind in een oceaan met visjes, Via de projector en het mooie licht zie je de blauwe zee en oranje visjes op het plafond. Alleen al er naar kijken maakt je helemaal rustig.

Cody heeft 4 standen voor geluid. Helemaal stil, hartslag, zeegeluiden of slaapliedjes. Daarnaast zijn er verschillende fases en waakt Cody over je kindje terwijl deze slaapt. Gaat je kind even huilen dan springt Cody weer aan. Een lief vriendje om je te beschermen dus.

Waarom de Can do Cup winnen

Can Do Cup Little Luca

Yoyce haar kinderen drinken ook graag uit de Can Do Cup, net als Cody de krab was deze handige beker ook genomineerd bij de Baby Innovation Award 2020. De Can Do Cup bestaat uit verschillende kleuren en elke cup heeft drie stevige pootjes.  Het is de ideale beker om zelfstandig uit te leren drinken. Met het derde pootje kan je als ouder het zelf drinken een beetje begeleiden.

Door de drie poten staat de Can Do Cup stevig op tafel! De CanDoCup Merk: Little Luca | Afmetingen 275 ml |In verschillende kleuren leverbaar

Van de Can Do Cup loopt al een winactie, maar we merken dat deze niet duidelijk naar voren is gekomen bij Facebook en Instagram dus heb je onder de blog van Can Do Cup gereageerd dan speel je automatisch mee met de winactie voor de beker. Wil je in dit geval ook mee doen voor Cody de krab winnen dan kun je hieronder meedoen.

Wat kun je winnen?

Win Cody de krab of de Can Do Cup

Je kunt dus 1 nieuw exemplaar van Cody de krab winnen of 1 nieuw exemplaar van de Can Do Cup.

Verplicht:

 • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) en laat weten wat jou gelukkig maakt in deze periode van het coronavirus. En of je meespeelt voor de Can Do Cup of Cody de krab.
 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook

Extra kans:

 • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
 • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

27 Responses

 1. De krab zou zo geweldig zijn.. vooral omdat we willen proberen Louise alleen te laten slapen in dr kamertje als ik nachtdienst heb.. ga hard duimen.. want vind t zo mooi.

 2. Ik loot graag mee voor de krab. Wat mij gelukkig maakt in deze tijd is dat het ondanks het binnen zitten toch gezellig is thuis en prettig om thuis te zijn. De sfeer is prima.

 3. Wat leuk zeg! Graag voor onze kapoentjes de mooie projector Krab. We proberen (wanneer het weer het toelaat) zoveel mogelijk in de tuin te spelen: moestuin, kipjes verzorgen, krijten… <3

 4. Samen zijn en gezond zijn dat wat mij gelukkig maakt in deze periode!
  Ik doe graag mee voor Cody de krab voor mijn 2 zoontjes van 1.5 jaar en bijna 3 jaar die allebei een moeilijke slapers zijn.

  • Wauw, wat superlief van jou dat je deze fantastische prijzen weggeeft!!

   Ik waag heel graag een kansje voor de can do cup. Kleine Arthur wordt bijna 1 jaar en wordt ook stapje per stapje zelfstandiger. Deze leuke , handige beker kan hem hier zeker bij helpen ?

   Ik wordt in deze tijden van Corona blij van de FaceTime gesprekken met mijn kleine oogappel. Hij is 10 maandjes oud en ik mis hem superhard!! Maar gelukkig maakt mijn broer dagelijks tijd om even te FaceTimen zodat ik toch zijn lieve lach kan spotten 🙂

   Ik volg jou op instagram en Facebook en ga natuurlijk ook op mijn tijdlijn delen ✔️

   Groetjes ,
   Linneke

 5. Cody de Krab Ocean Projector voor kleinzoon quinn, een leuk kado voor zijn nieuwe slaapkamer

 6. Wat een siperleuk kadootje zou dat zijn voor mijn vriendin. Die is eind februari bevallen en door de huidige omstandigheden ben ik nog niet op kraamvisite geweest. Zou haar dit graag geven.

 7. Ik loot graag mee voor cody de krab. Dat zal heel fijn zijn voor mijn jongste.
  Wat mij.zo blij maakt in deze tijd is dat ik zie hoe mijn kinderen zich ontwikkelen. Zeker de oudste 2 die op.school zitten en je vaak alleen maar een rapport ziet 1 keer in een half schooljaar. Nu zie je pas echt hoe ze lezen rekenen en schrijven. Prachtig!!! En de jongste leert ook wat bij door het werk van en andere twee.

 8. Ik doe mee voor de krab…

  Door deze periode ben ik meer bewust geworden van de kleine dingen die het leven ook heel bijzonder maken..

 9. Leuk! Ik doe graag mee voor Cody de krab. Mijn meisje gaat binnenkort op haar nieuwe kamertje slapen als haar kamertje klaar is. Ze slaapt nu nog bij ons. Dit zal ze geweldig vinden als ze straks weer alleen gaat slapen na een lange tijd. Wat mij gelukkig maakt in deze tijd is ons kleine meisje die mij aan het lachen maakt. Ze krijgt nog niks mee van deze onzekere tijd. Zo lekker onbezorgd.

 10. Ik word gelukkig door mijn kinderen te zien genieten van de kleine dingen. Een mooie bloem aan de kant van de weg, iemand die zwaait naar ons, de zon die schijnt,…
  Ik doe graag mee voor Cody krab. Mijn jongste zoontje is een slechte slaper en misschien kan Cody hem helpen om’s avonds op een rustige manier in slaap te vallen.

 11. Wat mij gelukkig maakt in deze tijd? Een peuter met een flinke ontwikkelingsachterstand en medische redenen waarom ze niet zelf kon eten/drinken. Deze dame is nu plots begonnen met kleine beetjes te eten. Wat zou het mooi zijn als ze met behulp van de Can do cup ook leert drinken!

 12. Ik doe graag mee voor ons zoontje voor de Cody krab. Is heel bang om te gaan slapen de laatste tijd, heeft dat verlatingsangst en zou hem misschien wat kunnen helpen.
  Wat mij nu het gelukkigst maakt is dat meer genieten van ons gezinnetje en van elkaars gezelschap. Normaal zijn we druk in de weer en gaan werken en nu kunnen we echt de tijd nemen voor elkaar.

 13. Leuke dingen doen (spelletjes en knutselen e.d.) met mijn kinderen maakt me nu helemaal blij. De snelle ontwikkelingen en veranderingen zien bij onze jongste zoon van 13 weken maakt me ook heel blij. Extra tijd samen met mijn gezin maakt me blij. Er is eigenlijk best veel waarvoor ik dankbaar ben en waar ik blij van word. 🙂
  Ik maak graag kans op die mooie nachtlamp Krab.

 14. Ik heb deze CanDoCup al veel voorbij zien komen en maak graag kans: Wat mij gelukkig maakt zijn heel cliché mijn kinderen en man ons gezinnetje en met de kids al hun #mijlpaalmomentjes .

  De krab vind ik ook zooooo geweldig.zeker met ons soms onrustige slapertje…maar als ik moet kiezen ow wat lastig, dan doe ik mee voor de cup omdat de oudste hier wel aan toe is…(ook op deze aparte blog mee gedaan)

 15. Wat super leuk voor mijn dochtertje zij is 7 maanden en een angstig type dus Cody de ? zou iedeaal zijn voor haar. Ik werk in de zorg dus wat mij gelukkig maakt is dat mijn bewoners en mijn gezin gezond zijn, mijn familie ook dat is het belangrijkste en samen leuke dingen doen thuis met mijn zoontje van 4 jaar❤️

 16. Super leuk die krab! Ik doe graag mee voor mijn baby nichtje. Haar ouders varen op een binnenvaartschip, hoe leuk als het er van binnen dan uit ziet als een onderwaterwereld!
  In deze rare tijden maken mijn eigen meiden mij ontzettend blij als ze de slappe lach hebben 🙂 en verder probeer ik andere mensen te helpen en verblijden met een klein gebaar.
  Cody De krab is dus heel erg welkom!

 17. Wat mij gelukkig maakt in tijden van Corona zijn de leuke opkikkertjes via post, app, mail etc. en vooral het meer tijd hebben voor je gezin. Het is hectisch en druk maar je kan ook zeker genieten van elkaar. Met zijn allen een spelletje doen, filmpje kijken etc. daar kan ik erg van genieten.
  Ik doe graag mee voor de leuke Cody de Krab, mijn dochtertje zou zo’n projector geweldig vinden!

 18. Voor mijn kleinkinderen doe ik graag mee voor Cody de Krab, ik geniet ontzettend van de fimpjes die mijn dochter van hun doorstuurt, zeker omdat we ze nu moeten missen en niet kunnen knuffelen

 19. Ik maak graag kans op Cindy de Krab. Mijn dochtertje heeft nu een schaapje maar die doet het niet meer zo goed. Ze is dol op de projecties.

 20. Wat een geweldige leuke en fijne prijs is dit om te winnen deze gave Cody de Krab de Ocean Projector. Dit zou echt fantastisch zijn voor mijn kleinzoon een grote onrustige slaper, wat zou dit lieve vriendje hem heerlijk in slaap zingen ofwel in slaap sussen met heerlijke zeegeluiden en hem steevast beschermen! Ik doe maar wat graag mee om Bjorn zo lief geduldig vriendje als Cody de Krab altijd in zijn slaapkamer te mogen geven!!

 21. Wat mij vrolijk maakt? De zonnestralen op mijn gezicht en de lach van mijn schatjes. Ik doe mee voor de schattige krab!

 22. Wat een handige actie, ik maak graag kans! Het zijn voor mij de kleine dingen die het ‘m nu doen.
  Ik heb ook de extra stappen gedaan.

 23. Ik doe graag mee voor Cody de krab. Mijn zoontje heeft een stofwisselingsziekte waardoor hij niet kan praten, niet kan lopen en slecht slaapt. Hij wordt altijd rustig van zachte muziek of fijne geluiden en ik kan er enorm van genieten als hij goed slaapt en daardoor overdag lekker in zijn vel zit, ondanks zijn beperkingen. Dus ik doe graag voor hem mee voor dit leuke wonderdiertje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.